![]() |
Atentiuneeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
dati si voi un vot aici ,va rog
reprezinta ploiestiul si nu numai asa faceti bine si dati si voi un vot!!!!!!!! oricum ea merita votati Liana,in dreapta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.acasatv.ro/voting.php !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Re: Atentiuneeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
cam tarziu ai pus anuntul..
ii trebuiesc 130 si ceva de voturi doar ca sa o egaleze ca sa nu zic pentru a invinge dar cine stie.. tine-ne la curent cu ce se intampla;) |
fiecare vot conteaza
o sa va tin la curent cu rezultatul final !!!!!! |
am votat =))))) io's din buzau dar am votat cu ploeistiul ...is prahovean 100%
|
Am votat ;)
|
si de la VL un vot ...
|
shi de la baiatu un vot
|
mersii, pacat ca cealalta are mai multe legaturi :)
oricum votati in continuare |
Unu din hd...
|
vot si de la mine
|
am votat pt Basescu :twisted: :twisted: :twisted:
|
am votat liana :P
|
mai mie imi place mai mult de cealalta cum joaca ! ca pt asta se voteaza nu pt cum arata ... asa ca prefer sa nu votez deloc sau pana diseara poate ma mai gandesc :)
|
Quote:
|
pyt stai linistit ca nu e singurul care face asa ...am mai vazut useri care te trimit direct la tinta pt vot desi poate in lista aia sunt altii/altele mai buni/bune! dar na suntem romani dc sa fim corecti :) de altfel tot auzi " aa a ajuns pe pile " pai atunci hai sa lasam sa se ajunga pe buna dreptate :)
|
da o cunusc este in clasa cu mine,si e de treabanu are fite sau alte alea
si eu m-am simtit putin naspa cand am facut topicul,dar am mai vazut asa ceva si e prima data . o fi cealata mai frumoasa dar asa cum ati spus si voi este un concurs unde trebuie sa interpretezi mai bine un rol ,si asta ar trenuii sa conteze cat despre cealalta va garantez 100% ca e mai fitoasa si mai enervanta decat Liana inca o data celor care au votat le multumesc ,iar cei care nu au votat sper sa o faca :) :)) |
nu intereseaza pe nimeni care este fitoasa de treaba sau nush cum ! conteaza sa dea bine la acea scena sa joace ..iar parerea mea e ca dsoara colega e mai slabutza decat cealalta! prefer sa nu votez decat sa-ti stric pasentza:)
|
aceeasi parere o am si eu, pur si simplu nu ma poate convinge k e mai buna decat cealalata. dar nici n-am votat-o p-aia din ASE (apropo, d-aia ai impresia k e fitzoasa, k e in ASE)? :-) p-aia sigur n-o mai cunosti :-P
|
Are si de la mine un vot !
|
mersii ,mai bine asa decat sa o votati pe cealalta :)
|
a dat corectitudinea in voi....baiatul a cerut un vot , nu vrei sa ii dai nu ii da,care e problema?Chiar are rost sa intrati in polemici de 2 lei ? Nu vreti sa il ajutati pe baiat nu votati si atat...
|
faza e ca nu il ajutam cu nik pe el =))) si asta e gandirea in RO .... "hai da aici fa-mi un bine" dar cu cealalta parte ce am? poate chira merita si din cauza la astfel de prostii iese cine nu trebuie! exact din astfel de cauze multa lume se afla unde n-ar trebui
|
te-ai gasit tu sa faci dreptate in tara asta:)...si la faza cu "aia e mai fitoasa ...." vorba ta Eugen...pe cine intereseaza ?:):):)
Eu am votat pur si simplu doar pentru faptul ca un user de aici , din aceasta comunitate de prieteni m-a rugat indirect sa o fac....sincer sa fiu nu ma intereseaza care e mai frumoasa care e mai fitzoasa care joaca mai bine...ma intereseaza doar sa fac atat cat pot sa imi ajut un coleg de forum . |
Quote:
|
Pentru prima data sunt de acord cu Tboy ...
Auzi mah? Tu daca ti-ai schimbat userul ti-ai schimbat si mentalitatea ? Ca vad alt comportament in matale :) In afara de "legaturi" astea se mai numesc in alte locuri pile ... Si ne mai miram de ce ne merge aiurea ... nu ne gasim locuri bune de munca (ca deh ... sunt luate de altii mai "pilosi") |
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning