![]() |
Genti. Bune sau rele?Pareri urgente va rog
3 Attachment(s)
Salutari.
1. Sunt si eu pe punctul de a cumpara 4 genti + anvelope 205 50 R16 si vreau sa stiu, ma tepuiesc , merita ?Ma intereseaza pareri doar despre cum arata sau daca e posibil sa fie fake. 2. As mai avea o intrebare, eu aveam genti pe 14 si acum vreau sa pun pe 16 dar in civ scrie doar marimea 14. Am obtinut de la reprezentanta masinii mele adeverinta pentru marimea de 16 si mi s-a spus ca pot pune gentile si impreuna cu adeverinta lor sa merg la RAR sa imi treaca noua marime in CIV. Ma mai poate refuza RAR-ul? |
Re: Genti. Bune sau rele?Pareri urgente va rog
tie trebuie sa-ti placa...
|
Quote:
|
Fake in ce sens? nu sunt ceva jante aftermarket?
|
Quote:
Scrie pe ele RacingLine. Le-am gasit second la o vulcanizare, baiatul a spus ca sunt ca noi le are aduse de afara.. Pot sa nu fie originale gentile? Cum imi dau seama ? |
Ce marca mai e si aia? :)
La marci dinastea nu se pune problema originalitatii..pt ca oricum sunt niste produse slabe. Cine crezi ca se pune sa copieze o janta facuta de racingline? :) |
Gentile astea "slab" sunt undeva la 4-5 sute de euro toate 4, acuma ca, tu ai genti de mii de euro, e partea doua insa tinand cont de ce masina am si de bugetul meu este ok zic eu investitia si la fel si produsul.
Merci oricum de parere tie si celorlalti. Se poate inchide topicul. |
Eu zic sa-ti pui niste jante, gentile de obicei sunt pentru bagaje, farduri, etc..
|
Nu e vorba de nici o comparatie...ce jante am eu sau altii nu are importanta.
Pt toate masinile se gasesc produse slabe si produse premium...dar nu cred ca face nimeni replici la jante care costa 4-500 de euro noi. Deci daca stii ca cumperi un set de jante care de noi sunt ieftine, sigurat sunt "originale" Daca tin minte bine un fost coleg si-a cumparat jante de Focus RS pe la 250 de euro...poate te ajuta sa faci o echivalenta. Quote:
|
Daca cumperi jantele si in rest lasi masina la fel, atunci cu ele sau fara ele tot un Focus plictisitor va ramane. Sunt banii tai si parerea mea simpaticule.
|
Gentile alea, f**-ui mama lor de jante. JANTE, ca e masina. (genti sunt alea in care baga doamnele si domnisoarele diverse chestii personale, multe din ele agatandu-se pe umar).
Racing Line - firma italieneasca se pare. O janta sa invarte undeva la 60-70 de euro, deci nu te gandi ca sunt cine stie ce... Facaturi nu sunt. Cum a zis un coleg mai sus, nu se complica nimeni sa falsifice asa ceva. Sunt jante low-cost. Jante de Focus RS = 250 euro (aproximativ)...miram-as... :???: Nici de ST nu cred ca sunt la banii astia. P.S. pentru colegul de mai sus: Orice masina plictisitoare , chiar si un amarat de Focus, poate deveni ceva inedit daca ai creier sa o modifici un pic cu bun gust ;) Daca stau sa ma gandesc Focus Mk1 ST si RS chiar sunt niste masini "plictisitoare" si urate din fabrica... :-) |
Quote:
|
Mercii baietii, sunteti simpatici. Acum arata mai frumos masinuta mea :).
|
hai sa o vedem
|
2 Attachment(s)
:twisted:
|
S-o folosesti sanatos, cu niste arcuri mai scurte i-ar sta bine.
|
Quote:
Merci. Dar problema este ca, si acum se cam lasa in jos, daca pun si mai scurte/sport, sigur va atinge in aripa.. si asa sunt mai late si sunt iesite in afara. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning