![]() |
Machete in lucru-Stefano4u
7 Attachment(s)
Salut sunt nou in aceasta zona ca sa zic asa.Ma ocup si eu de circa 2 ani de machete in special la scara 1/24
In aceasta seara incep cu un proiect VW Golf 5 Gti 1/24 Cararama luat de la un coleg care nu prea a avut grija de el,sistemul de sustinere a rotilor rupt,vopsea zgariata,o roata lipsa si multe altele...dar pe maini bune a inceput sa revina pe linia de plutire :) .Vopsit in negru mat schimbat jante si vopsite si ele la randul lor in negru mat,ce doresc este un sfat de la voi in legatura cu prinderea deoarece nu vreau sa o fac pe ax,vreau sa vina putin inclinate,"camber" si sincer nu imi vin idei cum,astept pareri din partea voastra! |
Re: Machete in lucru-Stefano4u
1 Attachment(s)
Si ceva din spate :)
|
Honda Integra Type R
3 Attachment(s)
Azi va prezint, dupa cum scrie in titlu o Honda Integra Type R ! Am luat-o de la un prieten intr-o stare jalnica fara stopuri,faruri,geamurile erau vopsite cu marker-ul si fara scaune. In prima faza am dat 80% din vopsea de pe caroserie( mentionez ca e o vopsea foarte groasa) apoi am aplicat poxilina-bara fata pentru a face o buza ceva in genu' "hellaflush".Mici aplicari de chit pentru a umple anumite zone si in rest cam atat .Urmeaza sa vin cu alte infrumusetari ale machetei !
|
Re: Honda Integra Type R
salut si bine ai venit!!!
Interesant proiectul Golf-ului! legat de Integra, incearca sa refaci geamurile, indepartezi markerul cu spirt. Apoi polish la geamuri... Spor la treaba! |
Re: Honda Integra Type R
Multumesc frumos de apreciere ! O sa incerc cu spirt sa vad cat pot sa dau jos din negreala dar polish cu ce fac si cum mai exact ?
|
Bmw E36 M3 Turbo
3 Attachment(s)
Buna seara ! Acum 2 zile m-am apucat de un E36 la scara 1/24 si as vrea sa il fac dupa unu la scara 1:1.As avea cateva intrebari,dupa cum se vede in poza are kitul M de circuit si as vrea sa il fac pe cel stradal ... cum fac sa aduc aripile la nivel ca cele din realitate ? Astept pareri . O seara frumoasa !
|
Spargi/tai metalul dorit si aduci la forma dorita cu poxilina apoi finisezi cu chit.Pe urma primer si o vopsea.Bafta cu proiectul, asteptam finalul.
|
TURBO
1 Attachment(s)
Big TURBO bro' !! Salut azi am construit turbina . 2 ore de munca dar se merita !! Enjoy
|
continua munca, poate iese ceva...
|
2 Attachment(s)
Trebuie sa prelungesc pana in spate,sa fixez cum trebuie .Acum marea problema cu ce dau gaura in capota ca se loveste in ea ca la cea reala si vreau sa iasa putin ?? :) (vezi poza)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am terminat de "gaurit" ;) ! Putin de finisat cu chit ,ma bucur ca a iesit asa cum vroiam ! :D
|
Sa ai spor , chiar sunt curios cum va fi la final.
|
2 Attachment(s)
Mersi frumos ! Sincer ma abat putin de la ideea principala deoarece nu pot intra in aripi sa le aduc asa cum vreau in rest culoarea si detaliile masinii 1:1 vor exista si pe cea la 1/24! O idee mai jos in imagini ;) !
|
Ceva noutati?
|
"I need cash!" Asa ca stagneaza o perioada ;) !
|
GOLF 4 1/24
3 Attachment(s)
Ceva update pe golf !
|
interesanta...bravo!
|
La Golf cred ca ar merge o culoare mai deschisa pe jante...ceva in contrast (zic eu)....in rest imi place
|
Multumesc de aprecieri ! :D Momentan raman asa vedem poate le schimb cu ceva mai bun. ;)
|
Piese pentru "garage diorama" :)
In seara asta mi-am facut si un elevator "homemade" .😄
Nu e 100% gata...maine bag detaliile ;) |
Sa pui poza in picioare.
|
2 Attachment(s)
Gata si pozele ! Enjoy
|
elevatorul e fix deci
|
1 Attachment(s)
Nu am avut idei ca sa il fac mobil ...mie imi place si asa doar nu ma joc cu ele ;)
+cateva piese ce au venit astazi :D |
1 Attachment(s)
Si inceputul ...de prin garaj toate "homemade" :)
|
E de apreciat ca ai doar obiecte facute de tine. Liftul ar mai merge imbunatati, in special la partea de sustinere a masinii, dar in mare pare interesant garajul tau.
|
Multumesc de apreciere ! :) Zi-mi ideile de imbunatatire poate le pun in practica :D ;)
|
Foarte fain, de curiozitate de unde iti comanzi piesele? As vrea si eu sa imi iau niste piese pentru cateva machete. :lol:
|
1 Attachment(s)
Internetul e plin...bani sa ai ;)) ! Dar cele mai multe le fac eu singur. EX:turbina pentru e36 :)
|
BMW 650i TURBO PROJECT (DRAG RACING)
1 Attachment(s)
M-am apucat si de prima mea macheta la 1/24 BMW Seria 6 ,Welly, primita undeva pe la 7-8 ani.Fiind copil nu stiam sa am grija jucariilor asa ca a ajuns cum a ajuns pierzandu-se majoritatea ornamentelor inclusiv geamurile laterale si parbrizul... M-am gandit eu bine si decat sa o las sa zaca prin nu stiu ce cutie de ce sa nu o readuc la viata si anume ceva de DRAG cu slick-uri,rollcage ceva aripi evazate si ceva modificari pe la motor. Asa ca astept sfaturi de la voi :D, ce trebuie pus si ce nu trebuie pus pe o masina de acest gen. :)
|
1 Attachment(s)
Incet,incet prinde forme !! :D
|
spor la treaba la nivel 1/24 :D
|
Honda
2 Attachment(s)
Revin putin la Honda ,insfarsit o vad aproape gata :) ! Am vopsit-o in alb b10 si urmeaza retusurile si mici atentii : camouflage pe capota,lip-ul trebuie vopsit in negru mat,scaunele,bordul si fetele de usi trebuiesc revopsite ,o finala si cam atat .
Astept alte idei ce as mai putea sa ii fac . Si vreau si eu niste bbs-uri :( astea sunt cam prea mari si vreau ceva infundat :) Enjoy ! |
nu stiu ce sa zic despre acele bare de pe plafon, parca nu dau chiar asa bine...
|
Hmm o sa le vopsesc in negru mat si probabil o sa dea mai bine . :)
|
Honda
1 Attachment(s)
Un mic update! Am vopsit lip-ul la honda si gura de aerisire .Acum zace prin garaj pana vine materialul pentru evacuare ! E cam gata in proportie de 75% :)
|
Re: Honda
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning