![]() |
Lamborghini lovers
Discutii despre Lamborghini, ..poze cu Lamborghini..infine...despre Lamborghini....:burn: :workout: :boxing:
|
Re: **LaMbOrgHini LoVeRs**
kre este Lamborghini vostru preferit?
|
Re: **LaMbOrgHini LoVeRs**
6 Attachment(s)
ceva poze :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
|
Re: LaMbOrgHini LoVeRs
Lamborghini Murcielago LP640 Roadster, dupa mine, e cea mai frumoasa masina din lume.
|
Quote:
|
Eu unul prefer Lamborghini Miura.Nu cred ca e nevoie sa pun poze.Spun doar ca pt masina nu are defect estetic(parerea mea)
|
7 Attachment(s)
taurul meu preferat ;)
Lambo LP640 Roadster |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Diablo, sau Roadster-ul pe aceasi culoare ;)
LE: cu toate ca nu se mai produce de ceva ani buni, pt mine si azi e o masina foarte exotica. In aceasi categorie intra si Ferrari F40. |
3 Attachment(s)
Quote:
uite aku imi aduc aminte de clipul lui Jamiroquai cu Un Diablo SE, un F40 si un F355.....unele dintre cele mai frumoase mashini din lume ...kiar dak sunt mai veki |
7 Attachment(s)
hmmm..
sigur n-ati vrea un Diablo GT??? :-P Drivetrain Configuration: Mid Engine/RWD Engine: V12 Displacement: 5992 cc **********: 575 bhp @ 7300 rpm Torque: 630.5 NM @ 5500 rpm Transmission: 5-Speed Manual Performance 0-60 mph: 3.6 sec 0-100 mph: 8.0 sec ¼ mile: 11.6 sec Top Speed: 215 mph / 246 km/h |
215mph inseamna 346 de km/h. Deci sunt 346 nu 246 de km.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Vorbind de Lamborghini, doar un Diablo galben, sta bine in panoplie.
|
Eu sunt un Lamborghini lover :D Preferatul meu este Diablo 6.0 SE.
|
Quote:
|
Quote:
https://img132.imageshack.us/img132/7...losean2.th.jpg https://img522.imageshack.us/img522/8...ablose2en0.jpg Cele doua culori pentru Diablo 6.0 SE. Acestea au fost ultimele Diablo-uri produse de Lamborghini. Cele doua culori reprezinta rasaritul si apusul soarelui. |
dak aveti poze cu Lambo Countach, Jalpa, Cala ...postatile aici....si noutati dak stiti postati aici !!!
|
Quote:
|
intra la evenimente pe FIA GT Bucuresti sa vezi poze cu LAMBO in circuit
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
da... inclusiv asta
|
6 Attachment(s)
nu cred ca e vreun lambo care sa nu-mi placa, absolut toate sunt superbe, da preferatele mele sunt countach, diablo original, si monstrul de LM 002:twisted: abia astept sa faca un suv, pt k pana la urma ei au fost primii cu ideea. a, si am citit cand eram mai mic o serie de 3 romane politiste romanesti (cam proaste de altfel), doar pt ca aparea in poveste si un lambo espada:lol:
|
Quote:
|
au multe concepte, sper sa le si puna in practica, oricum au fost intotdeauna inovatori si intotdeauna peste ferrari. sincer, n-as alege niciodata nici un ferrari fata d lambo
|
Quote:
|
De lux? Nu as zice...
Poza cu SUV-ul Lambo e un photoshop, nu au inca OK-ul de la Audi pt dezvoltarea unui SUV. Postati si voi linku pt poze de la FIA gt ca nu stiu unde sa caut... :???: |
poze cu lambo LM 002 "furate" de pe alt thread, al sultanului din brunei;)
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=56 |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Uite aici un articol care cred ca spune tot in privinta asta:
"Publicatia Forbes propune in acest final de saptamana o privire comparativa a doua dintre cele mai frumoase si notorii masini construitte vreodata. Defapt, punand fata in fata Ferrari 430 si Lamborghini Gallardo sunt puse „la intrecere” doua viziuni, doua scoli de constructie de masini sportive premium si, in ultima instanta, doi vizionari: Ferruccio Lamborghini si Enzo Ferrari, creatorii celor doua branduri. Modelele sunt similare din multe puncte de vedere. Foarte important, pretul este aproape similar. Lamborghini este mai scumpa cu aproximativ 5 mii de euro, insa ce mai conteaza atunci cand masina se apropie de 150 de mii in varianta de baza. Ferrariul este mai rapid cu 2 zecimi de secunda in cursa spre 100 de km/h, insa diferenta nu conteaza, practic, cand sportivelor le trebuie doar 4 secunde sa atinga aceasta viteza. Viteza de top este aceeasi, dar nici acest „amanunt” nu este relevant daca masinile ating 300 de km/h. Caii putere sau cuplurile motoarelor au valori aproape similare, cu un plus pentru Gallardo care beneficiaza de un motor V10 de 5.0 litri, fata de V8-ul de 4.3 litri al modelului 430. Evident, survine intrebarea: care e cea mai dintre ele? Ce ati alege daca ati avea posibilitatea? 430 ofera tot ce ii trebuie unei masini de clasa ei, iar Gallardo arata bine si este la fel de rapida. Alegerea este intr-adevar un lucru generat doar de valorile fiecaruia dintre noi. Este momentul in care intervin inevitabil gusturile despre care rareori, poate din pudoare, decidem sa le comentam. " Eu sincer,gandind la rece, dintre F430 si Gallardo as alege un M6:lol: Si asta pt ca Ferrari si Lamborghini fac masini exotice, care iti fac inima sa-ti stea in loc, au performante incredibile, dar le lipseste practicalitatea, iar la banii astia luxul, in caz ca e sacrificat, e sacrificat doar pt performante. O astfel de masina o alegi cu inima, si numele topicului ma face sa cred ca majoritatea de aici ar alege Lamborghini, inclusiv eu;) |
Quote:
|
Quote:
daca tot ai adus vorba hai sa vb de ceva concret ;) M6 vs Gallardo : https://www.youtube.com/watch?v=UUfJ9...elated&search= M6 vs F430 : https://www.youtube.com/watch?v=hkMhw...elated&search= F430 vs Gallardo : https://www.youtube.com/watch?v=HbqmDChyulE |
ok, deci F430, M6 si Gallardo, in ordinea asta, dar la nivelul asta diferentele sunt totusi prea mici ca sa conteze in 99% din cazuri. Dupa cum am mai zis, mie personal imi place M6 pt ca (cred ca) poti sa circuli cu el zi de zi, ca si cu orice alt BMW, are 4 locuri, portbagaj, si fuge! Gallardo e o slabiciune de-a mea,dar nu cred ca as putea conduce asa ceva zi de zi....iar pt mine Ferrari...ok, ii respect performantele, traditia, etc, dar nu m-a atras niciodata cu nimic, poate doar F40 sa zic ca mi-a placut:D
|
7 Attachment(s)
Stiati ca a exista o versiune modificata de Blitz a modelului Lamborghini Diablo SV?
Motorul are 5707 cm³, este biturbo si dezvolta o putere de 1187Cp si un cuplu maxim de 1262Nm, in teste atingand o viteza maxima de 368 km/h in viteza a 5-a(numai!) |
1 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo pentru Shaq.. :lol: :lol: :lol:
|
hai sa terminam cu Ferrai vs. Lamborghini...dak vretzi sa vb de asta deskidetzi un topic nou...fara suparare.... https://www.youtube.com/watch?v=pw50rFk0w9c
ps: Silviule ...uite reply de la scrisul semanturei tale: a fa`n culo ci vai testa di cazzo..questo sito non e fatto per prendere per il culo gli altri! ..se non cancelli subito quelli ke hai scritto lo faro notare ad un moderatore!!! |
phube vad ca esti in italia momentan.. patria lamborghiniurilor.. dar vad ca in afara de cateva poze luate " de pe net" ...mai nimic.
chiar asa "rare" sunt si acolo? sau nu ai avut ocazia sa pozezi vreunul.. sau sunt prea multe, cum sunt daciile logan la noi..si nu prea are rost sa faci poze?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning