![]() |
E vreunu dintre voi caruia ii place HIP-HOP-ul ???
Sau practicati vreunul Breakdance-ul???
|
Hip-hop da, da sa practic breakdance :roll: ... la 140 Kg ar fi cam greu :D
|
hmmm ....omule respect ptr ca asculti HH , HH= hip hop :P asha.....iar cu kilogramele nu ar fi imposibil ...intradevar ar fi un punct in minus dar merge....sa stii ca sunt o gramada care sunt mai \"mari\" in kg si rup la breakdance...mie imi place breaku` deoarece niciodata nu te plictisesti....tot timpul progresezi....am facut cand eram mai mic fotbal 5 ani de zile si m-am lasat deaorece toata ziua faceam aceleasi chestii ....era monotonie curata peace
|
Eu sunt cel mai mare Rapper de pe forumu` asta ! Crede-ma! :twisted: :twisted:
|
Nu, eu sunt cel mai mare. Fireburn e cel mai modest :D :wink:
|
Nu sunt modest dar asa e..Ascult Hip Hop si ma imbrac larg sin `93 ! :twisted:
|
si eu ascult 99% hip-hop si imi place la nebunie.....imi palce sa dansez HH si ma pricep cat de cat (asa mi s-a zis) dar nu break.....si eu sunt prea \"greu\" pt break, dar las ca slabesc eu :)
|
Hip-Hop-ul e viata mea ..deci va rog !! 8)
|
lol fireburn esti din obor? eu sunt prin cotroceni / ggara de nord poate ne vedem odata pe la h :P ash vrea sa te vad sunt curios oricum ma bucur ca ascultati HH ....pacat c nu faceti break :P incercati ma ca e super credeti-ma
|
HH ascult si eu ... de fapt, ascultam la greu pana acum vreun an de zile. Tzoale largi, etc. Acum m-am dat mai mult pe RnB, dar si HH a ramas in sufletul meu. Dupa cum spunea un prieten de-al meu ( inebunit dupa HH )... WoRd Up :twisted:
|
Ne vedem si in H .. Vezi ca eu vin azi..Intrebi de Fireburn pe acolo ..o sa dai de mine stai linistit..! :P
|
:P mey o sa ma vezi u tziam zis scriu in doua topicuri diferite ca sa vezi...o sa fiu imbracat in verde :P ca sa ma vezi :)peace
|
Mey doar 5-6 oameni asculta HH pe aici?:( ce naiba ....ce ascultati voi :P \"manele\" :)
|
Santos: eu asculta muzica house, tehno, goa, trance, hard house, progressive, hard core, etc.
si muzica ciudata gen: massive attack, radiohead. ascult si hip hop dar mai putin, imiplace asta romanesc: vertia saga, bitum rece, vd si dj paul, supa human crew, racu, methadon etc. . si mai imi plac paraziti. nu ascult mafia si nici la familia si nici formatile care isi lauda cartierul si se lauda si pe ei (excesiv) :). pS: ascult si muzica lautareasca (nu manele) aia de pahar cantata de lautari adevarati, :) |
Si mie imi place HH si ascult numai HH fara manele :? :x ... duh ... mai ascult o manea ..dar ajea ...RaR .. :lol: :P :twisted:
|
Nu te-am vazut in H EvLSant0s ..! Sau nu ai fost ?
|
lol.....mey nu cum sa iti zic ....am fost dar nu unde trebuia....am stat in parcarea aia :) cu exotic club nushce inainte de ambasada chinezeasca credeam ca acolo va intalniti:) na data viitoare vin unde trebuie
|
Si mie-mi place HH - chiar mult!
Si sunt anti-manele convins DAR, cum se mai scria pe-aici - dupa o sticla de Garone dansez numai pe manele :lol: Sau (EXCEPTIA) sa vedeti ce bine suna Dorel de la Popesti - \"XXL\" - \"La femei sunt XXL si in pat sunt tot la fel/Sunt nasu' la cine vrei si in bani si in femei\" :lol: |
SHA = si manelist ?! :lol:
Ascult si eu manele, da' nu penalitati :evil: |
eu nu sunt antimanele, dar nu imi plac pt ca nu inteleg genul de muzica.
NU INTELEG ce vor sa zica prin versurile alea. asta e EU nu ascult manele si nu cred ca voi asculta vre-odata. Dar muzica de pahar e alta viatza, exprima fericire, distractie, viatza, bautura, veselie caracteristic genului de muzica Romanesc, nu e vb de bani, femei, masini , si alte vrajeli dastea, e vorba de omul in sine. Si muzica house e cea mai tare. Iar HH e pe locul 2 mai ales veritasaga ;) |
OK....cu manelele e cum e ....dar despre tigani ce parere aveti..............EU UNU NU II INGHIT ........sunt niste dobitoci fara creier niste nimicuri asta e parerea mea....alte parerei........
|
SHA...am vazut ca ai pe cd-`ul ala Dorel de la Popesti :P
|
:lol: :lol: :lol: lool si mie imi place mult HH :lol: cel mai mult dmx si ja rule cel mai mult si multi alti :lol: :lol:
|
Manele de genu' Adrian cu Carmen Serban - Plange sufletul meu, Adrian cu Stana Izbasa - Muncesc pentru banul meu chiar merita ascultate, cel putin prima. E prea tare.
|
Dorel de la Popesti? :))) HAHAHAHAAAAAA !!!
Pai de azi eu sunt ZMD din Herastrau !!! aaaaaa? ce ziceti ? va trag o cantare ??? :D :D :D Acuma pe bune, eu ascult cam orice gen de muzica (cu mici exceptii :twisted: ) imi place rap, hip-hop, dance, cateva romanesti, dar si muzica veche Queen, Fleetwood Mac, Phil Collins, :oops: si ar mai fi vreo 20 de mentionat dar n-am timp acum. 8) 8) |
Hai ca ne-am dat si in manelitudine...
Cine zice ca nu-i plac manelele, mananca caramele. Ce te poate binedispune mai perfect ca o manea cu versuri de betie ? Nimic, va asigur. |
poate putin,,Gabi lunca si altii ca ea??!hai sa fim seriosi!
|
Hehe he dacami iese sistemul de sunet pe masina ascultam ce muzica vreti voi::: mmai ales hip flop!!!!
|
eu nam mai ascultat manele de nu stiu cand.... ascult cand merg cu masina si sunt \"obligat\" sa ascult :lol: dar la mine in masina nam ascultat manele niciodata nu zic ca manele nui muzica ca sunt multi la care le place ..si eu ascult tot felul de muzica.. :?
|
lol ZMD :)) good one...faza cu ZMD de la herastrau...iar tu hondarule nush ce satzi zic .....cred ca o femeie te bine dispune mai bine decat un *** de manea ...apropo ati vazut aseara la NASHul pe B1TV ....PRO si CONTRA MANELE
??? cat de prost e gutza pe bune... se chinuia 6 minute sa scoata 5 cuvinte invatatae acum o ora din dictionar ....vai capu` lui....in schimb mi-a placut intr-un fel de ACM ca Prunteanu il facea in toate felurile si el tacea...aici dat dovada ca nu e un tzigan imputit.. |
Nu e adevarat..chiar daca sunt tzigani..unii manelisti sunt chiar educati..normal ca tacea..ce vroiai sa-l injure ? Mai merge si o manea cateodata..din an in paste..la un bairam..dar nu non stop .. HIP HOP ALL TIME LONG ! :wink: :twisted:
|
Adrian chiar are ceva creier in cap. Pacat ca nu este apreciat asa cum ar trebui.
|
2 Attachment(s)
Special pt Catalin care mi-a spus ca ii place Ja Rule ..melodia asta imi place cel mai mult de la el..! Enjoy ! :twisted:
|
merci mult daos ma simt onorat :P faina melodia imi place .. :lol:
|
Ma bucur ca iti place ! :) O sa mai pun si altele..in curand.. :wink:
|
pune ca nu se supara nimeni pune 2 pac runnin :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
am un remix mai najpa la ce zici tu..pana atunci am mai pus asta care tot imi place mult..MNM RULLZ !
|
Try:
- Aventura - Obsession - The Black Eyed Peas - Where is the love - The Black Eyed Peas - Shut up - R. Kelly - Gangsta girl |
fire.. :lol: :lol: :lol: mai pune ca ne place adica mie cel putin imi place... :lol: :lol:
|
titushi cum pui muzica pe forum ?... :? :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning