![]() |
Alfa Romeo Brera by Lester
3 Attachment(s)
Alfa Romeo Brera by Lester Lester a realizat pentru Alfa Brera un "Styling kit" compus din urmatoarele elemente: |
Re: Alfa Romeo Brera by Lester
Mie sincer imi place dar parca fara eleronu ala de la luneta ar da un pic mai bine .... e doar o parere
|
masina e frumoasa ii sta bine cu schimbarea asta poate era si mai fain daca se ocupau putin si de motor
|
nu prea are ce cauta eleronul ala acolo. In rest arata decent insa in alta culoare decat albastru. Exista oricum optiuni mult mai stilate decat Lester pentru Brera (autodelta sau novitec de ex).
|
Oricum per total nu e excelent, nu te da pe spate cand il vezi.
|
cu parere de rau o spun,aceasta masina stock arata foarte bine,dar jantele o strica mult...cel putin din modelul prezentat.....iar kitul e foarte neadecvat
|
super dar dupa gustul meu era mai misto fara eleron!!!
|
Nu imi place eleronul de nici o culoare...imi place mult spoilerul fata.Sumele nu mi se par mari pt. o asemenea masina insa nici modificarile foarte reusite.
|
Quote:
|
da..stock e mult mai marfa decat asta..si nu ii sta bine pe albastru,visiniu sau negru o prin mult mai bine
|
sunt lucruri care se fac shi lucruri care nu se fac la o mashina...asta este un exemplu clar cum sa NU faci....votatzi NU...
|
imi place mult tare masina asta.e modelul cel mai frumos de la alfa r
|
Cum au spus-o multi, eleronul nu are ce cauta acolo ...
Per total, kit-ul e chiar dragutz, nu prea mult, da' nici putin ... |
culoare si jentile ii scoate in evidenta sportivitatea :D
|
mah ..nustiu dar mie nu-mi place modelul asta de la ALFA....si mai ales cu eleronul ala...urat..parerea mea...
|
mie sincer nu`mi place deloc...au reusit sa faca o masina care arata ca un adevarat concept sa arate ca o masina intalnita in fiecare zi pe undeva pe strada
|
Masina a iesit prea marfa si nici nu este scump kit-ul.
|
In primul rand este un kit normal adik nu e f frumos sy in al 2 lea rand nu vad nici o modificare la motor ce-a ce mi se pare slab din partea unei firme de tuning care se respecta !!!!
|
mi se pare foarte agresiva e super tare...
|
Quote:
|
imi place mai mult stock sincer sa fiu :|
|
Totusi masina asta nu are nici un farmec dc. stau s-o studiez mai bine,nu-i gasesc rostul,ce vrea sa fie?!,stie cineva?(ma refer la stock)....am observat ca nu prea se vand..:lol:
|
Ca sa vezi ce perspicace e cineva.. :?
|
90% din cei care au criticat "kit`ul" si`au dat seama k au facut`o mai marfa in NFS :lol: , asta e realitate, dak o vezi pe sosea tot intorci capu SOTTO !
masina e super ok atat stock cat si cu body kitul asta , intr`adevar la eleron mai trebuia putina inspiratie. |
Quote:
|
iex ce gunoi urat ! arata de 10 mii de ori mai bine stock shi fara culoarea asta tziganeasca !
|
e praf...pretu e fara sens pt cum arata rabla asta
|
Masina e nervoasa rau ,dar jentile nu se potrivesc de nici o culoare
|
Baietii de la Lester, daca erau destepti nu tranteau piesele alea pe masina stock si gata.
Daca vroiau sa faca o masina de prezentare, ii puneau si niste jante mai de neam si mai mari, si o lasau mai jos cu vreo 30-40 mm. Ca doar e show-car. Nu era mare lucru si lumea se uita altfel la masina. Asa.. :? BTW culoarea e okei in realitate. :) |
Mah masina nu arata chiar asa de rau mie unu imi place ! si cum mai zicea unu mai sus ati jucat prea mult nfs carbon !!!
|
Quote:
|
O Z N
|
In cazul de fata o prefer stock :)
Neinspirat kit. |
1 Attachment(s)
mie mi se pare OK masina si chiar am vazut un model prin Amzei..sper sa va placa si voua
|
brera:X nice kit, in schimb nu prea se potriveste albastru asta..
|
superba masina...Alfa Romeo Brera e o masina frumoasa si stock!ii sta bine kitu asta !nu prea imi plac jantele.PS am vazut Brera culoarea asta si pot spune ca in realitate e misto culoarea
|
arata bine...dar park tot nu aja bine , daor ii o alfa:D
|
culoarea este soper;)
|
mie imi place masina asta......un element deosebit fata de celelalte marci auto mi se par farurile Alfa Romeo....ceva de vis...inspira eleganta dar si furie...putere....viteza
|
Modelele astea cu 3 ochi arata superb..indiferent ca e stock sau nu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning