Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan TGA ....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/40743-logan-tga.html)

TufY 09-05-07 20:23

Logan TGA .......

8 Attachment(s)
inca un cotet sper sa fie ok.........

tud. 09-05-07 20:52

Re: Logan TGA .......

frumos cotetul,ai putea pune niste stergatoare aero si sa inrosesti plasticul alb de pe stopul dreapta :D:D

AG-20-MCA 09-05-07 21:24

Frumos Loganashu imi place ca nu l-ai incarcat cu tot felu de prosti..bafta in continuare;)
P.S. viteza aia e adevarata sau e facatura:lol:

sebaaa 09-05-07 21:29

n-are cum sa fie adevarata..are 1.6 mpi .. nu te amagi..nu prinzi 200!
vopseste si manerele de la usi daca poti;)
si vezi sa nu mai pui alte alea pe ea
e ok acuma...poate iti schimbi barile pe viitor , nu cu prelungiri
si jenti( daca tot iti iei, ia-ti pe 17 k sunt dimensiunea ideala pt logan) si niste neoane de exterior (undercar) albastre si aia e
daca tot mai vrei sa investesti in ea, ia-ti si un sistem audio tare si gata

fiderzen 09-05-07 21:35

alex tga,are de ceva vreme loganul,si il face usor usor,cu banii pe care ii are la dispozitie.....tga`ule...evacuarea e super :D

MARI_NSL 09-05-07 21:38

man frumos loganu .. dar baga-i o articulatie sport .. si niste jante mai marii ;)

TufY 09-05-07 21:59

1 Attachment(s)
ce am facut pe la ea:
muzic, evacuare, cip, jante gume spate 205/55/15 fata 195/55/15 vopsit prin interior ca la 1.6 16v, lumini bord schimbate........ in rest se vede

mari are arcuri eibach
sebaa viteza e indicata de ceas in mers....... fa un calcul si u la turatie ;)
tud momentan nici nu am mai spalato de 2 saptamani :D de cand mi-a venit jucaria cea noua si ma gandeam la alte stergatoare ca alea au inceput sa fie acolo la misto si la fel cu stopurile dar mi-a fost lene

in poza e noua jucarie :D

ICE-M@N 09-05-07 22:20

ce consum fain aveai aproape 15:)

B-83-DAC 09-05-07 22:27

pleaca ma cu cotet cu tot...:))) ne-am saturat de toba ta...

GTXR 09-05-07 23:08

eu zic ca dadea bine cu folie mai ales ca ai stalpul facut in negru...

UniculSGM 10-05-07 02:29

stiu loganul asta, l-am vazut in paralel o data, cu o dacia sport, facuta de "batrani"

FIGHET 10-05-07 02:41

Facut Bine ,dar Si Mai Bine Eraq Daca Avea Niste Jante Ceva Mai Mari Poate In Viitor Se Monteaza Si Alea DACA VREA PROPRIETARU!!!

B-64-MVP 10-05-07 05:07

detali despre evacuare ne dai si noua. imi place ce vad acolo pe vitezometru 195+, meserie! ! ! si eu i-am dat la a mea cam la fel ;) ! ! !

danutSZY 10-05-07 09:30

Quote:

Originally Posted by B-64-MVP (Post 893839)
detali despre evacuare ne dai si noua. imi place ce vad acolo pe vitezometru 195+, meserie! ! ! si eu i-am dat la a mea cam la fel ;) ! ! !

o sa va treziti fratilor odata cu loganurile voastre intr-un pom daca continuati asa.......sunte-ti niste inconstienti si pe deasupra mai luati si viata altor oameni nevinovati......daca vreti viteza bagati-va fratilor la curse nu pe drumuri publice..........CRIMINALILOR!!!!!:evil: :evil: :evil:

CT-82-PWR 10-05-07 11:38

arata binisor masina ta

Outta Control 10-05-07 12:31

Imi place foarte mult loganul tau, mai ales pt ca nu l-ai incarcat cu tot felul de prostii cum fac majoritatea.

B-64-MVP 10-05-07 17:06

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 893933)
o sa va treziti fratilor odata cu loganurile voastre intr-un pom daca continuati asa.......sunte-ti niste inconstienti si pe deasupra mai luati si viata altor oameni nevinovati......daca vreti viteza bagati-va fratilor la curse nu pe drumuri publice..........CRIMINALILOR!!!!!:evil: :evil: :evil:

ia uitativa ce lume "individioasa" pe aici, nu ar fi mai bine sa te linistesti cu faze dastea.... facem ce vrem si cum putem 8) 8) 8) :!: :!: :!:

TufY 10-05-07 17:07

evacuare nu e corect spus am trecut si eu asa acolo e doar o toba sport care se aude bine :D:D si e de vanzare :P ca m-am saturat de ea si acum am alta baraitoare:D
szy cred ca u ai avut o copilarie nefericita............ sau un accident care te-a marcat te intelegem......... dar ar fi mai placut sa lasi comentariile astea....... era de ajuns decat cuvantul inconstienti nu era nevoie si de criminali pe acolo oricum daca aveam opel astra sau renault clio si mergeam cu 200 crezi ca era siguranta mai buna????
DAC-ul ai cumva numere de BZ?????
SGM lasa ma s-a intamplat ;) se intampla ca o dacie sa o dea si pe la audi TTsi alte masini deci nu imi e rusine ca mi-am lauto de la o sportiva romanesca

jantele prea curand nu cred sa le schimb........ folie nu am pus ca am avut oferta mai buna cu ionizatul si nu e chiar naspa le am de 2 ani si nu le-am zgariat
pe viitor ma gandeam la amortizoare sa le mai intaresc putin si poate o mai si cobor mai mult ......... deocamdata ma opresc aici cu ea de o noua pasiune 2 roti si pe acolo mai trebuie una alta

Leynad_diabolik 11-05-07 14:52

pune si tu nijte poze cu interiorul... cum ai vopsit fetzele usilor? ai dat inainte si cu solutie daia care se da pe plastic inainte de vopsire k sa nu se cojeasca?

TufY 11-05-07 15:21

fetele nu sunt vopsite......... aeratoarele doar;)

danezubmw 16-05-07 23:37

Arcu' de triumf... atat zic! Stie proprietaru despre ce este vb !!! :D

B-83-DAC 17-05-07 01:53

eu stiu doar ca e sarit de pe fix acolo :))

cristy_sofy 21-09-07 22:46

arata bn bara fata cu prelungirile alea sau ce or fi ele

mic_mishu 03-10-07 10:47

arata bine.spoilerul fata e interesant.poti sa-mi dai detalii despra el?

lord_hades 06-10-07 23:04

Quote:

Originally Posted by mic_mishu (Post 1130696)
arata bine.spoilerul fata e interesant.poti sa-mi dai detalii despra el?

ce e asa interesant la spoilerul ala fata ;) are atasat de el "lopetile " alea doua atat :rolleyes2 numa bune pe cand vine iarna :lol:

TufY 08-10-07 01:02

m-am pregatit de iarna ca prin buc nu prea baga astia pluguri........ ca la oradea si am parte $$$ la dezapezire
sunt niste aripioare din fibra comandate pe la satu mare parca la un baiat de pe forum..........

king of desert 09-10-07 20:32

Ai un logan super. m-ar interesa lumina de la bord da-mi mai multe detali cum ai facut cam cat te-a costat......chesti de genul acesta

AAlpine1 10-10-07 09:16

nu ti-a ajuns loganu cum fuge si ti-ai luat moto ?

TufY 11-10-07 01:02

AAlpine1: normal nu !!!! :)) u ce draq o data nu te-am vz oricum daca te vad nu cred ca te recunosc cu cascheta :)) nici u p mine asa cu AEW te stia lumea mai ales cand era DACIA acum cu BMW...... nu prea te mai stie :P
king: vb cu dsign e pe forum ;) el se ocupa cu lumina

montero 24-10-07 19:53

Quote:

Originally Posted by CT-82-PUM (Post 894140)
arata binisor masina ta

arata bine bine ...nu ...binisor.....
P.S sa moara toti dusmanii de necaz k a luat dacia 200km/h :P

TufY 15-11-07 20:41

deci au venit si amortizoarele......... :D:D:D
si a mai coborat ( nu din cauza la amortizoare ) e si mai joasa acum
primele pareri cu amortizoare parca as fi in cart...... imi zdruncina rinichiii/ ficatiiiii....... si cam toate organele interne dar sta pe viraje intr-un mare fel......... in curand noi poze ;)

srn_86 16-11-07 09:34

frate nu inteleg ce au unii impotriva loganului, ce nu inteleg din fraza ''loganul poate prinde 200/h'', au dovedit o gramada acest lucru dar tot se mai gasesc cate unii cu fraze de genu ''nu are cum domne' loganul sa prinda 200'', treziti-va fratilor la realitate. scuze de off
ps: draguta masina, bafta in continuare

B-83-DAC 18-11-07 20:49

broscare nu mai topaii atat si schimba gumele repede

AAlpine1 19-11-07 11:15

Quote:

Originally Posted by srn_86 (Post 1201546)
frate nu inteleg ce au unii impotriva loganului, ce nu inteleg din fraza ''loganul poate prinde 200/h'', au dovedit o gramada acest lucru dar tot se mai gasesc cate unii cu fraze de genu ''nu are cum domne' loganul sa prinda 200'', treziti-va fratilor la realitate. scuze de off
ps: draguta masina, bafta in continuare

inca unu ofticat.......

Rebel_Boy 19-11-07 20:13

Romanu e greu de cap frate ... ce e asa de greu de crezut k un logan de 1,6 + cip sa mearga cu 200 km/h ? ... Am mers cu Logan aproape stock cu 200 km/h si dupa aia am vz cum a stat acel Logan pe langa TGA .. deci cred k ar putea si mai mult Golanul de TGA ..

Bafta TGA-ule si nu te uita in gura la toti idiotii ...

AAlpine1 20-11-07 11:07

eu cred ca tga ar putea si 300 + dar nu vrea masina mai mult ..............

Rasputin 09-01-08 09:17

Ti-am vazut masina pe la Imprimeria Nationala, desi nu sunt fan Logan trebuie sa recunosc ca masina arata foarte bine si mi-a placut in special capota motorului.;)

RADU_LYN 09-01-08 21:44

Frumoasa masina....cat te-au ajuns aripioarele alea de pe fata?

TufY 10-01-08 05:23

capota..... trebuie chituita, vopsita........ aripioarele alea au fost ieftine, de pe forum le-am luat nu mai stiu exact cat au fost......

Bebyy21 10-01-08 12:18

misto mashinutza, imi place ca nu ai exagerat aiurea.... succes.. :))

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning