![]() |
E36 - coupe 1.8is
7 Attachment(s)
Salutare tuturor. Timp de mai bine de un an de zile am urmarit atat sectiunea prezentarilor masinilor, cat si sectiunea de vanzari, BMW. Cu toate ca parintii (mai mult tatal) sunt fani ai rivalei acestei marci, eu eram (inca nu mi-a trecut) indragostit de E30, urmand apoi E36. In fiecare zi eram calare pe calculator si ma uitam la vanzari, pana cand am descoperit masina care, acum, este a mea.
Asadar, de 2 saptamani sunt fericitul posesor al unui BMW E36. :peace: -an fabricatie 1995 -incalzire in scaune -interior semi-piele - volan piele - pilot automat - cotiera - dublu climatronic - aer conditionat - 2x airbag - ornamente praguri M - kit M - oglinzi M - jante BBS - xenon - proiectoare de ceata - bandouri M - grila fata facelift - suspensie reglabila - discuri fata + spate dublu ventilate - diferential autoblocant Restul le voi descoperi pe parcurs ... |
Re: E36 - coupe 1.8is
Felicitari pentru achizitie, este foarte frumoasa !
|
Foarte frumos !! Sa ai grija de el !
|
Quote:
Quote:
|
Rivalul te-a cam prins la mijloc, in una din poze !
Felicitari ! |
Ai mp! :D
|
Quote:
Multumesc ! |
Frumoasa culoare.
Cat te-a dus masina? |
In 2 saptamani probabil ca nu asa mult. Dar o sa-l "duca", multi km de acuma inainte. :)
Foarte frumoasa, atlantis blue e culoara ? |
Quote:
Quote:
Da, atlantis blue e culoarea. |
Culoarea e cea ce-mi place mai mult la ea .
|
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos ! Am impresia ca o stiu de undeva, ai luat-o cumva de la un baiat Cristi, care are niste dacii classice ? :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina e programata vineri la R.A.R. Pana atunci mai pun cateva poze. :D
|
Dementiala culoarea..
Felicitari pentru achizitie si multi km fara probleme! |
Foarte frumoasa culoarea si masina! Sa ai noroc de ea si multi km fara incidente!
Ultimele poze sunt facute in parcarea de la Luxor :D |
Quote:
Quote:
|
Poti sa-mi zici si mie pretul de achizitie prin PM?
Mersi anticipat. |
2 Attachment(s)
Astazi masina a picat la R.A.R din cauza anvelopelor ( a mea ca nu am verificat inainte). Din toate anvelopele care le aveam scrise in carte, doar astea nu erau trecute. :evil:
|
1 Attachment(s)
Pregatita de R.A.R :sadblinky
|
Ce urata este cu rotile astea .
|
Quote:
Cateva ore chiar am zis: " Doamne ce urata e " :lol: Sa scap de R.A.R si pun BBS-urile inapoi. |
1 Attachment(s)
Salut am observat topicul tau si pot spune sincer cu mana pe inima ca ai o masina nu frumoasa ci superba probabil si sper ca fara suparare acum cateva zile am discutat cu mai multi si am decis culoarea masinii care este asemanatoare cu a ta sau chiar ca ta daca este atlantic blue ! Din punctul meu de vedere este cea mai potrivita culoare pentru e36 ! A mea momentan este negru si nu prea imi place ideea de negru oricum spor ai o masina foarte frumoasa si sper sa ne intalnim pe la brasov cand se va organiza un FEST si masina mea va fi gata ! Sper deasemenea ca imi vei mai vizita topicul si o sa mai lasi pareri pe acolo !
Attachment 3014972 |
Quote:
Eu initial vroiam sa gasesc o masina neagra (imi plac masinile negre) ...:lol: |
Quote:
rotile sunt frumoase , ar merge super cu un ltw .... nu sta pe ganduri si fa pasul acesta ! succes , si am sa te urmaresc din umbra ! |
Quote:
In viitor, o sa achizitionez si un LTW, fonduri sa fie. PS: Masina a trecut astazi de R.A.R ! :peace: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Awsome, felicitari pt RAR :)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Astazi s-a mai lucrat pe la masina. Chestii mici, insa cu astea incepe totul. Frana de mana imi ramanea putin blocata, asa ca a trebuit rezolvata. Narile le-am vrut negre, asadar au fost vopsite. Cu ocazia asta l-am cunoscut si pe Radu (Ms-02-TPI), un om deosebit. |
Quote:
si ai grija la unele detalii :D ... succes in continuare :D ai de gand sa ii schimbi motorul vreodata ? |
Hai ca-i bine ! :D fa sa ne vedem la meet
|
Quote:
Deocamdata imi ajunge motorul acesta. Daca pe viitor imi voi permite sa intretin un motor mai mare si voi simtii nevoia mai multor cai, probabil ca da. Quote:
Multumesc inca odata ! |
2 Attachment(s)
Mda, au si inceput problemele.
Am dus si eu masina la spalatorie, ca nu cumva sa o zgarii acasa. Mai jos sunt urmarile, care sper sa iasa la polish. :evil: |
Nu ii mai lasa sa o stearga.. Sau cumpara-ti prosop din microfibra (undeva la 50-100 de lei) si le dai la baieti s-o stearga. Dar fara sa stearga pe sub bandouri cu el.
|
1 Attachment(s)
Si ca sa se termine bine ziua de ieri, dupa zgarieturile de la spalatorie, aseara mi s-au blocat usile cu cheia in masina.
Cand a lovit ciocanul geamul de la sofer, s-a spart si cel din spate.:x |
Ce ghinion urat.
Zi-mi si mie ce ai condus inainte si cum ti se pare motorul asta? Cu ce masini te-ai dat? |
Quote:
Am condus un A class 1.6 benzina, opel combo 1.7 diesel parca, ford focus 1.8 diesel si un mercedes cobra coupe 2.3 benzina. Imi place mult cum merge 1.8is, nu am de ce sa ma plang. |
foarte frumoasa masina si da,o culoare deosebita...bbs-urile vin bineeee de tot!
|
Quote:
Multumesc frumos. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning