Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Alpine White - M Project (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/408276-e46-alpine-white-project.html)

Kidō Skillz 13-05-14 18:21

E46 - Alpine White - M Project

7 Attachment(s)
Salut,

Dupa ce mi-am prezentat prima masina aici pe forum am decis sa o prezint si pe a 2-a (principala si favorita mea).
Totul a inceput acum 1 an cand am luat-o din Germania, foarte ingrijita tinuta in garaj tot timpul, putini km, doar 1 singur proprietar de cand a iesit din fabrica, e un 318ci din 2003.
Dotari are destule, oglinzi care se ridica din telecomanda, scaune full electrice si care se umfla din buton, Harman-Kardon, hardtop... etc.
Modificarile cred ca se vad si in poze, am facut-o fix cum imi place mie si se pare ca nu am dat gres.
Masina e inca in lucru, asa ca astea sunt doar niste poze sa aveti o idee despre ce vorbesc, sper ca va place si voua ;)

Logan4ever 13-05-14 19:46

Re: E46 Alpine White - M Project

Foarte frumoase ambele, dar E46-le ma omoara :shock:

CatalinM6 13-05-14 20:30

Foarte frumoasa!
Merita niste scaune sport si un motor mai mare,este submotorizata caroseria

Sir 10 13-05-14 20:30

Foarte frumos, insa personal nu imi place evacuarea, sunt mult prea iesite tipsurile...eventual in timp, masina merita un motor mai potent.
Spor in continuare cu ce ti-ai propus!

Kidō Skillz 13-05-14 20:36

Quote:

Originally Posted by Sir 10 (Post 5705408)
Foarte frumos, insa personal nu imi place evacuarea, sunt mult prea iesite tipsurile...eventual in timp, masina merita un motor mai potent.
Spor in continuare cu ce ti-ai propus!

Evacuarea este pusa temporar pe 4 caramizi doar sa vad cum da pana termin de vopsit diffuserul in Graphite Grey.
Tips-urile sunt facute dupa evacuarea originala de M3 CSL El Diablo, deci sunt perfectiunea in sine. :-)
Motorul o sa il schimb insa am observat ca cei de la rar nu imi autorizeaza mai mult de 2.5, ceea ce e cam nasol.

Sir 10 13-05-14 20:43

Greseala mea, nu am vizualizat toate pozele...acum am observat faptul ca sunt puse pe caramizi....sunt curios cum arata dupa montare...

Kidō Skillz 23-05-14 17:45

Re: E46 - Alpine White - M Project

3 Attachment(s)
Insfarsit dupa 1 luna de asteptari e gata si bodykit-ul si diffuserul vopsit in Graphite Grey, urmeaza evacuarea sa o montez si e cam gata momentan.

Niste poze de la plimbarea de azi alaturi de a 2-a jucarie :D

b23drp 29-05-14 08:14

Arata f.bine masina :-P

Driv3r2003 29-05-14 09:06

Cum sa nu iti placa masina asta ? Felicitari !

Marian_nebunu 29-05-14 16:46

Quote:

Originally Posted by Kidō Skillz (Post 5705414)
Evacuarea este pusa temporar pe 4 caramizi doar sa vad cum da pana termin de vopsit diffuserul in Graphite Grey.
Tips-urile sunt facute dupa evacuarea originala de M3 CSL El Diablo, deci sunt perfectiunea in sine. :-)
Motorul o sa il schimb insa am observat ca cei de la rar nu imi autorizeaza mai mult de 2.5, ceea ce e cam nasol.

frumoasa masina , dar totusi un lucru nu il inteleg..." cei de la rar nu imi autorizeaza mai mult de 2.5" .......... nu trebuie neaparat AUTORIZAT SA STII !

Kidō Skillz 02-06-14 13:28

18 Attachment(s)
Daca tot am termiant masina am mers cu ea la unul dintre cele mai mari meeting-uri in UK si anume Stance Daily unde s-au adunat peste 400 masini modificate de la turbo, air-ride pana la audio/design.

Attachment 2992397Attachment 2992398Attachment 2992399Attachment 2992400Attachment 2992401Attachment 2992402Attachment 2992403

Si cateva poze de la meeting daca nu deranjeaza pe nimeni... :D

Kidō Skillz 10-06-14 19:25

3 Attachment(s)
Ca tot era prea mult alb am mai facut una alta ca sa schimbam asta :-)

Sparkle_81 11-06-14 19:39

Cred ca era mai bine alb. Frumoasa masina !

Kidō Skillz 16-06-14 15:27

4 Attachment(s)
Mai multe poze, o pregatim de intalnirea StanceDaily. 8)

Attachment 2997503Attachment 2997504Attachment 2997505Attachment 2997506

Kidō Skillz 21-06-14 15:39

4 Attachment(s)
O poza de la garaj alaturi de 300zx care e in lucru pentru Drift.

Attachment 2999390

Si de la o mica plimbare cu M3-ul. :-)

Attachment 2999391

Attachment 2999394

Attachment 2999393

Kidō Skillz 15-07-14 01:41

5 Attachment(s)
Si cateva poze de la intalnire "StanceDaily" 8)

Attachment 3008000
Attachment 3008001
Attachment 3008002
Attachment 3008003
Attachment 3008004

Kidō Skillz 30-07-14 18:32

2 Attachment(s)
Pe asa vreme... merg niste poze 8)

Attachment 3013602Attachment 3013603

Kidō Skillz 13-08-14 16:36

2 Attachment(s)
:lol: cata aglomeratie pe aici, ia sa mai pun si eu 2 poze dupa vacanta...

Kidō Skillz 03-09-14 13:48

9 Attachment(s)
Și ne-am īntors la viața de noapte, cāteva poze de la īntālnire plus un video de plictiseală ;)

https://www.youtube.com/watch?v=3ve6UpUvpJ8

Noroc24 04-09-14 10:51

foarte frumoasa...de apreciat...insa prea mult negru pentru gusturile mele.

Kidō Skillz 04-09-14 11:54

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 5739870)
Arata ok masina, dar nu prea e "clean" cu 825 de stickere pe ea...

Cele 825 stickere reprezintă cluburile īn care sunt membru, o mașină nu o cataloghezi "clean" după numărul stickerelor ci prin faptul ca are un bodykit decent și nu unul de NFS cu plasa de gard, că farurile nu sunt din bazar cromate la 10 Ron și lista continuă.

Cāt despre prea mult negru, nu e mult deloc.

Sa aibă grilele cromate și splitterele albe īn culoarea mașinii iese o țigăneala din aia cum numai īn unele sate mai vezi :).

Merci totuși pentru părerea ca arata ok 😂

Kidō Skillz 04-09-14 20:40

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 5740004)
Vorbesti de sate dar tu ai badge-uri de Motorsport pe 318 si stickere de Bolentin Vale 2001 cu actori de mana a 2-a si expresii mainstream (lipsteste SWAG apropo).
Clean ala de care vorbesti se refera la simplitate nu la calitate. Stii ca englezii au o vorba "Less is more sometimes".
In afara de ce ai lipit tu pe ea, masina e super, de la jante pana la narile facute cu water transfer. Crede-ma ca nu as comenta nimic de stickere daca erau ceva original. Daca scriai MUIE pe parbriz era ok, pt ca nu am mai vazut. Intre alea si un semn de nike pe luneta eu nu vad nicio diferenta.
Sau poate sunt eu hater si tre sa mai pui un sticker d-ala si pt mine, pe parbriz sa se vada si cat e decapotata :)

Splitterele sunt de CSL, CSL face parte din BMW Motorsport, care e problema acolo?
Restul siglelor cu M in masina, sunt piese originale de M3/MSport din fabrica, nu a pus nimeni un M in + fata de ce are original din fabrica.
Sticker-ul cu PaulWalker il mai au cateva sute de masini modificate (si vorbesc de Skyline-uri de £100.000) pentru ca a fost o "ceremonie/intalnire" in onoarea lui, pentru unii a fost doar un actor de mana a 2-a, insa uite-te si ce facea in viata reala :).
Sticker-ul cu E46zone imi reprezinta forumul pe care sunt activ si membru.
Stickerele cu StanceDaily reprezinta clubul in care sunt si particip regulat, sunt 2 stickere cum au toti, parbriz si geam spate, cel de pe portbagaj era cand aveam soft-top si nu se vedea cand era plafonul jos.
Cel cu haters sunt pentru aia care stiu numai sa comenteze si sa vada chestiile de nimic in loc sa aprecieze munca depusa in ceva, gen aia care se leaga de 1 sticker de £0.60 dar nu vad restul.
Si DOPE/WEED... e o poveste lunga care chiar nu trebuie sa explic la fiecare de ce e acolo, e cu un motiv si asta conteaza ;)
Si ca tot ziceai de Motosport pe 318, cat timp masina are BODYKIT de M3, piese de M3, nu cred ca ai vrea sa imi dau emblema M de pe volanul de M3 jos doar pentru ca nu este M3, mi se pare o prostie.
Cand o sa vezi emblema de M3 pe spate si eu am 2.0 sub capota, atunci e tiganeala, cat timp pun piese de M3/MSport pe ea, se numeste imbunatatire.
Stiu ca majoritatea dintre voi conduceti cel putin un V8, am observat ca mi s-a mai atras atentia (tot pe un grup romanesc de BMW'isti) treaba cu 318, insa ciudat ca fix de la aia care baga 2L de benzina...

Oricum merci de parere, fie ea buna/rea e bine primita. :-)

PS, un video de la tributul de vorbeam mai sus si sticker-ul meu cu PaulWalker, uite actorul ala de mana a 2-a ce fani are... niste nimicuri...

https://www.youtube.com/watch?v=HpEm-HjBW34

Jiboc XMX 04-09-14 21:22

Quote:

Originally Posted by Kidō Skillz (Post 5740015)
Splitterele sunt de CSL, CSL face parte din BMW Motorsport, care e problema acolo?
Restul siglelor cu M in masina, sunt piese originale de M3/MSport din fabrica, nu a pus nimeni un M in + fata de ce are original din fabrica.
Sticker-ul cu PaulWalker il mai au cateva sute de masini modificate (si vorbesc de Skyline-uri de £100.000) pentru ca a fost o "ceremonie/intalnire" in onoarea lui, pentru unii a fost doar un actor de mana a 2-a, insa uite-te si ce facea in viata reala :).
Sticker-ul cu E46zone imi reprezinta forumul pe care sunt activ si membru.
Stickerele cu StanceDaily reprezinta clubul in care sunt si particip regulat, sunt 2 stickere cum au toti, parbriz si geam spate, cel de pe portbagaj era cand aveam soft-top si nu se vedea cand era plafonul jos.
Cel cu haters sunt pentru aia care stiu numai sa comenteze si sa vada chestiile de nimic in loc sa aprecieze munca depusa in ceva, gen aia care se leaga de 1 sticker de £0.60 dar nu vad restul.
Si DOPE/WEED... e o poveste lunga care chiar nu trebuie sa explic la fiecare de ce e acolo, e cu un motiv si asta conteaza ;)
Si ca tot ziceai de Motosport pe 318, cat timp masina are BODYKIT de M3, piese de M3, nu cred ca ai vrea sa imi dau emblema M de pe volanul de M3 jos doar pentru ca nu este M3, mi se pare o prostie.
Cand o sa vezi emblema de M3 pe spate si eu am 2.0 sub capota, atunci e tiganeala, cat timp pun piese de M3/MSport pe ea, se numeste imbunatatire.
Stiu ca majoritatea dintre voi conduceti cel putin un V8, am observat ca mi s-a mai atras atentia (tot pe un grup romanesc de BMW'isti) treaba cu 318, insa ciudat ca fix de la aia care baga 2L de benzina...

Oricum merci de parere, fie ea buna/rea e bine primita. :-)

PS, un video de la tributul de vorbeam mai sus si sticker-ul meu cu PaulWalker, uite actorul ala de mana a 2-a ce fani are... niste nimicuri...

https://www.youtube.com/watch?v=HpEm-HjBW34

haters gonn' hate bro..

Kidō Skillz 04-09-14 21:50

1 Attachment(s)
Tu m-ai inteles gresit, nu zic la nimeni hateri doar ca nu lasa comentarii pozitive/pline de lauda, accept criticile cu mare placere atat timp cat sunt constructive, gen cel cu bara (revin mai jos la asta).

Inteleg ca stickerele nu sunt pe placul tuturor, si aici am avut comentarii pozitive cat si negative despre asta, e super ok sa nu ne placa la toti acelasi lucru ca dupa ar devenii plictisitor.
Motorsport pe splittere a fost pusa odata cu folierea lor in gri mat, deoarece toti le au negre/carbon, si cum ziceam mai sus uneori e bine sa fii mai diferit.
Bara fata, pe langa majoritatea care au cumparat replici din alea de plastic la 100 euro, e originala de M3, ceea ce a facut sa fie mai lata, cu toate ca a fost dusa la bodyshop sa o mai "scurteze" tot a ramas mai lunga cu 1/2cm, la fel ca pragurile originale de M3 care imi sunt mai lungi cu 1/2cm, insa poate cu putin noroc in viitor imi mai "umflu" putin aripile sau cumpar altele gata facute.
318 nu o sa ramana prea mult, cat timp am bagat o suma putin mai mare decat costul unui M3 in UK in masina sa arate asa, fii sigur ca nu o sa ii las doar un 2.0, momentan e problema de distanta/acte, ca altfel era de mult un minim 3.0 pe ea.
Cat despre DOPE... sa zicem ca ii place la masina sa fie HIGH uneori, de asta si are ochii rosii.

Numai bine :ciggy:

ICE_M 02-11-14 17:31

Foarte frumos 318'ele tau..felicitari!(la fel si s3'ul). Bafta in continuare cu proiectul.

ast3riCS 20-11-14 08:46

Mesajul e subtil, ca-ntre surdo-muti ;) Keep it like that :D
Nice car by the way ;)

andrey_21_flo 09-12-14 15:00

Salut! Daca nu deranjez, vreau sa ma adresez pasionatilor cu urmatorul lucru - Machete de jante BBS RS.
Intra pe https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...te-bbs-rs.html sau www.facebook.com/ranwhest

All times are GMT +2. The time now is 14:27.

- Copyright 2026 4Tuning