![]() |
E30 - 325e - un amărāt chişinăuian
4 Attachment(s)
Am decis şi eu, şi sper să nu fiţi prea obiectivi, să prezint al meu "humble" E30, pe care l'am procurat de vreo 5 luni de zile, după īndelungate căutări pe frumoasele tărāmuri basarabene.
Nu mă aştept la prea multe urale, dar sigur o să iau īn consideraţie sfaturile comunităţii de aici pentru a aduce acest BMW la o stare bună, astfel īncāt, cine ştie, poate oi veni şi eu la E30 fest nu doar cu admiratul :-) Deci BMW 325e m20b27 sedan 1986 NFL Şi poze din momentul achiziţiei P.S. istoria desfăşurată a ursului o puteţi găsi aici: http://bmwpower.md/forum/viewtopic.php?f=37&t=2030 , totodată acesta fiind şi forumul comunităţii noastre de peste Prut (sper să nu supăr vreun administrator 4tuning :-) ) |
Re: 325e - un amărāt chişinăuian
8 Attachment(s)
Īntre timp s'au mai produs şi careva adăugiri
volan RAID profilaxie suspensie arcuri drop TATECHNIX bare stabilizatoare pe faţă şi spate şi alte mărunţişuri |
5 Attachment(s)
Şi, la moment, ursuleţut arată cam aşa
|
Quote:
|
Re: E30 - 325e - un amărāt chişinăuian
ti-am scris in PM
|
De ce ai preferat să mergi tocmai acolo să-l cumperi?
Ce bani ai dat pe el şi cāt ai mai dat şi pe drum? Maşina are potenţial şi-ţi doresc să-ţi iasă aşa cum īţi doreşti. |
Quote:
Īm PM ţi'am dat mesaj cu preţul de achiziţie. Mersi, sper şi eu să iasă ceva frumos din el :-) |
|
Unde te rotesti si tu cu el , in gropi acolo.... Asta nu cumva e motorul ala economic si cu mai putini cai vro 130 parca? nu cred k e 2.7 si 190cp....cam ai treaba la ea , bafta
|
Quote:
mersi |
4 Attachment(s)
caseta de direcţie de pe e36 şi bujii NGK instalate
|
10 Attachment(s)
M'am apucat de curăţenie īn maşină, iar lucrurile au deviat un pic īnspre razna :-). Probabil o să intre la lucrări de caroserie
|
era de asteptat sa gasesti asa ceva...spor la treaba !!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
īmi spune cineva ce este containerul ăsta şi unde este locul lui? :D eu l'am găsit sub baterie
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
curăţenie şi mult aşteptata geometrie
|
9 Attachment(s)
Īntre timp mici modificări
|
8 Attachment(s)
şi cam aşa arată acuma. Gata, intră la hibernare
|
Felicitari pentru munca depusa si ambitia sa-l aduci cat mai aproape de normalitate.
Spor la treaba in continuare si fa totul cu bun gust. |
Quote:
spor! |
Ai bagat ursu' la hibernare deodata cu mine :lol:
Incepe sa arate mai bine ursulica, succes cu el pe mai departe, sper sa ne vedem la fest. Intrebare: am vazut ca ai schimbat arcurile, ai pus unele cu drop...amortizoarele le-ai lasat stock? Mult succes pe mai departe. |
Mulţumesc tuturor :)
Quote:
|
Like it. Mult succes pe viitor.
|
|
1 Attachment(s)
:D:D kit IX urmeaza a fi instalat
|
ai cumparat arcuri sport cu drop si ai pastrat amortizoarele stock? pe gropi lucreaza bine telescoapele nu bat in capat din cauza cursei mai mici? intreb ca vreau sa pun si eu arcuri cu drop cu telescoape stock pt ca alea ce vin la set cu arcurile iti muta pietrele de la rinichi de dura ce ii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning