![]() |
Audi A4 -simple styling
8 Attachment(s)
Salut,
Masina pe care o conduc e un Audi A4 din 2003. Are un motoras 1.9 TDI 130 de cai, 6 trepte si suspensie sport. Este o masina stock cu cateva optiuni precum: 1) pachet lumini, 2) scaune sport cu suport lombar 3) trapa electrica 4) perdelute manuale geamuri spate si perdeluta electrica luneta 5) geamuri "tinted" 6) sistem audio Bose 7) duze stropitoare incalzite 8) carkit Sony Ericsson K700i Am mai adus eu ceva imbunatatiri: 1) Kit fata/spate Hofele design 2) Evacuare finala Borla (facuta la Pilot) 3) Jante 16" model A4 cabrio 4) Tapiterie piele comanda - 2 culori 5) Navigatie Pioneer AVIC HD1BT - asta mi-a adus comanda vocala, carkit prin bluetooth, etc 6) Volan Audi B7 4 spite imbracat in piele 7) Monitoare in tetiere Sper sa va placa. Toate cele bune. Cateva fotografii cu exteriorul gasiti aici: http://www.hofele.com/design/en/Show...udi_a4_b6.html Ceva fotografii cu interiorul adaug eu aici : |
Re: Audi A4 -simple styling
Arata f bine, felicitari.
Am o intrebare .. ornamentele interioare sunt din carbon? sunt cele originale audi sau ceva aftermarket? |
@ SFW - Multumesc frumos. De asemenea felicitari pentru masina ta.
Nu am ornamente de carbon pe masina - ce se vede la scrumiera/schimbator a fost o incercare - am cumparat folie din Germania si am facut o proba si nu am mai dat-o jos :). Toate cele bune! |
Felicitari pt masina arata bine :)
|
nota 10 e super
|
Multumesc frumos pentru cuvintele de bine.
|
No comment. O frumusete de masina. In poza aia cu exteriorul sa mor de nu seamana leit cu A6. S-o stapanesti sanatos si bafta la modificari si fara incidente neplacute.
:peace: AUDI-Probably the best car in the world :peace: |
Salutare. Masina e superba. E cea mai frumoasa culoare posibila pe un Audi. Kit-ul e superb. Cel mai fain pentru A4. A ta si a lui SFW sunt cele mai frumoase A4 Tunate din RO.
Ar arata super cu jante mai mari...17-18. Super. Ar sta bine un eleron subtil pe capota de la portbagaj :D Felicitari. |
intr-adevar,chitul e superb.si subscriu la parerea ca acest a4 si cel al lui sfw sunt cele mai frumos lucrate audi a4 pe care le-am vazut pe la noi.sa-ti traiasca!;)
|
Nice...nice :lol:
|
chiar arata bine masina....imi place..navigatia aia de pe consolo cum ai puso??a trebuiat sa tai ceva pe acolo..??
|
2 Attachment(s)
Multumesc la toata lumea pentru cuvintele de bine.
Am incaltat-o intre timp cu alte jante. Pozele sunt slabe calitativ - cu telefonul- voi reveni. Toate cele bune! |
arata super cu noile jante
|
@Danny - la navigatie nu am taiat nimic. Am comandat de la Pioneer kitul de montaj pentru a4 si atat. Totul s-a imbinat foarte bine.
|
Deci e soooper tare masina....felicitari...Bara fatza e de RS4....arata MORTAL. Ai grija d masina....e cool
|
E de bun gust.. parerea mea. nu prea imi place mie tipul asta de jante, dar na, gusturile nu se discuta :) bafta in cont ;)
|
am vazut ca navigatia se incadreaza chiar bine acolo.....bravo e ok masina...succes pe mai departe
|
4 Attachment(s)
Atasez si cateva fotografii mai calitative - sper sa va placa.
Toate cele bune! |
super tare frate. misto tare. Da ceva geamuri negre nu-i pui parca ar arata si mai bine decat acum.
|
exact geamuri fumurii dar nu f inchise... ca sa se mai vada si pielea :) ar merita si un eleron mic stopuri pe led (dark chrome) in rest arata f bine
|
parere mea e ca mai misto ar arata negre cu leduri.
|
Mai am cateva lucruri de facut la ea - ca si styling - va tin la curent ;)
|
belea belea mistocara masinutza
|
sincer sa fiu eu i-as pune eleron , ceva finutz (m3 style)....si cam atat , triplele arata bine pe ea....si folie deschisa (30%)
|
E misto masina..Un sfat..Scoate emblema de RS4 de pe spate...
|
da.. scoate emblema rs.. ca nu are rost s-o pui daca nu este un rs4.. pune-i macar una S .. ;) ca am vazut ca pe lateral ai? btw, ce motor are? (poate c aai mais cris si n-am vazut eu) 1.8T?
|
Ah, scz man.. acum am vzt..1 9 tdi :) ma gandeam ca e 1.8t dupa cum aveai tobele.. my bad:oops: :rolleyes2
|
RS este o emblema custom folosita de cei de la Hofele Design care vine impreuna cu kitul denumit generic "RS-look". Am discutat despre aceasta emblema pe toate forumurile si in final toata lumea a cazut de acord ca e ok.
Nu este o emblema de RS4 chiar daca aduce cu ea. Pe laterale sunt emblemele de Hofele Edition. |
4 Attachment(s)
Cateva fotografii facute asta seara:
|
foarte tare masina!iar jantele sunt beton!cat te-au ajuns jantele cu tot cu gume?ma gandeam sa le schimb si eu cu unele de a8!bft
|
ce bine dau monitoarele alea....se vede marfa rau noaptea..
|
frumoasa foc masina si kitul e frumos cat te`a dus??doar kitul?si tft alea frumoase in rest ce`au spus baietii mai sus:P;);)bafta in continuare;)
|
ooo....tare tare cu monitoarele alea:D:D keep up da` goood work
|
Ce sa mai vorbim. Meserias rau de tot A4 tau. Felicitari
|
arata foarte bne masina, bravo, sa ai noroc de ea.
Spune-mi te rog si mie de unde ai luat masca si cat te-a costat? m-ar interesa si pe mine pentru un a6 2002. |
Multumesc frumos pentru aprecieri.
Nookie - ai PM. |
13 Attachment(s)
Cateva fotografii noi:
|
jenti MAM super tare..si kit`u la fel
|
imi place ca ai gusturi bune...bravo
|
Multumesc frumos la toti pentru cuvintele de bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning