![]() |
Battle || Opel Corsa x9
10 Attachment(s)
1. Original;
2. andRE1; 3. BMWfan; 4. Ca][in; 5. Mishu-f; 6. OmB*; 7. sebi2; 8. *-Speed-*; 9. vladVSV; 10. Yackone. |
Re: Battle || Opel Corsa x9
vlad vsv mi se pare cea mai reusita...felicitarile mele
|
vot vlad ... cel mai potrivit tuning ;)
|
andRE1 puteai sa o lasi mai jos si sa i schimbi rotile dar si asa votez masina ca e altfel ! nu mai seamana a opel
|
vlad........simple but efective.......te astepti sa si vezi asa cv pe un corsuletz
|
Quote:
Quote:
deci vlad:) |
vlad.......;)
|
Vot Vlad.... chiar nu vazusem masina ta !
|
eu nu inteleg o kestie ... knd sa facut primul poll ... dc nu lati votat p vlad? nu am nimic cu el, dar lucrarea lui era si atunci; nu sa skimbat nimic ...
votul meu merge la omb .... |
eu unu nu am votat pe vlad sau pe altu k era deja inchis.....
|
ma refeream la cazul general :p
|
Quote:
sincer,si eu m-am mirat ca am vazut cati m-au votat acuma,iar in celalalt poll...eram pe ultimele locuri :D ....acuma no nush ce sa zic :rolleyes2 |
poate unii se lasa influentati de comenturile userilor mai vechi sau experimentati etc..... atzi inteles voi ideea.... e doar o parere nu sariti ..:D :D :D
|
votu ii pentru vlad_VSV
|
Quote:
Quote:
n`am apucat sa zic nimic...acelasi gand il aveam si eu!! si la primul poll l`am votat tot pe vlad pentru k mie mi s`a parut k a fost cea mai reusita..si la finisari ...si la stil si la tot!!....in schimb am vaz k lucrarea lui cain si`a luat voturi la primul poll...carca...si akuma...km deloc!!! nu ashtept sa ma lamureasca nimeni pentru k nu kred k este posibil!!! omb, probabil ai dreptate...eu 1 nu ma iau dupa nimeni, cei din ploiesti ma stiu ca sunt un mare critic cand vine vorba de VT, si nu o sa ma schimb...asa e firea mea:)... PS:m`am cam saturat de stilul NFS:)(no offence) |
kraven ... la primul poll eu de exemplu am votat cu cain ... dar acu knd sa refacut ... am votat cu omb... pt k mi se pare mai buna ... si nu a fost in primul poll...
|
asa si pana la urma care idea de se contrazic oamenii si saunt nedumeriti?:D...
|
de mashinile care au fost puse abia in al doilea poll....nu zic nik!!...
ma refeream numai la cele din primu` pol...cele 5 masini, care dak stam sa analizam poll`urile akuma sunt total alte vot`uri...cel mai bun exemplu` fiind cain si vlad |
Sa fie de la mine pt Yackone ;)
|
eu il votez pe vlad ;)
|
Votat Vlad_VSV...8)
|
votat Ca][in pt ideile bune, realizarea lasa de dorit
|
vot yakone...ptr calitate...
|
vot vlad vsv.........
|
eu zic k e destul de clar cine a castigat ...... voi nu???
|
gabi,sa pun masina pt. urmatorul battle?
|
:)) ...... man pune macar tu ceva k lumea shi la rez mare ... corsa aia . aprpape nimanui nu i-a placut sa lucreze pe ea din cauza rezolutziei ... eu cel putzin de asta am renuntzat
|
Vlad winner !
Pune masina pentru urmatorul battle de grup. Closed ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning