Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Lamborghini lovers (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/40704-lamborghini-lovers.html)

EaGle 09-05-07 13:22

Lamborghini lovers

Discutii despre Lamborghini, ..poze cu Lamborghini..infine...despre Lamborghini....:burn: :workout: :boxing:

EaGle 09-05-07 13:23

Re: **LaMbOrgHini LoVeRs**

kre este Lamborghini vostru preferit?

EaGle 09-05-07 13:27

Re: **LaMbOrgHini LoVeRs**

6 Attachment(s)
ceva poze :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrei.badea 12-05-07 16:52

Re: LaMbOrgHini LoVeRs

Lamborghini Murcielago LP640 Roadster, dupa mine, e cea mai frumoasa masina din lume.

EaGle 13-05-07 00:01

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 897671)
Lamborghini Murcielago LP640 Roadster, dupa mine, e cea mai frumoasa masina din lume.

dah...arata sUpErB!!!:-)

dexter_20 18-05-07 20:09

Eu unul prefer Lamborghini Miura.Nu cred ca e nevoie sa pun poze.Spun doar ca pt masina nu are defect estetic(parerea mea)

boy_wonder 18-05-07 20:55

7 Attachment(s)
taurul meu preferat ;)

Lambo LP640 Roadster

EaGle 18-05-07 20:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 908058)
Eu unul prefer Lamborghini Miura.Nu cred ca e nevoie sa pun poze.Spun doar ca pt masina nu are defect estetic(parerea mea)

ai dreptate...aku poate se decide si cei de la Lamborghini sa puna pe piata noul Miura:D

Bogdan_mb 18-05-07 20:58

1 Attachment(s)
Diablo, sau Roadster-ul pe aceasi culoare ;)

LE: cu toate ca nu se mai produce de ceva ani buni, pt mine si azi e o masina foarte exotica. In aceasi categorie intra si Ferrari F40.

EaGle 18-05-07 21:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 908142)
Diablo, sau Roadster-ul pe aceasi culoare ;)

Astah e cel mai tare Lamborghini ...in afara de Miura si Murci...un Diablo SE (MOV) as vrea si nimic mai mult !!!!:lol:

uite aku imi aduc aminte de clipul lui Jamiroquai cu Un Diablo SE, un F40 si un F355.....unele dintre cele mai frumoase mashini din lume ...kiar dak sunt mai veki

boy_wonder 18-05-07 21:39

7 Attachment(s)
hmmm..
sigur n-ati vrea un Diablo GT??? :-P

Drivetrain
Configuration: Mid Engine/RWD
Engine: V12
Displacement: 5992 cc
**********: 575 bhp @ 7300 rpm
Torque: 630.5 NM @ 5500 rpm
Transmission: 5-Speed Manual

Performance
0-60 mph: 3.6 sec
0-100 mph: 8.0 sec
¼ mile: 11.6 sec
Top Speed: 215 mph / 246 km/h

Evil Yuri 18-05-07 21:55

215mph inseamna 346 de km/h. Deci sunt 346 nu 246 de km.

boy_wonder 18-05-07 22:19

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 908246)
215mph inseamna 346 de km/h. Deci sunt 346 nu 246 de km.

din greseaala am tastat 2 in loc de 3.. prea multe cifre :-P

EaGle 18-05-07 23:15

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 908210)
hmmm..
sigur n-ati vrea un Diablo GT??? :-P

Drivetrain
Configuration: Mid Engine/RWD
Engine: V12
Displacement: 5992 cc
**********: 575 bhp @ 7300 rpm
Torque: 630.5 NM @ 5500 rpm
Transmission: 5-Speed Manual

Performance
0-60 mph: 3.6 sec
0-100 mph: 8.0 sec
¼ mile: 11.6 sec
Top Speed: 215 mph / 246 km/h

are motor super..dar k design imi place mai mult Diablo SE ...si nu uitati de Countach 5000 ..este superba(nu decat k desgin)...orikum, uitati inca o portie de poze:arrow: :arrow: :arrow:

turbojack 19-05-07 03:37

Vorbind de Lamborghini, doar un Diablo galben, sta bine in panoplie.

ameer 19-05-07 14:06

Eu sunt un Lamborghini lover :D Preferatul meu este Diablo 6.0 SE.

EaGle 19-05-07 14:59

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 909085)
Eu sunt un Lamborghini lover :D Preferatul meu este Diablo 6.0 SE.

salut...dak ai alte poze cu Diablo SE pune si tu ...te rog..k si mie imi place la nebunie. ..tocmai de asta am facut un nou thread :D

ameer 19-05-07 18:09

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 909188)
salut...dak ai alte poze cu Diablo SE pune si tu ...te rog..k si mie imi place la nebunie. ..tocmai de asta am facut un nou thread :D

Ia la tata:

https://img132.imageshack.us/img132/7...losean2.th.jpg

https://img522.imageshack.us/img522/8...ablose2en0.jpg

Cele doua culori pentru Diablo 6.0 SE. Acestea au fost ultimele Diablo-uri produse de Lamborghini. Cele doua culori reprezinta rasaritul si apusul soarelui.

EaGle 19-05-07 22:09

dak aveti poze cu Lambo Countach, Jalpa, Cala ...postatile aici....si noutati dak stiti postati aici !!!

ameer 20-05-07 06:24

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 909803)
dak aveti poze cu Lambo Countach, Jalpa, Cala ...postatile aici....si noutati dak stiti postati aici !!!

Uitati-va aici daca vreti un site interesant despre Lambo : www.lamborghiniregistry.com aici o sa gasesti informatii despre absolut toate modele fabricate vreodata, si o "contabilitate" a tuturor masinilor, fabricate unde sunt si in ce stare etc.

mos_gherilla 20-05-07 18:55

intra la evenimente pe FIA GT Bucuresti sa vezi poze cu LAMBO in circuit

EaGle 20-05-07 21:37

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mos_gherilla (Post 910842)
intra la evenimente pe FIA GT Bucuresti sa vezi poze cu LAMBO in circuit

le stiu....le stiu....astea sunt ....nu?

mos_gherilla 20-05-07 22:01

1 Attachment(s)
da... inclusiv asta

TzuTzu77 20-05-07 22:09

6 Attachment(s)
nu cred ca e vreun lambo care sa nu-mi placa, absolut toate sunt superbe, da preferatele mele sunt countach, diablo original, si monstrul de LM 002:twisted: abia astept sa faca un suv, pt k pana la urma ei au fost primii cu ideea. a, si am citit cand eram mai mic o serie de 3 romane politiste romanesti (cam proaste de altfel), doar pt ca aparea in poveste si un lambo espada:lol:

EaGle 20-05-07 22:12

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 911157)
nu cred ca e vreun lambo care sa nu-mi placa, absolut toate sunt superbe, da preferatele mele sunt countach, diablo original, si monstrul de LM 002:twisted: abia astept sa faca un suv, pt k pana la urma ei au fost primii cu ideea. a, si am citit cand eram mai mic o serie de 3 romane politiste romanesti (cam proaste de altfel), doar pt ca aparea in poveste si un lambo espada:lol:

pey da...Hummer H1 a fost copiat dupa LM 002 ...orikum noul SUV seamana mult cu Murcielago..de fapt vezi k am pus o poza mai sus....si mai mult k sigur deja sti cum arata:-)

TzuTzu77 20-05-07 22:21

au multe concepte, sper sa le si puna in practica, oricum au fost intotdeauna inovatori si intotdeauna peste ferrari. sincer, n-as alege niciodata nici un ferrari fata d lambo

EaGle 21-05-07 00:16

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 911186)
au multe concepte, sper sa le si puna in practica, oricum au fost intotdeauna inovatori si intotdeauna peste ferrari. sincer, n-as alege niciodata nici un ferrari fata d lambo

astah e frumos la Lamborghini...este unica in orice punct de vedere, si cum ai spus tu sunt de fiecare data inovatori ....in plus Lamborghini e cunoscuta k o mashina puternica, superba si de lux ...!!!

ameer 21-05-07 00:41

De lux? Nu as zice...

Poza cu SUV-ul Lambo e un photoshop, nu au inca OK-ul de la Audi pt dezvoltarea unui SUV. Postati si voi linku pt poze de la FIA gt ca nu stiu unde sa caut... :???:

TzuTzu77 21-05-07 03:45

poze cu lambo LM 002 "furate" de pe alt thread, al sultanului din brunei;)
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=56

EaGle 21-05-07 15:03

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ameer (Post 911435)
De lux? Nu as zice...

Poza cu SUV-ul Lambo e un photoshop, nu au inca OK-ul de la Audi pt dezvoltarea unui SUV. Postati si voi linku pt poze de la FIA gt ca nu stiu unde sa caut... :???:

De lux in sensu k e performanta...adik e mult mi performanta la condus...internele sunt mult mai luxoase fata de Ferrari...inceark sa skimbi viteza la un Ferrari 348, dai de skimb k la camion, ambreiajul e prea dur...deci intra greu in viteza..pur si simplu e k si cum ar refuza viteza....gandestete pur si simplu k Ferrai apartine de Fiat si Lamborghini de Audi ...tu ai alege Audi sau Fiat la acelasi pret?

Bogdan_mb 21-05-07 17:08

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 912134)
De lux in sensu k e performanta...adik e mult mi performanta la condus...internele sunt mult mai luxoase fata de Ferrari...inceark sa skimbi viteza la un Ferrari 348, dai de skimb k la camion, ambreiajul e prea dur...deci intra greu in viteza..pur si simplu e k si cum ar refuza viteza....gandestete pur si simplu k Ferrai apartine de Fiat si Lamborghini de Audi ...tu ai alege Audi sau Fiat la acelasi pret?

Eh , Lambo apartine de Audi doat de cativa ani de zile , deci nu poti zice ca Audi are ceva traditie cu Lamborghini. Oricum ultimele modele in afara de designul f-u-t-urist nu prea atrag cu nimic, adica un F430 de ex va fi intotdeauna peste Gallardo din orice aspect ;)

EaGle 21-05-07 17:17

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 912363)
Eh , Lambo apartine de Audi doat de cativa ani de zile , deci nu poti zice ca Audi are ceva traditie cu Lamborghini. Oricum ultimele modele in afara de designul f-u-t-urist nu prea atrag cu nimic, adica un F430 de ex va fi intotdeauna peste Gallardo din orice aspect ;)

dah..dar Ferrai la inceput folosea motoare Alfa Romeo, adik modifica motoare Alfa Romeo ...in skimb Lamborghini a avut intodeauna motoarele ei..kiar dak la inceput fabrica tractoare...Lamborghini e mult mai originala...si Ferrai imi place si mie...dar e prea banala....in plus Lamborghini are tractiune integrala....Ferrai in skimb inca studiaza cum sa puna tractiune integrala pe un 612 .....nush,,mie imi place :twisted: Lamborghini:twisted: k la majoritatea de aici!!!

TzuTzu77 21-05-07 17:22

Uite aici un articol care cred ca spune tot in privinta asta:
"Publicatia Forbes propune in acest final de saptamana o privire comparativa a doua dintre cele mai frumoase si notorii masini construitte vreodata. Defapt, punand fata in fata Ferrari 430 si Lamborghini Gallardo sunt puse „la intrecere” doua viziuni, doua scoli de constructie de masini sportive premium si, in ultima instanta, doi vizionari: Ferruccio Lamborghini si Enzo Ferrari, creatorii celor doua branduri. Modelele sunt similare din multe puncte de vedere. Foarte important, pretul este aproape similar.

Lamborghini este mai scumpa cu aproximativ 5 mii de euro, insa ce mai conteaza atunci cand masina se apropie de 150 de mii in varianta de baza. Ferrariul este mai rapid cu 2 zecimi de secunda in cursa spre 100 de km/h, insa diferenta nu conteaza, practic, cand sportivelor le trebuie doar 4 secunde sa atinga aceasta viteza.

Viteza de top este aceeasi, dar nici acest „amanunt” nu este relevant daca masinile ating 300 de km/h. Caii putere sau cuplurile motoarelor au valori aproape similare, cu un plus pentru Gallardo care beneficiaza de un motor V10 de 5.0 litri, fata de V8-ul de 4.3 litri al modelului 430.

Evident, survine intrebarea: care e cea mai dintre ele? Ce ati alege daca ati avea posibilitatea? 430 ofera tot ce ii trebuie unei masini de clasa ei, iar Gallardo arata bine si este la fel de rapida. Alegerea este intr-adevar un lucru generat doar de valorile fiecaruia dintre noi. Este momentul in care intervin inevitabil gusturile despre care rareori, poate din pudoare, decidem sa le comentam. "

Eu sincer,gandind la rece, dintre F430 si Gallardo as alege un M6:lol: Si asta pt ca Ferrari si Lamborghini fac masini exotice, care iti fac inima sa-ti stea in loc, au performante incredibile, dar le lipseste practicalitatea, iar la banii astia luxul, in caz ca e sacrificat, e sacrificat doar pt performante. O astfel de masina o alegi cu inima, si numele topicului ma face sa cred ca majoritatea de aici ar alege Lamborghini, inclusiv eu;)

Bogdan_mb 21-05-07 17:25

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 912377)
dah..dar Ferrai la inceput folosea motoare Alfa Romeo, adik modifica motoare Alfa Romeo ...in skimb Lamborghini a avut intodeauna motoarele ei..kiar dak la inceput fabrica tractoare...Lamborghini e mult mai originala...si Ferrai imi place si mie...dar e prea banala....in plus Lamborghini are tractiune integrala....Ferrai in skimb inca studiaza cum sa puna tractiune integrala pe un 612 .....nush,,mie imi place :twisted: Lamborghini:twisted: k la majoritatea de aici!!!

Nu ma pronunt la capitolul traditie, adica fiecare interpreteaza cum doreste, dar sunt de parere ca Ferrari reprezinta ceva in sportul auto de performanta. Referitor la tractiunea integrala, eu zic ca ei nu ar fi optat pentru asa ceva daca nu i-ar fi fortat piata. Parerea mea , un supercar adevarat are tractiune spate ;) dar hai sa terminam cu offtopicul , sa vb de lambo, daca ar fi sa cumpar un lambo, prima optiune ar fi Diablo.

Bogdan_mb 21-05-07 17:38

Quote:

Originally Posted by TzuTzu77 (Post 912387)
Uite aici un articol care cred ca spune tot in privinta asta:
"Publicatia Forbes propune in acest final de saptamana o privire comparativa a doua dintre cele mai frumoase si notorii masini construitte vreodata. Defapt, punand fata in fata Ferrari 430 si Lamborghini Gallardo sunt puse „la intrecere” doua viziuni, doua scoli de constructie de masini sportive premium si, in ultima instanta, doi vizionari: Ferruccio Lamborghini si Enzo Ferrari, creatorii celor doua branduri. Modelele sunt similare din multe puncte de vedere. Foarte important, pretul este aproape similar.

Lamborghini este mai scumpa cu aproximativ 5 mii de euro, insa ce mai conteaza atunci cand masina se apropie de 150 de mii in varianta de baza. Ferrariul este mai rapid cu 2 zecimi de secunda in cursa spre 100 de km/h, insa diferenta nu conteaza, practic, cand sportivelor le trebuie doar 4 secunde sa atinga aceasta viteza.

Viteza de top este aceeasi, dar nici acest „amanunt” nu este relevant daca masinile ating 300 de km/h. Caii putere sau cuplurile motoarelor au valori aproape similare, cu un plus pentru Gallardo care beneficiaza de un motor V10 de 5.0 litri, fata de V8-ul de 4.3 litri al modelului 430.

Evident, survine intrebarea: care e cea mai dintre ele? Ce ati alege daca ati avea posibilitatea? 430 ofera tot ce ii trebuie unei masini de clasa ei, iar Gallardo arata bine si este la fel de rapida. Alegerea este intr-adevar un lucru generat doar de valorile fiecaruia dintre noi. Este momentul in care intervin inevitabil gusturile despre care rareori, poate din pudoare, decidem sa le comentam. "

Eu sincer,gandind la rece, dintre F430 si Gallardo as alege un M6:lol: Si asta pt ca Ferrari si Lamborghini fac masini exotice, care iti fac inima sa-ti stea in loc, au performante incredibile, dar le lipseste practicalitatea, iar la banii astia luxul, in caz ca e sacrificat, e sacrificat doar pt performante. O astfel de masina o alegi cu inima, si numele topicului ma face sa cred ca majoritatea de aici ar alege Lamborghini, inclusiv eu;)

daca tot ai adus vorba hai sa vb de ceva concret ;)

M6 vs Gallardo : https://www.youtube.com/watch?v=UUfJ9...elated&search=

M6 vs F430 : https://www.youtube.com/watch?v=hkMhw...elated&search=

F430 vs Gallardo : https://www.youtube.com/watch?v=HbqmDChyulE

TzuTzu77 21-05-07 17:51

ok, deci F430, M6 si Gallardo, in ordinea asta, dar la nivelul asta diferentele sunt totusi prea mici ca sa conteze in 99% din cazuri. Dupa cum am mai zis, mie personal imi place M6 pt ca (cred ca) poti sa circuli cu el zi de zi, ca si cu orice alt BMW, are 4 locuri, portbagaj, si fuge! Gallardo e o slabiciune de-a mea,dar nu cred ca as putea conduce asa ceva zi de zi....iar pt mine Ferrari...ok, ii respect performantele, traditia, etc, dar nu m-a atras niciodata cu nimic, poate doar F40 sa zic ca mi-a placut:D

silviu_fxx 21-05-07 19:39

7 Attachment(s)
Stiati ca a exista o versiune modificata de Blitz a modelului Lamborghini Diablo SV?
Motorul are 5707 cm³, este biturbo si dezvolta o putere de 1187Cp si un cuplu maxim de 1262Nm, in teste atingand o viteza maxima de 368 km/h in viteza a 5-a(numai!)

boy_wonder 21-05-07 19:48

1 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo pentru Shaq.. :lol: :lol: :lol:

EaGle 21-05-07 21:28

hai sa terminam cu Ferrai vs. Lamborghini...dak vretzi sa vb de asta deskidetzi un topic nou...fara suparare.... https://www.youtube.com/watch?v=pw50rFk0w9c
ps: Silviule ...uite reply de la scrisul semanturei tale: a fa`n culo ci vai testa di cazzo..questo sito non e fatto per prendere per il culo gli altri! ..se non cancelli subito quelli ke hai scritto lo faro notare ad un moderatore!!!

Alex-Rahova 21-05-07 22:07

phube vad ca esti in italia momentan.. patria lamborghiniurilor.. dar vad ca in afara de cateva poze luate " de pe net" ...mai nimic.
chiar asa "rare" sunt si acolo? sau nu ai avut ocazia sa pozezi vreunul.. sau sunt prea multe, cum sunt daciile logan la noi..si nu prea are rost sa faci poze?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning