Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/40483-renault-laguna-3-primele-fotografii-oficiale.html)

CRyS` 07-05-07 10:41

Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale

2 Attachment(s)
Noua Renault Laguna se pregăteşte de lansare. Īn mai puţin de 40 de zile, Renault va prezenta oficial cea de-a treia generaţie a modelului Laguna. Pānă atunci īnsă, producătorul francez a oferit cāteva detalii interioare ale noului model.

boy_wonder 07-05-07 21:17

Re: Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale

8 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:

boy_wonder 07-05-07 21:27

noua laguna urmeaza sa fie lansata peste 37 de zile si va fi propulsata de motoare intre 115 cai si 245 cai - 3.5 V6, motor ce se gaseste si pe Espace sau Vel Satis

http://www.insidenewlaguna.com/site/

Zein 07-05-07 21:39

frumos frumos sa vedem ce iese :)

dogy_10 07-05-07 22:06

interiorul combina un design clasic tipic german cu formele extravagante franceze...imi place....mai vad acolo un fel de MMI ca la audi

exteriorul, din ce se vede in poze arata bine, vada ca are stopuri cu leduri...motorizarile par promitatoare, cred ca o sa fie un model reusit, oricum vad ca renault se chinuie sa intre in zona "premium"...cred ca vor reusi cu asta

CT-82-PWR 08-05-07 10:20

arata bine la interior,mai ales volanul :)

mikinina 08-05-07 16:29

Tot ce se vede este pentru varianta de top...
Daca bordul trancane ca si la versiunea 2...trec la alta marca.
Ramine de vazut pretul.

spgbuc 08-05-07 21:13

arata super bine si imi place frana de mana :P

mikinina 09-05-07 08:11

Frina de mina e ca la versiunea pe care o am eu,face-lift,numai ca e pozitionata pe consola centrala.Oricum in utilizarea normala nu ai nevoie de acel buton/maneta pentru ca e asistata electronic.

magnum730 09-05-07 09:13

Reale imbunatatiri estetice fata de laguna veche. Sa speram ca si pe strada o sa iasa la fel si nu cu mici reduceri de costuri reflectate direct in design. Mai ramane de vazut calitatea materialelor si apoi mai vorbim.

mikinina 09-05-07 09:21

Care Laguna veche?Faza 2 cu/fara face-lift?Cind cautam informatii despre L2 face-lift toate articolele aratau o clara imbunatatire...mai ales la varianta 2.0T care are finisaje unice.Nu neaparat de calitate.Se mai spunea ca trenul de rulare a fost mult imbunatatit...si la 15000km mi-a cazut bara stabilizatoare...bordul trancane pe drumuri denivelate...halal imbunatatire.
Unii spun ca e urita,eu nu am vazut decit fragmente,nu intregul.Luata pe bucatele,pare OK.Ramin la parerea ca o sa fie la fel de slaba in ceea ce priveste calitatea materialelor.Nu degeaba costa cu peste 5000 euro fata de concurenta.
Ca sa obtina pret redus vor umbla la calitatea materialelor...concurenta e acerba.

FIGHET 09-05-07 10:29

frumos si se pare ca o sal vedem mai devreme pe strada

Khalis 09-05-07 11:16

2 Attachment(s)
se pare ca o sa iasa o mashinutza frumoasa, eleganta.... numa' de bine..... deshi... trebuie sa recunosc ca o grija mai mare acordata imbinarii finisajelor ar fi binevenita.... degeaba sunt frumoase daca zdrangane toate.... :evil:
plus.... poze de pe net cu mashinutza intreaga..... atata am gasit.....

mikinina 09-05-07 11:21

De asta mi-e teama si mie,nu pentru ca vreau si eu una,ci pentru ca observ ca din ce in ce calitatea materialelor/imbinarilor scade...daca trancane e cam neplacut,nu?
Asta e singura neplacere,in rest se pare ca sint inca multumit...

nick_nasta 09-05-07 23:51

total schimbata.......

mikinina 10-05-07 08:21

Ce e deranjant la reno e ca variantele de top,pina acum,nu s-au importat in ro...ma refer in special la finisaje interioare.In plus,unele motorizari nu vor fi,sau dac vor fi importate vor avea alte specificatii decit cele din vest.
Daca sint oameni care vor un model de top in toate privintele...reno le da peste nas.

Trickz 10-05-07 09:42

presimt...cum o sa se lanseze masina o sa se trezeasca vreun destep sa faca poll ''laguna 3 vs logan'' :D daca trebuie sa pastreze stilul introdus de clio 3, nujh cat dde frumoasa o sa iasa:( asteptam:D

T.rac3Er 14-05-07 14:44

masinile astea sunt facute sa mearga pe drum drept si normal ca pista de tancuri din romania le afecteaza.
acum revenind la modelul in discutie. doamne ce frumoase sunt toate pozele din cataloagele de prezentare. dar sa vezi numai lagune chele pe strazile mioritice ti se cam ia. si cu plastice inferioare.
daca va arat un scorpio fulloption din 95 in pozele oficiale ziceti ca e nebunie.
in fine...si laguna 2 la aparitie a fost de asemenea excelenta. si laguna 1....
fiecare la vremea ei a iesit in evidenta

alexzander407 14-05-07 18:57

http://www.worldcarfans.com/spyphoto...renault-laguna
poza

Z_junior 14-05-07 19:00

asa este "cu a zis shi nick nasta" total schimbata :D
asta este adev. mie unul imi place

PH-04-WPD 14-05-07 19:51

Din poze arata marfa, dar intotdeauna producatorul a aratat poze cu versiunea de top. Iar eu unu nu prea ma dau in vant dupa masinile frantuzesti. Nu prea mi se par calitative.

keemo 14-05-07 19:53

Stopurile sunt bestiale..in general ..masina arata.. bine dar de pretz nu s-a auzit nimic ???cam cat o sa coste???? peste 30 de mii de euro. peste 40 de mii..cam cat se aude :D??

alexzander407 15-05-07 00:09

1 Attachment(s)
nuj de ce da la mine numai merge link-ul dat uita-ti poza... frumoasa masina dar cred ca o sa exagereze cu pretul datorita designului ...

T.rac3Er 15-05-07 09:25

sper sa nu fie fata asta, sau nici macar pe aproape.
preturile vor fi probabil putin mai mari ca la generatia actuala

mikinina 15-05-07 10:07

Daca preturile vor fi mai mari cu mult,oamenii se vor orienta spre concurenta...si asa reno are vinzari slabe cu acest model in timp ce concurenta sta mai bine.Laguna e o masina de familie,confortabila,nu e facuta sa fie condusa sportiv,sasiul nefiind unul elaborat.
Laguna 3 nu are ce sa aduca in plus ca optionale fata de L2 faza 2 asa ca un pret mai mare nu se justifica.Oricum,vor aparea reducerile asa ca nu va inghesuiti sa cumparati din prima.

10NUTZ 15-05-07 12:51

hm...aparent e o masinutza frumoasa din poza...sa vedem cand iasa pe piata cu se comporta

nrgboggy2 20-05-07 00:54

unde e sistemul de navigatie?

mikinina 20-05-07 09:58

in optiuni,fireste...

HMiller 20-05-07 20:57

Probabil ca ar putea fi numita drept o masina draguta, insa ramane sa vedem daca francezii au fost mai atenti la detalii (atat la interior, cat si la exterior) si la ... fiabilitate, care nu e tocmai punctul lor forte.

BAMBAKE 21-05-07 00:50

pakat ca masinile frantzuzesti au piesele si reviziile scumpe.
daca erau mai mici cred ca aveau un succes mult mai mare!!!!!

sa o vedem in realitate si dupa aia vb, pt ca asa in cataloage...arata prea frumos, la fel ca si majoritatea fotomodelelor.

mikinina 28-05-07 15:08

Chestia cu pretul pieselor la service e relativa:sint unii care au preturi duble...la mine in oras preturile sint superdecente,nu m-am plins niciodata...platesc la revizii mai putin decit un clio in bucuresti.
Pe undeva pretul mai scazut se reflecta si in calitatea materialelor/fabricatiei.Cine vrea poate merge spre marci premium insa nu prea-i tine buzunarul pe toti...masina daca nu aduce bani e bine sa fie ceva mai ieftina.
Eu constat o scadere a calitatii la marcile non-premium,concomitent cu globalizarea imaginii marcilor.S-a ajuns sa nu mai recunosti modelele unei marci decit dupa dimensiuni.
Revenind strict la subiect cred ca Laguna vrea sa para altceva decit a fost si anume un hatchback de familie.Seamana si cu citroen,si cu alte marci...
Multe gadgeturi noi ale reno au fost preluate de alte marci.
Poate nu o sa arate asa,poate a fost un exercitiu de testare a reactiei publicului insa mai e o saptamina pina la prezentarea oficiala.Asteptam.

boy_wonder 31-05-07 20:03

2 Attachment(s)
se pare ca aceasta va fi noua laguna 3..

Urban per4mance 31-05-07 21:29

Ineriorul pare ok totusi la caroserie au cam pecit'o,botul mi se pare de kk,inca arata a masina frantuzeasca...schimbari in bine am vazut in schimb la fiat prin bravo,linea si grande punto.

master1 02-06-07 12:48

mi se pare ok masina la exterior, interiorul e chiar frumos, iar dotarile sunt sigur ca vor fi de top ;)

RA_2fast4u 02-06-07 18:30

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 927760)
se pare ca aceasta va fi noua laguna 3..

sa speram ca nu.. aceea e chiar urata :/

mikinina 02-06-07 19:50

Chiar ca e urita...dar e un lucru bun sper pentru mine cind voi vinde masina peste 2-3 ani...
Cit despre dotari de top,si actualul model este mai mult decit dotat...as putea spune ca la o echipare superioara nu mai ai ce pune din optionale decit trapa si navigatia.
Poate vor umbla la calitatea materialelor.

boy_wonder 03-06-07 11:23

21 Attachment(s)
In sfarsit au aparut poze cu noua Laguna:

Burn_X1 03-06-07 12:13

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 931180)
in sfarsit au aparut poze cu noua lagunaa..

Interiorul da spre bmw, mai ales bordul.
Farurile acelea din spate, poate ca or avea o importanta dupa modul de asezare, dar mie nu-mi prea plac.
Alt lucru care nu-mi place este dispunerea geamurilor laterale, sunt mai ridicate in fata.

mikinina 03-06-07 14:22

In spate sint stopuri si nu faruri...

Trickz 03-06-07 14:47

s'ar putea sa par ciudat dar mie imi place. cel mai mult imi place asta break.:D

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning