Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce este mai important, respectul sau iubirea??? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/40910-important-respectul-iubirea.html)

Sasha_z 11-05-07 17:05

Ce este mai important, respectul sau iubirea???

Ce e cel mai important intr-o relatie: respectul sau iubirea???

Magos 11-05-07 17:08

Re: ce este mai important respectul sau iubirea???

auch... tocuhe, miss!!!
culmea, sunt amandoua la fel de importante, si merg in tandem una cu cealalta.. :(
daca e sa o iei logic, una fara alta nu se poate...!!

Snytz 11-05-07 17:38

1. Respect ... asta trebuie si poti sa il ai fata de toata lumea si invers ....
In principiu dragoste fara respect reciproc, nu se poate.

NSL_KiwY 11-05-07 18:59

Dragostea :lol:

Eugen_TL 11-05-07 19:05

ce e dragostea fara respect? respect fara dragoste merge...dar dragoste fara respect nicidecum ... :|

Gabi 11-05-07 19:21

Added a poll to the thread, dar din greseala, n-am facut in asa fel incat sa se poata vota ambele variante.

Totusi, ambele sunt necesare.

Sasha_z 11-05-07 19:28

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 896528)
Added a poll to the thread, dar din greseala, n-am facut in asa fel incat sa se poata vota ambele variante.

Totusi, ambele sunt necesare.

ms Gabi....m`am gandit si eu la asta...dar nu stiam cu se procedeaza...:oops:

Eugen_TL 11-05-07 21:01

Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???

am votat respectul el fiind pt mine pe primul plan ....

VaLeX 12-05-07 09:56

eu spun ca intelegearea e cea mai importanta..apoi vine si respectul..Iubirea e deja akolo (adik asa ar trebui sa fie) :D

RA_2fast4u 12-05-07 17:44

nu poti iubi pe cineva daca nu il respecti :) chiar daca il iubesti daca nu ai respect pentru el iubirea va muri incet incet

giubau_v8 13-05-07 02:00

amandoua...una fara alta nu au nici un farmec

bodyspeed 13-05-07 14:48

am votat...respectul...
degeaba.. esti sau iubesti.daca nu si respecti..
respecti..si iubesti.. cam amandoua pe primul loc...

Psycho 13-05-07 15:47

banii !!!!!!!!!

tune_AKj 13-05-07 16:21

ambele....una nu poate sa o excluda pe cealalta...trebuie sa "convietuiasca"....respectul cu iubirea.......

isacfani 14-05-07 09:39

respectul este pe primul plan,apoi intelegerea si pe urma vine iubirea.

platon911 15-05-07 08:54

respectul intotdeauna

Sasha_z 15-05-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 898900)
banii !!!!!!!!!

=)))) o dadaddada :lol::lol::lol::lol::lol: ce`mi place k esti sincer :D:D:D:D

dexter_20 15-05-07 22:13

sa am eu respect k mama si tata ma vor iubi mereu

Mustang 15-05-07 22:26

daca psycho a zis banii ... eu zic sexul =))

minirally 16-05-07 22:19

pt mine respectu..daca e iubire,si nu e respect,n-ajungi nimic,decat fraier/a poate:!:

orlando 16-05-07 23:48

Quote:

Originally Posted by minirally (Post 904973)
pt mine respectu..daca e iubire,si nu e respect,n-ajungi nimic,decat fraier/a poate:!:

mereu sentimentala...
ma acum depinde cum o dai,daca vrei o relatie de lunga durata si serioasa trebuie sa ai si bani ca sa o intretii(chiar daca se spune ca fara bani se poate,eu nu prea dau mari sperante) dar iti trebuie si respect,ptr ca daca nu ai respect ptr cel de langa tine atunci d c mai stai cu el?

Magos 19-05-07 20:59

respect fratilor... daca e respect... apare si iubirea mai usor... invers nu!!!!

ERY 23-05-07 13:44

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 909721)
respect fratilor... daca e respect... apare si iubirea mai usor... invers nu!!!!

Eu imi respect sefa...da de iubit....:) sa fim seriosi....nu are nici o treaba...

Rookie 23-05-07 16:04

offtopic: Stiu o replica, care imi place foarte mult: "Bani sa fie, ca restul se cumpara" ...
ontopic: In primul rand, trebuie sa fie intelegere, ca fara asta nu ai parte nici de respect si nici de iubire ... Odata ce exista intelegerea intr-un cuplu, o sa fie totul frumos ... Nu poti spune perfect, pt ca nu exista o relatie perfecta ... 2 persoane care se inteleg, se respecta si se iubesc in acelasi timp ... Ideea e sa se ajunga la o cale de mijloc ... atat am avut de spus ... Pt mine e importanta intelegerea intr-o relatie ...

Spark 27-05-07 20:29

sa mai explicat de ce anume ...
eu am ales respectul :)

pHlow 30-05-07 00:48

eu zic ca respectul..si restul...se construiesc pe baza lui... e imposibil sa iubesti o persoana fara sa o respecti si sa ai pretenii ca aceea relatie sa dureze....

Mustang 30-05-07 14:19

sexul ... raman la aceeasi idee :)

Bea69 31-05-07 14:56

....daca nu este respect,si o prietenie se duce p ....apa sambetei :D !!!
in mod normal,daca e respect,nu TREBUIE sa apara si iubirea...dar eu zic,k daca respecti un om,in sensul adevarat al cuvintului..nu are cum sa nu iti fie drag!apoi,daca te si mai atrage fizic,ai pus-o ;)

vnool 03-06-07 12:52

intrebare buna dau fetele noastre pe aci, parerea mea este ca dragostea vine si pleaca dar respektul tzil creezi, asha ca votez pentru "Respect", ---- dar sa nu uitam si de sex, bani, distractii, anuraje placute si fel de fel de placeri ale vietii asha ca respectativa si iubitiva :) ca oricum ne ducem toti in pamint he he he .

aleks 03-06-07 14:38

pai respecta-ti femeia k sa te iubeasca... si pe urma o s-o iubesti si tu pentru ce primesti de la ea....
deci respectul intai...

Boasa 03-06-07 16:28

Sunte de parere ca, cand ajungi sa iubesti cu cineva din tot sufletul il respecti fara sa vrei! Nu cred ca nu am dreptate!

Sasha_z 27-08-07 02:34

deci sa inteleg k respectul conteaza mai mult decat dragostea...:|:|:|
pfff pai si atunci se poate "intretine" o relatie fara dragoste doar cu respectul???:-?

Magos 27-08-07 02:55

Exact Sasha...
Se pare ca lumea s-a obisnuit sa traiasca si sa se multumeasca doar din respect...
Am vazut cupluri in care pasiunea... Era ceva de domeniul trecutului.. Iubirea ce altadata ii legase... Nu mai era decat... Un respect pentru celalalt... Si nici unul nu vroia sa renunte... De ce?:shakefist
De ce sa renunti la sansa de a fii fericit si a simti ceva profund pentru o persoana??
Ce va face sa tremurati cand ii auziti vocea?? Sau sa simtiti fiori in tot corpul atunci cand persoana vizata va atinge, rosteste ceva sau face ceva??

CE VA FACE?? RESPECTUL???? sau altceva...?:weirdface:weirdface:weirdface

Deja ...
Aberez...
Nu ma bagati in seama...
:omfg::omfg::omfg::omfg:

Sasha_z 27-08-07 03:00

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1066010)
Exact Sasha...
Se pare ca lumea s-a obisnuit sa traiasca si sa se multumeasca doar din respect...
Am vazut cupluri in care pasiunea... Era ceva de domeniul trecutului.. Iubirea ce altadata ii legase... Nu mai era decat... Un respect pentru celalalt... Si nici unul nu vroia sa renunte... De ce?
De ce sa renunti la sansa de a fii fericit si a simti ceva profund pentru o persoana??
Ce va face sa tremurati cand ii auziti vocea?? Sau sa simtiti fiori in tot corpul atunci cand persoana vizata va atinge, rosteste ceva sau face ceva??

CE VA FACE?? RESPECTUL???? sau altceva...?

Deja ...
Aberez...
Nu ma bagati in seama...
:omfg::omfg:

:tenisclap:tenisclap:tenisclap
mi`a placut

:woowoo::woowoo::woowoo:

Magos 27-08-07 03:03

Da, crazy... Stiu...
Dar ma oripileaza situatia...

blaCk-heaRt 27-08-07 07:31

pai knd ii zici la cineva "te iubesc" poti si minti :p, asa k respectul ii mai important

aleks 27-08-07 13:51

stii, orict ai incerca sa te minti, iubirea vesnica nu exista.
pur si simplu e o utopie, un basm de adormit copii mici.
poti in cel mai rau caz sa schimbi iubitele/iubitii ca sa traiesti vesnic iubire inflacarata, dar daca esti putin mai calculat si mai cumpatat, o sa iti dai seama ca iubirea nu dispare, doar se transforma in altceva, o chestiune mult mai complexa, al carei elemente constituente provin din dragostea aia inflacarata de al inceput. unul din elementele astea constituente este si respectul, esential pentru o relatie fireasca, normala si fara de sincope.
de aia eu spun ca e mai important...
e greu de crezut, dar cu timpul experienta proprie a fiecaruia dintre noi ne va invata ca asa stau lucrurile in viata...

Spark 27-08-07 22:13

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1066824)
stii, orict ai incerca sa te minti, iubirea vesnica nu exista.
pur si simplu e o utopie, un basm de adormit copii mici.
poti in cel mai rau caz sa schimbi iubitele/iubitii ca sa traiesti vesnic iubire inflacarata, dar daca esti putin mai calculat si mai cumpatat, o sa iti dai seama ca iubirea nu dispare, doar se transforma in altceva, o chestiune mult mai complexa, al carei elemente constituente provin din dragostea aia inflacarata de al inceput. unul din elementele astea constituente este si respectul, esential pentru o relatie fireasca, normala si fara de sincope.
de aia eu spun ca e mai important...
e greu de crezut, dar cu timpul experienta proprie a fiecaruia dintre noi ne va invata ca asa stau lucrurile in viata...

total de acord ...
tot timpul se face comparatzia aia intre dragoste si o flacara
atunci cu cat mai intensa flacara ... cu atat mai repede se consuma ;)

Bea69 27-08-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1066010)
Exact Sasha...
Am vazut cupluri in care pasiunea... Era ceva de domeniul trecutului.. Iubirea ce altadata ii legase... Nu mai era decat... Un respect pentru celalalt... Si nici unul nu vroia sa renunte... De ce?:shakefist

CE VA FACE?? RESPECTUL???? sau altceva...?:weirdface:weirdface:weirdface

Deja ...
Aberez...
Nu ma bagati in seama...
:omfg::omfg::omfg::omfg:

magos..sunt convinsa k cunosti si tu multe d-soare kre dupa c au fost lasate balta au venit cu idei k "n-o sa mai gasesc p altul" sau "nimeni nu va mai fi k el"....sa nu mergem mai departe....ia incearca sa explici lor ceea c ai avut in cap la postul asta...;)
sunt f multe persoane d genul "nu las treaba buna ptr pasarea d p gard"...daca am fi toti nebuni si am cauta tot timpul nebunia aia,kre copil ar mai avea familie???

Claudia 28-08-07 17:03

...totul a inceput cu dragoste si respect,in acelasi timp! Dragostea a durat... ani buni si nu se va stinge curand(fiindca e vorba de sentimentul ala de care ati auzit doar in povesti).Acest lucru(ca o sa tin in continuare la el) nu ma deranjeaza ... dar in schimb ne-am continuat viatza separat: de ce? fiindca am fost copii fara minte si treptat ne-am permis mai multe, de unde rezulta ca respectul s-a cam dus cu timpul! Cu toate astea, sentimentul a ramas!! O sa recunosc oricand asta ca pe ceva frumos:rolleyes2 ...
Asadar, se poate ca dragostea sa dureze desi respectul de altadata dispare; tocmai din dragoste unul face sacrificii, si spera ca il va readuce pe celalalt pe drumul comun dar uneori e mai greu decat iti poti imagina...

Exista cazuri(aici vorbesc de cuplurile vechi, de zeci de ani) in care tot ce mai tine unita familia sunt copiii si respectul reciproc. Fiecare isi doreste ca dragostea din tinerete sa dureze vesnic, dar foarte putini reusesc sa duca flacara aprinsa pana la capatul vietii!

All times are GMT +2. The time now is 04:39.

- Copyright 2026 4Tuning