Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Dacia SuperNova vs. Dacia Solenza vs. Dacia Logan stock (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/4062-dacia-supernova-vs-dacia-solenza-vs-dacia-logan-stock.html)

ast3riCS 11-03-05 22:31

Dacia SuperNova vs. Dacia Solenza vs. Dacia Logan stock

Care dintre acestea e mai nervoasa la motor de 1.4 stock(plecari, viteza)
Eu zic ca e mai frumoasa SuperNova la caroserie, doar cu scartzaitul de la portbagaj e mai nasol!

Bestie 12-03-05 11:44

SupeRNova, Solenza, Logan....
Iar ca design.... cel mai mult mie imi place Solenza...ma refer la variantele stock...

Soichiro 12-03-05 13:04

Cu Logan, zici ca stai pe loc cand accelerezi, fie ca e 1.4 sau 1.6. SN pare ca urca mai bine in turatie.

Sc0OTeR 12-03-05 19:03

Dintre cele 3 prefer Solenza :lol:

HalbaSus 13-03-05 18:23

SuperNova face cel mai bine 0-100... dupa care cele 2 sunt mai avantajate (viteza maxima cred ca e cea mai mare la solentza (in jur de 170)). poate cea mai buna optiune ar fi solenza deoarece nu mai are unele din problemele supernovei si inca nu are problemele loganului...

dj05dpx 13-03-05 23:53

dupa mine SuperNova e cea mai rapida dar ca design e mai frumusel Loganul,SN are o caroserie invechita

Turbo110 14-03-05 00:19

:>

SupeRNova

DnI 15-03-05 10:30

Solenza...
este un model destul de reusit...

RaveBoy 15-03-05 14:34

Am mers si cu SuperNova si cu Solenza .... SLZ dupa parerea mea e cea mai reusita

Toto - BOD 15-03-05 21:51

Solenza... e mult mai atractiv la aspect decat Loganul... Si mai bine finisat decat super nova (interiorul chiar vizibil) ! N-arata rau deloc Solenza!

Evo007 15-03-05 22:19

Solentza Parerea mea

gangsta 15-03-05 23:20

......

SOMNOLENZA SA FIE...!!!:))

Rolex_Logan 08-08-05 17:01

Dupa cum s-a mai discutat pe forum
SupeRNova are cea mai bine etajata cutie , Logan cea mai prost etajata
Concluziea la demaraj DSN
La design interior Logan este pe primul loc urmat doarte aproape de Solenza ... Dupaia DSN
Concluzie la desing Logan
La aspect experior Logan este Family car pe cant Solenza are un aer sportiv ... insa DSN arata cam urat acuma comparativ cu noile modele dacia ...
Concluzie la design exterior LOGAN + SOLENZA

Si Concluzia generala Toate sunt bune dar fiecare in felul ei, depinde de cine vrea sa conduca masina respectiva.

Yonut21 22-08-05 21:55

Eu optez pentru Solentza.

HolySoul 22-08-05 22:05

180 viteza maxima pe o sltz k-lumea vazut de mine ! :)

mike20 23-08-05 10:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
180 viteza maxima pe o sltz k-lumea vazut de mine ! :)

vazut de tine si probat de mine :wink: , si cu SN poti sa faci acelasi lucru`

Rolex_Logan 18-09-05 23:33

Pai daca voi cu SupeRNova si cu Solenza care sunt date la carte 160 viteza maxima voi prindeti 180, atunci Logan sare de 200? Pare prea frumos sa fie adevarat.

Trainer 19-09-05 09:07

Nu.E abatarea de la kilometraj.La DSN si SLZ,la 180 km/k pe bord ai cam 165 km/k reali.La fel si la Logan.Sa ajungi la 200 km/k cu motor de 90 de cp,si cu coeficientul aerodinamic de la un dulap? :lol:

mike20 19-09-05 17:39

pai 180 km/h pe bord....da` nu sunt reali....k mai e eroarea aia la kilometraj...de 10-12%...asa k ramane mai putin :lol:

sankykm5 17-10-05 16:23

Dupa mine solenza este cea mai reusita masina de la Dacia ... parearea mea .. :D

mike20 18-10-05 18:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sankykm5\"
Dupa mine solenza este cea mai reusita masina de la Dacia ... parearea mea .. :D

uite ca si yo am aceeasi parere :lol: :lol: :lol:

Skma 18-10-05 20:53

Subscriu !! Solenza rullz 8) cu toate ca supernova este putin mai fasneata solenza castiga la confort si inca cateva chestii :D

MARIO_BMW 15-12-05 13:32

salut

LOGAN este de-a dreptul praf, de cacat, si muci! acceleratie nema!, sa ziceam ca ar fi un plus asa cam spre minus faptul ca e prima dacie in care chiar ai loc sa stai si tu ca omu...

Solenta e destul de reusita dar stai in ea zici ca stai pe gard, e dacie ce mai!

Dacia SN castiga la demaraj are cutia etajata cel mai bine dupa cum zicea careva mai inainte.

Din toate, as alege Supernova. :P

CT-82-PWR 15-12-05 15:13

Desi are acelasi motor ca si Supernova...as opta pentru Solenza,cat de cat parca e un pic mai bine asamblata,de accelerat o fac cam la fel...oricum sunt peste Logan la capitolul asta.

balamuc_al 19-12-05 06:43

Ca design si ca fiabilitate Solenza e cea mai reusita dacie.
La liniute insa, supernova e cea mai nervoasa. Din cate am studiat, s-ar parea ca de vina ar fi cutia de viteze a supernovei, cu cuplu maxim ceva mai ridicat fata de celelalte. O sa mai caut ca ma intereseaza si pe mine chestia asta. Oricum am observat ca SN \"urca\" mai rapid in ture decat SLZ. Logan nu am condus, dar am auzit ca e greoi si nici datele tehnice nu infirma prea mult acest lucru.

dexter_20 12-01-06 13:09

cu siguranta solenza supernova si apoi loganu.solenza de conceptie mai noua, supernova e rashnitza iar loganu de 1.4 mi se pare submotorizat...
eu am logan de 1.6,am facut liniutze cu solenze si cielo (toate stok)si le-am facut pe amandoua.dak are cineva si alta parere o astept cu nerabdare

Seby_16V 16-01-06 14:06

SN,dupa parerea mea are super demaraj,iar la viteza mai mare mi se pare k se tine mult mai bine pe sosea decat solenza.dar aici intervine problema confortului,kpitol la kre solenza castiga detasat.daca ar fi dupa mine,as pune o combinatie inre SN si Solnza pe 1, liber pe 2,si Loganu p 3 (l-as pune si mai jos daca ar exista podiumuri cu pozitii mai joase) :)) :twisted:

turbo 20-01-06 11:40

TURBO

testat personal solenza 1.9 di la 175km/h....parerea si a mea este k dintre toate masinile facute de dacia modelul solenza si in special var kre am precizat-o mai devreme,este cel mai reusit.... :?

sandrin 20-05-06 22:24

Re: SuperNova,Solenza,Logan Stock

aleg solenza ...pe care o si posed, dupa parerea mea este cea mai reusita dintre toate daciile, foarte fiabila tinuta de drum buna.

BLinKY 20-05-06 22:49

Solenza rulllllz

Eugen_TL 21-05-06 08:59

SuperNova,Solenza,Logan Stock --- fiind vorba de logan stock m-as uita la solenza care imi place cum merge,se infige destul de bine... chiar acum vineri am facut o cursa prin oras cu una si mergea bine condusa f sportiv :D

FatBastard 24-05-06 21:24

Quote:

Originally Posted by dexter_20
cu siguranta solenza supernova si apoi loganu.solenza de conceptie mai noua, supernova e rashnitza iar loganu de 1.4 mi se pare submotorizat...
eu am logan de 1.6,am facut liniutze cu solenze si cielo (toate stok)si le-am facut pe amandoua.dak are cineva si alta parere o astept cu nerabdare

Cu ce Solentza ai facut linute.......nu te supara dar am solenta si cu loganuri nu am ce discuta.....la cele de 1.6 mai greu insa tot le face.lucru testat.....acuma sigur depinde mult si de sofer. Oricum aleg solenta daca vine vorba de "sportiv" daca se poate vorbi de asa ceva la Dacia:-P dar totusi cum ziceam depinde foarte mult de sofer aici pentru ca masinile sunt cam egale...desi loganu de 1.4 e putin dezavantajat. Si pe cat de mare pare Loganu nu este cu mult mai greu ca solentza sau supernova....

br01tim 25-05-06 18:42

dap tot solentza!cred k bate dulapul ala de logan fara prea mari probleme!dar acum depinde si de soferi!solenza arata si mai bine,e mai supla si parca sta mai bine pe sosea!

VIPER_GL 27-05-06 02:48

Loganu chiar ca are o forma prea patratoasa fata de celelalte modele....Solenza e mai compacta, mai stabila si cu un design poate cel mai reusit de dacia pana acum8)

FatBastard 27-05-06 12:48

Quote:

Originally Posted by br01tim
dap tot solentza!cred k bate dulapul ala de logan fara prea mari probleme!dar acum depinde si de soferi!solenza arata si mai bine,e mai supla si parca sta mai bine pe sosea!

Hai sa nu fim rai.........nu arata nici loganu ca un dulap...bine e mai mare....oricum a fost creata ca masina de familie nu "super sport' :lol: si daca stam sa ne uitam un logan cu un tuning facut decent arata mai bine de cat arata o solentza sau o supernova....e un disign mai modern8)

LO_tec 04-06-06 01:58

am fost in toate 3 masini,am condus decat una(daca aude politia comunala ma salta). am mers cu supernova pe teren ud.nervoasa masina, demareaza numai decat, mi se pare mai stabil decat loganul si ia virajele mai bine,franele sunt de asemeanea f bune pt o dacie.in SRN e loc si pt. pasagerii din spate si ot cei din fata.campionul la loc in habitaclu este Loganul.cea mai nereusita dintre cele 3 mi se pare solenza,pasagerii stand inghesuiti in fata(tacica-miu si q unchimiu stau inghsuiti infata).cat despre experienta voastra:-P si eu am trait pe viu 185km/h la bord q SupeNova Clima (aer conditionat oprit)-chit ca real nush daca aveam mai mult de 165-170

Psycho 04-06-06 03:29

treaba sta in felul urmator .. o solenza face un logan ... si o supernova face o solenza .. a 2-a la supernova e mai lunga si aici pierde la liniutze .. la drum intins te duci bine cu solenza ;) ...

daca e vb sa vb despre condus sportiv nici una nu sta bine pe sosea .. toate consuma de rup .. etc ... eu am solenza si sunt multumit de ea .. la cat este si a fost chinuita se tine inca bine ...

FatBastard 05-06-06 09:52

Quote:

Originally Posted by Psycho
treaba sta in felul urmator .. o solenza face un logan ... si o supernova face o solenza .. a 2-a la supernova e mai lunga si aici pierde la liniutze .. la drum intins te duci bine cu solenza ;) ...

daca e vb sa vb despre condus sportiv nici una nu sta bine pe sosea .. toate consuma de rup .. etc ... eu am solenza si sunt multumit de ea .. la cat este si a fost chinuita se tine inca bine ...

super nova face solenta.............sau solenta face loganu........sau invers depinde foarte mult de sofer.......cum ziceam masinile au acelasi performante.......ba chiar loganu de 1.6 90 cp parca e putin peste dar nu cu mult.. Si eu am o solentza si merge destul de bine eu sunt multumit de ea in oras....cat despre drum lung e incomoda mai incomoda ca loganu care e mai spatios insa in oras e mai bine cu solenta k e mai mica. Inca o problema la Solentza se duce repede abreiaju de la liniute nu rezista mult.

Daedalus 05-06-06 20:32

Forza Solenza. Posed una si nu regret. ;)

~ 69 USP 05-06-06 22:16

Quote:

Originally Posted by FatBastard
Hai sa nu fim rai.........nu arata nici loganu ca un dulap...bine e mai mare....oricum a fost creata ca masina de familie nu "super sport' :lol: si daca stam sa ne uitam un logan cu un tuning facut decent arata mai bine de cat arata o solentza sau o supernova....e un disign mai modern8)

si unde incepe si cand se termina disignul ala modern ..ce dracu frate.. parca e o o caruta cu covirtil

All times are GMT +2. The time now is 15:02.

- Copyright 2026 4Tuning