![]() |
CTR Photo Session - Achim
9 Attachment(s)
Dream Squad & EvlSkillz presents... Honda Civic TypeR |
Re: CTR Photo Session - Achim
eeh gigea :)
|
foarte tari pozele..felicitari .. :D:D
|
Ce machineta mumoasa ai baiatu :D
|
7 Attachment(s)
Part II...
|
Quote:
|
frumoase poze......dar si masinutza are ce arata
|
Foarte tare ... frate ! :D
|
@BlowWind: dak nu am S2k inca :twisted:
in rest, multumesc mult de tot pt aprecieri :oops: |
nice picts :)
|
Ce a pus-o nebunu de-a latu' :lol: ...congrats pentru poze! ;)
|
geniale pozele si locatia
ft tare! |
Mie mi se par nashpa pozele. Dar cum frumusetea este subiectiva, sper ca parerea mea o sa ramana parere si nu tinta pt. aruncat cu rosii.
Totusi........ de ce sunt atat de intunecate? Si de ce a desaturat numai de dragul de a contura si apasa "shift+ctrl+u"? |
Quote:
Santos a facut pozele cu un aparat nou, care nu era al lui, si ne-am "jucat" amandoi, dar am crezut ca ISO ramasese pe auto... din nefericire, nu a fost asa si le-a cam intunecat, deci din ptul asta de vedere ai dreptate... iar in rest... sa imi sugi sosetele ca sunt poze cu masina mea deci mie imi plac... nah! :twisted: p.s.: @Sun & Seba... merci mult ;) |
Quote:
Nu am zis nimic rau de masina, shtii ca sunt "jos palaria" cand vine vorba de ea... doar ca pozele mi se par nasoale (si incadrate si ideile si etc). Si nu ati vazut pe lcd ca sunt intunecate? Quote:
|
era o ironie... si tu le folosesti asa ca speram sa le intelegi ;)
era f soare si am crezut ca se vede in lcd aiurea, cat despre incadrari... aici kiar nu sunt de acord cu tine ;) |
foarte tari pozele.. EvlSkillz frate.. :D
blu3.. chiar sunt curios ce super-poze faci tu.. |
Quote:
si oarecum on topic: bai, doar pentru ca apare o masina tare intr-o poza nu inseamna ca automat si poza e tare. |
Quote:
|
Cam asa ceva vroiam sa spun si eu ,dar a zis-o WRC-ul primul!!!
|
vad ca nu prindeti subtilitati asa ca: http://blu3gh0st.deviantart.com/gallery pe la pagina a 2-a sunt si poze cu masina si mai am un panning pe undeva in primele pagini cu alta masina. Nu ma pasioneaza foarte tare sa fac poze la masini dar cand prind ocazia le fac.
nota personala: aproape toate pozele mele asa au iesit din aparat. Daca voua va plac niste poze cu subiectul incadrat pe mijloc si motion blur cat cuprinde e treaba voastra, alea nu sunt fotografii, sunt photoshop-uri. l8er edit: nah, tot ce a facut photoshop-ul este rama. CLICK **deocamdata sunt retinut in declaratii |
Quote:
Dupa parerea mea si a multora Santos face niste poze chiar ff reusite,nu or fi astea bine fakute asta e dar nu cred ca e cazul sa incepi sa le critici!!!! |
@Blu3: m-am uitat pe pagina ta, si intr-adevar... ai poze tari in mare parte... da' se vede mai mult lucrul SLR'ului si nu neaparat o mana extraordinara... cat despre alea cu masina, dupa ce vazusem prima pagina ma asteptam la ceva muuult mai tare... asa ca nu e cazu. si de incadrat, toate cele 4 ale tale sunt cu masina pe mijloc, si ti-am mai spus si mai devreme ca in cazul de mai sus, sunt multe incadrate chiar ok zic eu :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Si masina nu are cum sa fie incadrata pe mijloc atata timp cat am fotografiat-o pe bucati. Si nici chiar bucatile nu sunt pe mijloc. :P |
Quote:
|
Quote:
|
pana cand o sa mai apara poze... gata cu sticky'ul ;)
|
Ia uite ce zic cei de pe afara de pozele astea ->
http://www.civictype-r.co.uk/forum/v...st=0&sk=t&sd=a trebuie user... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning