![]() |
Semnatura
Nu imi apare semnatura...de ce?
|
Re: Semnatura
Pai... eu vad ca iti apare semnatura... :roll:
|
asta vad si eu ca iti apare vezi poate aveai bifata aia de jos sa nu iti fie aratata semnatura
|
daca tot e threadu asta ,am si eu o intrebare : Cum pot sa pun 2 imagini la semantura ,am incercat si inca nu am reusit ,daca stie careva !!! cu respect
|
Quote:
|
pey se poate pune 2 ,intreb si eu ca fapt divers !!!
|
iei shi tu una bucata program de editat imagini.... Paint, Gimp, Photopaint... ce vrei tu... shi le "lipeshti" una langa alta.... sau... faci un GIF cu ele... shi gata....
|
Quote:
poti sa pui si 100 pana va observa un moderator .. sau un observator si ti-o va shterge ... sau iti va sterge o parte din ea |
Am si eu o problema: Uploadez imaginea de la semnatura,o salvez...dar cand postez nu imi apare.M-am uitat si am bifat tot ce trebuia ca sa o pot face sa apara...Care este problema?
|
am rezolvat-o!!!!
|
vezi ca nu ti se misca
uploadeaza imagineaza pe site , sus ai HOST si copii link`ul akolo la semantura :) |
Gata,Multumesc mult de tot si pentru semnatura si pentru sfaturi VaLeX !!!
|
Quote:
|
proba de microfon
|
voi vedetzi fiatul lui vlad?
|
Quote:
|
nu, in semnatura nu vad decat scuterul
|
eu il vad..de ce? :) e mai frumos al meu :P :)) glumeam..nu vreau sa fiu rautacios :D
|
probe :D
|
vlad..cu asta cei aici? :))
|
se pot pune mai multe imagini.......
uploadezi o imagine pe www.imageshack.com sau cum e site-ul ala (sau pe orice site de genul)....copiezi linkul ala...si la semnatura folosesti codul corespunzator (pe forumul pe care am asa ceva e [IMG]link[/IMG])...si o sa iti apara imaginile la semnatura...nu am verificat deci nu stiu daca functioneaza si aici.Dar cu siguranta, ca pe orice forum, daca ai semnatura prea mare, o sa fie stearsa o parte din ea sau in totalitate de vreun supermoderator sau administrator |
salutari..hm..need help putin..imi poate spune si mie cineva cum pun si eu semnatura? ca nu gasesc acolo sa modific , unde trebuie sa intru ? mersi
|
User Cp -> si al 8-lea meniu de sus in jos este edit sign. intri acolo iti uploadezi imaginea unde vrei .. avem si noi hosting iar apoi o pui la semnatura cu [img] link [/img ]
|
Quote:
|
Am voie sa imi pun in semnatura link catre site-ul meu?
Multumesc! |
iti poti pune semnatura catre site-ul tau dar cu hyperlink .. adica cu scris ascuns
ceva de genul .. site-ul meu success |
interesant exemplu de hyperlink ai dat:))
|
probaaa...
no..aiurea proba..ca nu se vede poza de la semnatura :( |
proba 2..
asa mai merge parca. :D |
o alta proba :D
|
Quote:
din postul tau oamenii inteleg ca pot sa-si puna orice link in semnatura, daca il pun cu hyperlink odata ca eu personal nu agreez hyperlinkul pentru ca pot scapa vederii moderatorilor linkuri neregula, apoi din post se considera inplicit ORICE link, daca il pune asa... nu e in regula... |
Salut!Cine ma ajuta si pe mine ca la semnatura sa imi bag si eu o imagine!!!Va rog mult!!:)
Multumesc si bafta!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning