![]() |
Intalniri
Deseara la 9 ? :twisted:
|
Re: Intalniri
rog moderatorul ca posturile de la pirmul in jos sa fie sterse...
multumesc. |
io zic ca nu are rost sa ne certam aici ii loc pt prieteni nu dusmani mergeti si certativa cu alti din alte orase nu mures. ne vedem diseara la 9 la city. prezenta obligatorie:)
|
inteles sa traiti dom´ Dutzu...daca nu ii cu nevasta, il iau si pe ---vine valu, imi ia CALU--- niiiihaa, horssse:D:D
|
deci normal ca ne supunem... ce pot sa fac eu cu ale mele 72kg, impotriva lui Dutzu?? nu am shanse...domnu Dutzu, peseara la City...
gata cu offtopicurile |
ma oameni buni nu avetzi ID-uri de mess ca sa va certati acolo? trebuie neaparat sa "uzati" forumul cu asa prostii? forumul acesta este facut pt discutii cu si despre masini.
|
Exagerat pt cehstia asta atata galagie mah ??? numa va certati intre voi degeaba !
|
Aseara nu a fost nimic??care a fost treaba?
|
dinodish,parca ziceam sa se posteze unele lucruri in locurile unde trebuie...nu aiurea...
|
baieti un prieten de la A1 vrea sa vina vineri seara cu noi .se poate?trebuie sai dau un raspuns pina miercuri?
|
Nutzule, la noi toata lumea e binevenita...dar cu ce masina vine??
|
cu cameramanu vine sa faca un reportaj. daca se poate
|
ma...interesanta ideea , dar cam riscanta..... nu stiu ce sa zic.ne mai gandim pana vineri
|
Deseara din nou incepem nebunia ? :twisted:
|
depinde...tu cu ce vii???:D:D
|
Cu masina mea, tu ? iara vii cu altii ? .... parca era vorba sa termina cu fazele astea....:evil:
|
bun, am terminat cu asta... si da, vin cu altii, ca nu are tata bani sa imi ia si mie o masina, e rau sa fi sarac... oricum...s-a incheiat...
ca sa nu fiu offtopic...in seara asta a iesit, merita:D sa fie si mai bine sapt viitoare |
Pai da o fost chiar fain vineri seara dar pt mine o fost si dureros :evil:
|
Vineri seara nimic.... un pic a plouat si s-a retras echipa la garaj... pe data viitoare ramane de vazut:D:D
|
Daa super slab Vineri seara super dupe slab! da o si ploat klumea sa nu uitam si sa stam in masini nu merita :)) lasa ca vine vremea faina 8)
|
asta e se mai intampla
|
Vineri 1 IUNIE sper sa se adune lumea !!!!!!!!!!! Sau din cauza de la vremea rea nu iese nimeni din casa :( ?
|
Se aduna chiar daca vremea ii asa
|
Azi la 9 la city sa speram ca in ciuda vremii ne vom aduna destui sa mergem cel putin la un suc daca nu asa ca toata lumea la 9 la city
|
Si azi tot la 9 si tot la city
|
cum a fost sambata ? ati fost la sovata la off road ?
|
da am fost eu
|
Anunt din tiimp. vineri intalnire asa ca toata lumea sa fie prezenta si fara alte scuze cum ca trebe sa iau pisica sau nu stiu ce....
|
Sau ca trebe sa merg la Fotbal,tennis, etc ...... :lol: :lol: :lol: sau trebe sa imi duc la vulcanizare GONFLABILA :lol: :lol:
|
eu vin sigur
|
Ne vedem Vineri, numai sper ca pana atunci imi fac si masina sa mearga lin, ca cateodata sare ca dracu... se ineaca saracu...:(
|
Apai iai gasit buba acuma nu ? capacu de delcou lai schimbat acuma mai face figuri ?
|
vineri intalnire mare sa speram ca toata lumea va fi la city, sa sune iar orashu nu de alta :))
|
@ PIJ: Da bibi, am facut-o am gasit buba. Nu era capacul de delcou, era senzorul de temperatura care trimitea semnal la computer. Era stricat si nu indica temperatura, asa ca saracu calculator era cam confuz si nu stia cata benzina sa-i deie. Acum se pare ca merge lin, fara probleme, si mananca asfaltul, LITERALMENTE. Adik asfaltul mananca cauciucurile ca unghiul la roata stanga-fata e cam dusa. In rest merge super bine.
Vineri vin si eu!:D |
Hhhhmmmm interesant de la o chestie asa mica ajungi sa schimbi toate piesele care fac parte ....si ajungi la cea mai mica posibila defectiune si culmea doar dupa ce treci pe la 3-4 mecanici :))
|
Da, asa e PIJ. Am intrebat 6 mecanici si toti o zis altceva, pana al urma eu mi-am dat seama singur....
BTW. Maine e posibil sa vin un pic mai tarziu ca n-o sa fiu in oras, si poate ajung numai pe la 10, dar va gaesc eu:D :-P |
azi intalnire ? doar au terminat baietii cu bacul si majoritatea cu sesiunea....
|
klar sa rupem orasu
|
Poate ajung si eu, nu-i sigur inca...:sad:
|
Salutare POPOR se pare ca nu va plictisiti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning