![]() |
Poll Truck x9
16 Attachment(s)
Asta mai numesc si eu poll :
1-3 !41! 4-6 Ace Axel 7-8 Barum 9 Cassyus 10 Giubau 11-12 Naitzu 13 Pustiu Fanatik 14-15 Tunerul 16 Yackone Va rog sa arguimentati alegerea :) Bafta tuturor!!! |
Re: Poll Truck x9
chiar sant multe bune ! dar pt idee in special vot ace axel! si executie pe masura.
|
io m-am votat pe mine ca imi place ce am facut :-P
cat despre restu sunt faine toate:D |
votat Yackone...imi place mult :)
|
eu am votat cu...yackone...;)
|
yackone chiar mia placut si al tau ,dar... si tu si barum va votati singuri? eu probabil nu o sa am nici un vot dar mi se pare aiurea sa ma votez singur !!
|
vot Naitzu.. foarte atent @ detalii..
|
ana vreau si yo ..:D..voturi .....e mai exersez .poate la urmatoru ....sper k dak o pun scanata poate ma mai voteaza cineva .....
:D |
eu am votat cu cassyus ....simpla si frumoasa schita si bine proportionata
|
votul meu merge la giubau :)
|
toate sunt marfa.....vot giubanu.... are un aspect ***uristicsi si imi place cum e lucrata .... dak era mai clara poza era si mai bine :D :D :D
|
Vot la !41! in special pt primul si al 3-lea desen.Nu k restu n-ar fi reusite.Mnoh mie estea mi-or placut in special liniile.
|
Da deci votat pustiu_fanatik ... are imaginatie baiatu !!
|
daca aveam posibilitatea sa o fac mai clara o faceam..era in interesul meu..da nu s-a putu...asta e :D
|
Votul meu e pt Ace mi se mare cel mai din viitor camion.....original.....oricum toate is foarte reusite my respects for everyone ;)
|
ms de voturi ! macar am trecut de zero8)
|
dupa mine trebuia sa primeasca fiecare makr un vot :)
|
Am votat cu Yackone.. schitza e simpla, facuta rapid.. dar e cea mai bine realizata.. cu un design curat fara prea multe brizbrizuri.. in mod special mi-au mai placut desenul lui Giubau shi ale lui Ace..
Toate sunt reusite unele mai mult decat altele..oricum felicitari paticipantiilor |
Ace Axel - imi place. Da acea senzatie de profesionalism. Cele 3 camioane arata ca niste schite profi. Imi place si Yackone dar am votat Ace Axel. Bafta in continuare.
|
Mama fratilor da cum faceti de luati atatea voturi k nu stu ce nu desenez bine ...poate ar trebuii sa fiu mai cu imaginatie ....numi dau seama .....oricum ....mersi tuturor ptr voturi ....:D
|
vot yakone - 5 min cu sclipire (raspuns pt pushtiu fanatik) - schita simpla, great idea - e tot ce-ti trebuie
|
vot ace axel
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning