Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Tot ce tzine de Tuningshow 26-27 martie (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4085-tzine-tuningshow-26-27-martie.html)

CT-03-ART 13-03-05 11:08

Tot ce tzine de Tuningshow 26-27 martie

Aici se va discuta despre plecarea la tuningshow shi tot ce ne leaga de tuningshow

Pt inceput sa posteze cei cu mashini care merg shi cate locuri mai au libere in mashina...va rugam nu postatzi pana nu scriu totzi ce locuri au ca sa ne putem repartiza...

Evo007 13-03-05 11:39

Da care mai aveti un loc si ptr mine ca nu am cu cine sa merg :(( :oops:

CT-87-ADY 13-03-05 16:06

Evo pai mergi frate cu Psyho k are el 2-3locuri in spate...

P.S: Cum am scris si in alt topic eu merg cu SLC`u sper sa nu se razgandeask ... :chainsaw:

Evo007 13-03-05 18:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Evo pai mergi frate cu Psyho k are el 2-3locuri in spate...

P.S: Cum am scris si in alt topic eu merg cu SLC`u sper sa nu se razgandeak k... :chainsaw:

Iam dar un pm astept raspuns

Psycho 13-03-05 21:04

eu am 2 locuri ... ocupate ... daca merem incet si nu ii datzi jar iau 3 inshi

Evo007 13-03-05 21:44

Parerea mea ca doi ar fi mai kalumea mai mult spatiu......
Dar oricum tu decizi
Si sa vedem care mai merge si care nu mai are loc

CT-03-ART 14-03-05 08:58

-la psycho inra evo shi mai ramane un loc liber
-ceres *
-x-ray *
-PFL *
-SLC *
-RAZ *
-

*-> nu se shtie cate locuri mai sunt in mashina...

lista ramane deschisa...

Psycho 14-03-05 10:34

pana acu ... sunt la mine in mashina 3 ... mai sunt 2 locuri .... o sa iau 5 .. k nu`i dau jar .. mi se pare k , cu mine v`a merge mike.omega si fratele sau ...

CeReS 14-03-05 11:59

eu si Andrei probabil vom pleca de vineri si nu cred ca vrea cineva sa vina cu noi si sa stea o zi in plus
daca e cineva care vrea, la mine in masina e loc

Evo007 14-03-05 13:39

A si am aflat ca stam -2-3- zile
Unde dormim ? In the car
.......

CT-87-ADY 14-03-05 13:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
eu si Andrei probabil vom pleca de vineri si nu cred ca vrea cineva sa vina cu noi si sa stea o zi in plus

hmmm... si restu` lumii pleaca sambata!?
SHM`u...
SCF`u...
PFL`u...
AndreiDog...
SLC...
etc..

astia knd pleaca !? :?:

Psycho 14-03-05 14:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"

hmmm... si restu` lumii pleaca sambata!?
SHM`u...
SCF`u...
PFL`u...
AndreiDog...
SLC...
etc..

astia knd pleaca !? :?:

mah si eu ash putea pleca vineri .. gasesk eu p unde sa dorm k parcari sunt si gara d nord e mare :) .. heheheheh .... nush nush .. io unu plec sambata .. apropos .. care are un detector d radar sa`l ia cu el .. !! chiar 2 :)

CT-87-ADY 14-03-05 15:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
mah si eu ash putea pleca vineri .. gasesk eu p unde sa dorm k parcari sunt si gara d nord e mare :) .. heheheheh .... nush nush .. io unu plec sambata .. apropos .. care are un detector d radar sa`l ia cu el .. !! chiar 2 :)

:lol: pai la ce iti trebe ma? Nu ziceai k nu ii dai shpan!? :lol:

Psycho 14-03-05 15:55

da frate da sa nu mergem k pensiunarii prin ... satuletze pana la autostrada .. in pewla mea .. ce merg la innmormantare ..ce pewla mea ... sa merem 10 0 - 110 afara .. si 80 in localitate .. ce pelea mea :)

madfish 14-03-05 16:02

1.Plecarea: deci salonu` se deschide la 10-11 a.m. sambata, propun sa ne intalnim toti astia care merg (cu masini cu mic cu mare) la SS pe la 6 a.m. in ziua respectiva si de akolo plekam spre bukle. Clean & Clear !
2.Dormitu: presupun ca toti o sa ne intoarcem duminica deci o sa dormim o noapte acolo. Ar fii un loc ... e un club pe acolo (unde o ard astia de la MR) care la etaj are camere. Problema 50 % rezolvata !
3.Femeile (tre` sa fii nascut de cel putzin 3 ori) si copii sub 10 ani au transport gratuit.

Evo007 14-03-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
1.Plecarea: deci salonu` se deschide la 10-11 a.m. sambata, propun sa ne intalnim toti astia care merg (cu masini cu mic cu mare) la SS pe la 6 a.m. in ziua respectiva si de akolo plekam spre bukle. Clean & Clear !
2.Dormitu: presupun ca toti o sa ne intoarcem duminica deci o sa dormim o noapte acolo. Ar fii un loc ... e un club pe acolo (unde o ard astia de la MR) care la etaj are camere. Problema 50 % rezolvata !
3.Femeile (tre` sa fii nascut de cel putzin 3 ori) si copii sub 10 ani au transport gratuit.

A 3 a parte nu prea o inteleg da in fine :))

CT-87-ADY 14-03-05 17:02

hmm...
cred k este un banc sec specific lui FISH... am dreptate? :roll:

madfish 14-03-05 17:47

:yes: , razi

needBrain 14-03-05 17:48

am io DETECTOR dar cred il iau pt dogarel....nush,sa vad.daca are si el,ti-l dau tie psycho

Evo007 15-03-05 21:10

Mhai unde este mai exact bukale asta ca am pe cineva in Buc Si poate am un sa dorm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

CT-03-ART 15-03-05 21:13

pt informarea ta bukale=Bucureshti...este o forma prescurtata pt denumirea capitalei

Evo007 15-03-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
pt informarea ta bukale=Bucureshti...este o forma prescurtata pt denumirea capitalei

Sry nu stiam
Atunci unde e salonu

madfish 15-03-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
Mhai unde este mai exact bukale asta ca am pe cineva in Buc Si poate am un sa dorm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

e clar ... omu` e dus :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

Psycho 15-03-05 21:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug ma doare iar burta .. frate o sa ma ingrash d la atata ras :) ...

statzi k io acuma vad .. voi vretzi sa ramanem acolo peste noapte ???

madfish 15-03-05 21:26

dap, ramanem peste noapte. Acum nush unde o sa dormin totzi. E gasim locuri ... daca nu in masini !!! ... sau pierdem vremea prin cluburi si nu dormim deloc si ne intoarcem acasa cu ochii ca cepele :twisted:

CT-03-ART 15-03-05 21:27

da frate...shi daka ma iei in mashina dupa cum ai zis o sa te cazez eu unde am pile...pe gratis te cazez...

Evo007 15-03-05 21:30

yo d`asta intrebam ca am pe cine la buc si poate dorm la ei
]ssi inca o data sry ptr gresala

Psycho 15-03-05 21:32

Re:

Quote:

da frate...shi daka ma iei in mashina dupa cum ai zis o sa te cazez eu unde am pile...pe gratis te cazez...

lols pui conditzii .. frate .. io merg cu mashina .. am tras mashina intr`o parcare .. imi iau 3 paturi si dorm .. grupa mare :) ... hahahah ... ma descurk eu p unde sa dorm .. da la mine e o problema .. nush daca o lasa p tov. mea sa stea 2 zile .. asta`i problema ... :((

yamahaer1cip 15-03-05 22:17

fratilor fara mistouri si fara suparare dar este lume care nu stiu cum arata marea si multe altele si voi radeti de baiat ca nu stie ce e ala bucale sa intamplat ata ete iertatil respect si aveti grija de voi :lol: :lol: :? :wink:

Evo007 15-03-05 22:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yamahaer1cip\"
fratilor fara mistouri si fara suparare dar este lume care nu stiu cum arata marea si multe altele si voi radeti de baiat ca nu stie ce e ala bucale sa intamplat ata ete iertatil respect si aveti grija de voi :lol: :lol: :? :wink:

Ms 10x ptr aparare

Si cam asta e si problema la mine.Mama a zis ca ma lasa cam note bune da cu tata e beleaua.Pana acuma cica merg mai e ..........
Si cu dormitu .............gasim noi ori in masina ori nu dormim :))

CT-87-ADY 16-03-05 11:46

Re:

Quote:

aceashi regula s`ar putea sa fie si la mine...
vedem noi cum facem!?

madfish 17-03-05 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
deci salonu` se deschide la 10-11 a.m. sambata, propun sa ne intalnim toti astia care merg (cu masini cu mic cu mare) la SS pe la 5 - 6 a.m. in ziua respectiva si de akolo plekam spre bukle. Clean & Clear !

zicetzi mah ,suntetzi de acord sa ne intalnim cum am zis ? La 5:30 - 6 a.m. in sambata cu pricina la SS ???

CT-03-ART 17-03-05 20:29

eu sunt de acord

Evo007 17-03-05 21:25

Sunr si yo de acord daca vin Psicho sa ma ia ca nu cred ca circula tramvaiele la 5 sau autobuzele

Psycho 17-03-05 21:39

io zic la 5 juma sa fitzi acolo ptr k ... stiu eu cum sunt romani .. si daca la 5 juma o sa trebuiasca sa fim acolo ultimu o sa vina p la fara 10 .. nu d alta da la 6 sa fim plecatzi

CT-03-ART 17-03-05 21:58

psycho omega se pare ca nu se shtie daka mai vine
deci am gasit al 5-lea pt locurile din mashina ta

adika floricica mea...
se pare ca vine shi ea...

Evo007 17-03-05 22:35

Cred ca e a4a ca sunt yo Psychi si femeia lui
Sry nu am stiut ca vi si tu

Psycho 17-03-05 22:35

Re:

Quote:

psycho omega se pare ca nu se shtie daka mai vine
deci am gasit al 5-lea pt locurile din mashina ta

adika floricica mea...
se pare ca vine shi ea...

frate ... deci .. tuh zici k la mine in mashina ..sa mergi tuh ... evo si tov ta ??

Evo007 17-03-05 23:12

Si pana la urama mergem doar astia cati am postat parca suntem putini nu ............naspa asa .............Mai katerinka era daca mergeam mai multi

CT-87-ADY 18-03-05 07:22

Eu merg cu SLC`u si cu varsu` => mai este un loc liber!!!
Care vrea?

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning