![]() |
-=EvLSant0s=- VS -=TNG=- 2ND BATTLE !
2 Attachment(s)
simplu .. 2 poze... votati ce va place mai mult ...
Argumentati... |
eu votez a doua poza, e pe gusturile mele
|
si eu tot pe TNG
Argumenteaza.. Sant0s k sa argumentez? culoarea..prea pimpin..as lua culoarea aia doar pe un seria 7 sau S, bara fata prea jos..prizele prea mari..nu-mi lasa impresia de masina placuta vizual.. mai mult imi place tng care-i mai pe gustul meu multumesc... Sant0s |
eeee aici e discutabil . . . . poza facuta de santos este mai complexa si arata mai bine dar . . . e chestie de gusturi . . . . nici mie nu i-mi place ideea de golf roz cu spoileru ala dar . . . . am votat cu santos pentru ca strict d.p.d.v. al graficii este mai buna.
|
Tng clar !
Argumenteaza... sau... nu esti in stare?! Sant0s :evil: Daca tu vrei . La santos : Culoarea lasa de dorit . Oglinda din dreapta pare sa fie intoarsa . Geamurile prea negre . Imi plac farurile si imi place spoilarul . Iar masina din spate nu o iau in considerare . Oricum imi place masina ta , dar e putin mai frumoasa a lui tng . La tng : Imi place foarte mult culoarea pe acre a aleso [ albastrul e una din culorile mele preferate ] . Asta a contat 70% la alegerea masinii . Imi plac farurile , neonul de sub masina si inca cateva chestii . Iar masina din spate nu o iau in considerare . Sper ca acum esti multumit :wink: . De ce ai spus [ ai modificat mesajele ] sa argumenteze numai la cei care au votat cu tng ? Ptr ca.. daca ai fi fost atent ai fi observat ca ford v6- cel care postase.. ca a votatcu mine argumentase... altceva?! multumesc... Sant0s BTW- vezi ca se scrie SPOILER nu spoilar ;) Nu este frumos sa stergi posturile . Ai ster un post al unui membru 4ss care nu a argumentat . Iar faza cu \"spoilar\" , este greseala de tipar . Hai sa ne oprim aici :wink: . |
Egalitate :paper:
|
Amandoua sunt realizate bine,dar i-mi place mai mult culoarea la Tng.
|
In afara poate de culoare masina facuta de santos imi place categoric mai mult.Arata mult mai bine si cred ca ilustreaza mai clar ideea de tuning....e mai pe gustul meu.
|
am votat EvlSant0s,si nu din motive..!!!kit k sunt fata,i hate mov(bitch color :twisted: ),dar designul-exterior mi se pare mai..complex,nush,mai dragutz.la tng parca e prea \"cumintel\"..nu prea are nimic care sa sara`n ochi..i dunno..sunt prea obosita sa mai fiu si inteleasa sau coerenta.. :roll:
|
ah,si btw,4 EvlSant0s msg,ti-am mai zis,faru de pe stanga(sofer) e mai mic :twisted:
|
:lol: da mai .. stiu .. asta e :) sry :) nimeni nu e perfect nu?! :P
|
Re:
Quote:
Santoase cred ca voturile sunt cam finalizate..Felicitari noua :D yo nu-s pre` multumit,sper k alta data sa iasa trb mai buna |
:lol: :lol: mai asteptam.. poate am noroc.. ce dreaq , 30 de voturi ?din 3000 de useri ?! inadmisibil :lol:
|
damn santos ... ce draq ai cu toate culorile astea ... am votat dimineata cu tng fara sa deschis poza ta ... ca ma dureau ochii.
acuma regret e mai misto a ta (EXCEPTAND CULOAREA) e tare spolerul. deci daca se ia un vot de la tng si se pune la tine e 14 la 14 in momentu` asta :) |
loleanu :) :)
pai.. man .. se potriveste cu .. fundalul .. asta e toata chestia.. |
hmmzz..la domnul EvlSant0s..parca aripa-fata-stanga(sofer) e mai umflata.. :twisted: desi nu prea mai vad bine la ora asta :roll: si pe fundal sunt mai multe culori,nu numai mov :twisted:
|
mrrrrrrrrrrrrrrrrr scuza-ma :) n-ar trebuii sa fi TU ... cea care ar trebuii sa ma sustina ? :) ce faci ? :) ma distrugi ?! :P
|
Re:
Eu am votat cu Santos (si cu ocazia asta sunt si la egalitate).Cred ca a lucrat mai mult la ea...cu toate ca are mici retusari de facut...(si culoarea)...pe care cred ca a facut-o roz sa fie mai extravaganta masina :D...
Anyway....a definit mai bine tuningul (fara suparare tng).Si pot sa primesti un sfat(santos) de la un incepator :D....data viitoare incearca sa nu mai tragi de bara aia asha de mult...fa-o cat mai ingusta ca sa zic asha ....sa pice mai bine. Sper ca nu am suparat pe nimeni...dar daca am suparat pe cineva, imi ziceti sa modific mesajul...ok? :P |
hihi .. 16-14 :)
tng.. :) :) mai lasam da ? |
NU :evil: :x
|
ce ai ma ?:) :) hai sa mai lasam....
|
Santos a atins mai bine subiectul de data aceasta. Imi place priza de aer dintre faruri, nu e cea standard. Spoilerul nu e kiar pe gustul meu dar merge cu masina si se poarta. Cred ca a fost si atentia mai mare la detalii. TNG e cam cuminte de data aceasta. BAFTA!
|
:evil_laug :tenisclap :wave: in sfarsit.. ura ..
tng , la primul battle ai castigat ... acum .. e randul meu .. 1-1 per total da tati ? de fapt.. sa mai vedem..poate se mai schimba situatia |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Oglinda de care vorbesc , cand stai la volan este in partea stanga , iar cand stai in fata masinii [ sau cum o vezi de la calculator ] este in dreapta . Daca chiar ai inteles de care oglinda vorbeam te contrazic putin .La tng arata mai bine oglinda [ parerea mea ] . |
20 - 20
santos : creatie 8 design 6 tng design 8 creatie 6 ar trebuii sa lucrati impreuna :lol: |
santoase te-am facut cu un punct e 22 la 20 pt TNG
hai inchide draq topic`u pana nu se schimba situatia :lol: Multumim Piry pt sfat. :wink: |
Santos sorry ...dar mi-ar place mai mult sa am una ca a lui tng ... a ta e prea imposiblila...sorry nu prea stiu cum sa ma exprim ...dar o cam da in tuning pitesti unde fac aia bari cika din fibra de sticla!! A lui tng e mai axata pe tuning frumos si nu prea pompos..si dupa cum am vazut toate casele mari de tuning nu se arunca pe bumpere exagerate si culori de tuning show!! sa nu te superi dar asta e doar parerea mea... apropo si el are neon albastru :P :)
|
lol... eu totusi nu va inteleg :P de ce va cereti atatea scuze...
toata chestia se rezuma la o singura chestie :) GUSTURILE NU SE DISCUTA fiecare voteaza ce vrea.. doar n`o sa-ti port pica ca l-ai votat pe tng... (eh .. putin acolo :P just kiddin) so.. chill .. fiecare voteaza ce vrea.. |
22-22 ... lasam pana duminica la 12 noaptea.. bine ?
|
ok :shock:
|
1 Attachment(s)
Santos yo zic ca poti inchide topicul.E luni. :D
|
da.. esti constient ca e 23 la 23.... nu ? :lol: :lol: :lol: :lol:
cineva te-a votat pe tine dupa care a zis sa schimbam votu =)) asa ca.. bravo.. ff bravo =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning