Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Sfat achizite cazan ieftin (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/403890-sfat-achizite-cazan-ieftin.html)

JDV 08-03-14 22:34

Sfat achizite cazan ieftin

Salut, in curand o sa trebuiasca sa imi cumpar un cazan pentru drumul Campina-Calarasi.
O sa fac traseul asta cam odata pe saptamana, dus-intors. Sunt vreo 300km, cu invarteli cu iesiri si ce ma mai plimb pe acolo.
In rest masina o sa stea 5 zile pe saptamana in parcarea unitatii.
Ca buget nu vreau sa cheltui mai mult de..sa zicem 40`j de milioane, ca nu are rost, nu o sa pastrez decat cam 2 ani pana termin scoala, si oricum nu o sa gasesc ce vreau la banii astia.
Deci, cam ce masini cat de cat fiabile s-ar incadra in parametrii astia?
Sincer as vrea un diesel, pentru consum, ca nimeni nu imi baga banii`n buzunar degeaba, sau oricum, ceva care sa scoata un 5-6.5% la drum intins.
Pana acum m-am orientat spre Alfa 156 1.9jtd, Bmw 318tds, Ford Mondeo, si cam astea sunt cazanele pe care as da banii si sa nu imi urasc viata conducandu-le.
Sunt deschis la sugestii, dar va rog nu imi spuneti Ford Ka, ca si de trebuie sa merg pe jos tot drumul, tot nu o sa imi iau masina aia.
Pareri, sugestii....multumesc

steffan 08-03-14 22:57

Re: Sfat achizite cazan ieftin

la bugetul tau, o sa gasesti fie masini pe bulgaria, fie pe romania, fara taxa platita, fie doar cu talon, fara carte, fara fiscal si tot asa.

JDV 08-03-14 23:00

Pai din moment ce am cerut sfat pentru cazan, iti dai seama ca nu am pretentii la inscrise si cu taxa platita. Am nevoie de ceva care sa ma duca din A in B fara sa ma opreasca politia si sa ma lase in c*ru gol.
Cu actele ma descurc, vad eu ce fac, ma intereseaza mai mult capitolul tabla si consum.:lol:

De jtd-ul ala de la alfa ce ziceti, e pagubos sau ma tine de 5.000 km cat o sa fac cu el in fiecare an?

LookAtMe 09-03-14 11:57

Ia-ti un Matiz. Stiu ca nu e diesel dar cu 100 lei te plimbi 2 lunii. Alfa are o problema genetica si anume instalatia electrica si tabla.

JDV 09-03-14 12:30

Pai masina o sa manance cam 90% autostrada...asta insemnand viteze de 120+....plaja unde matizul nu sta deloc bine, avand motor mic, plus ca e de generatie veche.
O sa consume ca porcu` la viteza aia, ea fiind economa pana la 90 la ora.

PrasleaCelVoinic 09-03-14 13:25

La banii astia vrei ca masina sa mearga ? nici pt. schimb de piese nu gasesti !!! ai calculat IMPOZIT ? ROVINIETA ? ASIGURARE ? PRET CARBURANT ? ITP ? ACTE cumparare ? REPARATII ?etc .D in aia 40 cat iti mai raman pt. "masina" ???:)) 50-100 ron ? . ! topic imbecil , oameni nebuni . Din ciclul calic si fudul . Ia-ti abonament lasa "masina"

LookAtMe 09-03-14 13:44

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5677225)
Pai masina o sa manance cam 90% autostrada...asta insemnand viteze de 120+....plaja unde matizul nu sta deloc bine, avand motor mic, plus ca e de generatie veche.
O sa consume ca porcu` la viteza aia, ea fiind economa pana la 90 la ora.

Spor la gasit,eu zic sa te "apleci" dupa o Corsa B. Gasesti la 700-900 Euro. Mai rar inscrisa dar gasesti. Bafta. (Motor 1,7 diesel)

JDV 09-03-14 13:49

Nu vreau sa te jignesc, dar singurul lucru imbecil de aici esti tu.
Se gasesc destule masini la pretul asta, plus ca nu o vreau decat pentru un drum pe saptamana. Imi cer scuze ca am avut tupeul sa imi cumpar o masina cu banii astia, si sa traiesc in Romania.
Nu toata lumea se c*ca bani, ca sa imi cumpar masina de 15.000euro.
Nu am pretentii de la masina, nu o iau pentru fite, ci pentru simplul fapt ca din Campina pana in Calarasi faci 6 ore cu trenul, cu 5 tigani nespalati in compartiment, in mizerie si coji de semninte.
Si din moment ce am zis ca am 40 pentru achizitie, iti dai seama ca mai am inca 25 pentru acte, un schimb de ulei si ce mai e de facut la ea.
Daca nu esti capabil de un respuns constructiv, de ce dra*u te mai consumi netul degeaba?

JDV 09-03-14 13:53

Quote:

Originally Posted by LookAtMe (Post 5677246)
Spor la gasit,eu zic sa te "apleci" dupa o Corsa B. Gasesti la 700-900 Euro. Mai rar inscrisa dar gasesti. Bafta. (Motor 1,7 diesel)

M-am uitat si la corsa, si este destul de fiabila, dar si la un Ibiza SDI, pana in vara poate mai strang ceva bani si imi iau un tdi.

babone 09-03-14 23:23

Pai nu ar fi mai ok un SDI?Din cate am inteles e destul de bun motorul acela si problemele care pot aparea ulterior dupa achizitionare pot fi mai putin costisitoare decat la un TDI.Din punctul meu de vedere ma gandesc ca atunci cand esti la limita cu banii sa nu cumva sa pice turbina sau alte chestii, e adevarat ca SDI e mai puturos si din ce am inteles nici la top speed nu sta prea bine insa la consum e destul de ok.

JDV 10-03-14 00:57

Asa e cu Sdi-ul, mai fiabil prin prisma faptului ca nu are turbina, dar din cauza asta are o putere foarte mica.
Cred ca pana la urma raman la Alfa 1.9jtd...ma cam leg la ochi cu decizia asta, si sper sa nu ma lase pe banda de urgenta...chiar daca pica turbina, macar ajung cu ea acasa :lol:

XtreZz 10-03-14 09:41

Eu iti spun ce am facut eu..la 1000 euro am luat un golf 3 1.6 75 cai cu taxa platita,fara nicio roblema cu actele..de cand am luat-o in vara am facut 5000km cu ea si am schimbat un rulment pe spate care era defect de cand am luat masina..si m-a costat 60lei KOYO.Am luat masina asta cu un scop clar: intretinere ieftina si consum decent...pana acum nu m-a dezamagit. consumul este undeva pe la 6-6.5 extern,si cam 10 in oras.

lord_wader 10-03-14 10:49

Iti sugerez un vento diesel daca gasesti, sau peugeot-uri mai vechi.
Sau mai astepti cateva luni sa mai strangi bani iar intre timp sigur te vei lipi de colegi cu masina la care vei contribui la benzina. Multi asa fac.

Noroc24 10-03-14 12:13

Quote:

Originally Posted by LookAtMe (Post 5677210)
Ia-ti un Matiz. Stiu ca nu e diesel dar cu 100 lei te plimbi 2 lunii. Alfa are o problema genetica si anume instalatia electrica si tabla.

Matiz zici ? AM avut matiz si in acelasi timp si un golf 1 diesel 1.6 D. Faceam un Suceava - Iasi cu 50 de lei cu golful iar cu matizul nu imi ajungeau 80 de lei sau 800 de mii cum vrei sa zici. Trebuie sa precizez ca Matizul era nou, de la firma unde lucram.
Deci Ontopic ...Niciodata sa nu iei Matiz..la banii astia as lua un vento sau un opel vectra A.

JDV 10-03-14 13:14

Matizu e bun doar daca o conduci in oras si esti femeie nemaritata si ai 40 de ani.
Un Vento diesel, ar fi ceva bun de tot...plus ca arata si blana putin lasat asa.8)
Chiar si un Golf 3 diesel, nu ma lasa deloc rece....chiar daca isi arata varsta, pentru 2 ani cat o sa am eu nevoie de el, si pentru drumul pe care o sa il faca, eu zic ca este suficienta masina...plus ca la banii mei, se gaseste cel mai usor

compozite 10-03-14 13:28

Pretentiile tale sunt de femeie nemaritata de 40 de ani :)))
Tu iti cumperi masina dupa parerile celor de pe forum ?

:))))):lol::lol::lol::lol::lol:

JDV 10-03-14 14:37

aaa...deci e mai bine sa plec caine surd la vanatoare, decat sa cer niste opinii unor eventual posesori de modele vizate de mine....cam asta e gandirea la tine...

steffan 11-03-14 22:34

pai bine, si ce fel de acte o sa ai la masina? ca viitor "om al legii" nu vrei sa ai si tu rca ok, itp ok, fiscal, tot?:lol:

JDV 12-03-14 03:45

Crezi ca daca imi iau masina, ii desenez din condei actele pe picior sau ce? :lol:
Macar la acte sa fie ok, daca la restul nu e prea stralucita.
Gabor ne-gabor, masina tot numere de bg o sa vada. Nu imi baga nimeni banii in buzunar pe degeaba.
Dai tu 1000 de euro pentru timbru de mediu la o Vectra B 2.0 dti cand timbrul este mai scump ca masina in sine?..parca nu iti vine sa dai, nu?
Atat timp cat e perfect legal, nu vad care ar fi problema....sau tu nu opresti la gaborii ce au masini pe BG? :lol:

torvalds 12-03-14 07:52

Golf 3, Vento, Astra, Corsa.

Cam acestea ar fi variantele.
Nu te gandi la alfa, mondeo, bmw - costuri mari de īntretinere, sigur vei lua una care trăncăne din toate īncheieturile.

Acum un an am dat un vento cu 1.6, gpl omologat, taxa platita , toate actele ok, cu in jur de 1300 euro. cu 2 rānduri de jante, una din aliaj, singura problemă era că nu mergea A C ul. Probabil că vei găsi ceva de genul cu o sumă care se īnvārte pe la 1000 euro.

JDV 12-03-14 10:41

Varianta cu Bmw si Mondeo a picat.
Ramane in picioare doar Alfa 1.9jtd si Vectra B 2.0dti.
Vento mai ieftin de 1300 nu gasesti....ce e sub 1000, ori nu are acte ori are probleme grave.
Corsa este prea mica pentru mine, iar Astra G, cam rare la pretul asta.

RVL 2000 17-03-14 07:32

Testeaza un polo sdi.
Am un prieten cu unul. E zgomotoasa (dar s-ar rezolva cu ceva antifon) dar merge surprinzator de bine pentr cei 60cp declarati - sunt 90% sigur ca sunt mai multi de atat.
Eu as fugi de alfa cred ca e un motiv pentru care e asa de ieftina.
Si pentru consum as cauta ceva cat mai mic.

RVL 2000 17-03-14 08:40

De ce nu iti gazezi golful? Cred ca ar fi cel mai ieftin si profitabil totodata.
Sau de ce nu iti schimbi golful cu unul sdi sau tdi.

ekofresh 17-03-14 09:59

Habar nu ai de Alfa, dar vrei ca e ieftina. Ai 4 bascule pe fata care pica in draci daca nu sunt un producator bun gen trw, nu ai bucse nu ai pivoti, totul e turnat si se schimba cu totul. O bascula e 500le, cea inferioara si cea superioara 300lei. Un amortizor kyb sau sachs costa in jur de 400lei indiferent de punte.
La 5000lei cat vrei tu sa dai pe Alfa 156 te vei alege cu un cotet, asta daca vrei ca si gainile tale sa faca oua intr-un cuib confortabil dar italienesc.
Ca sfat, i-ati gandul de la masinile italiene la pret mic, ajungi sa bagi in ele pana te saturi si le vinzi.
Mergi cu masina ta si fa-ti treaba, nu lua gunoiul altuia.

JDV 17-03-14 12:14

Quote:

Originally Posted by ekofresh (Post 5680861)
Habar nu ai de Alfa, dar vrei ca e ieftina. Ai 4 bascule pe fata care pica in draci daca nu sunt un producator bun gen trw, nu ai bucse nu ai pivoti, totul e turnat si se schimba cu totul. O bascula e 500le, cea inferioara si cea superioara 300lei. Un amortizor kyb sau sachs costa in jur de 400lei indiferent de punte.
La 5000lei cat vrei tu sa dai pe Alfa 156 te vei alege cu un cotet, asta daca vrei ca si gainile tale sa faca oua intr-un cuib confortabil dar italienesc.
Ca sfat, i-ati gandul de la masinile italiene la pret mic, ajungi sa bagi in ele pana te saturi si le vinzi.
Mergi cu masina ta si fa-ti treaba, nu lua gunoiul altuia.

Multumesc, genul asta de sfaturi si indrumari cautam. Nu stiam nimic despre piesele si problemele enumerate de tine.
In privinta golfului actual, o sa il las tatalui meu din 2 motive.
1. Masina lui nu mai merge, si deja este o epava
2. Golful are 1.4 de 75 de cai....mult prea putin pentru mine, si pentru mersul meu....ca scot cu el cat scot cu 1.8t la mers linistit.

compozite 17-03-14 13:56

Caut cazan de evo 10 , poate sa fie si 8 si 9 insa mai bine prefer sa fie zece ca e un pic mai nou. Nu imi trebuie sa fie cine stie ce masina , pentru ca o sa il folosesc doar asa la misto sa merg la paine sau la sifoane.

Astept pareri sau oferte da sa nu fie absurde !!! MAxim maxim 1000 de euro ca ma dau cu ea doar asa rar.

P.S. sa nu consume mult:lol::lol::lol::lol:

PrasleaCelVoinic 17-03-14 14:30

Quote:

Originally Posted by compozite (Post 5680979)
Caut cazan de evo 10 , poate sa fie si 8 si 9 insa mai bine prefer sa fie zece ca e un pic mai nou. Nu imi trebuie sa fie cine stie ce masina , pentru ca o sa il folosesc doar asa la misto sa merg la paine sau la sifoane.

Astept pareri sau oferte da sa nu fie absurde !!! MAxim maxim 1000 de euro ca ma dau cu ea doar asa rar.

P.S. sa nu consume mult:lol::lol::lol::lol:

=))) km sub 200.000 , sa aiba macar 140 cai (75 deja e bataie de joc mai ales ca platesc 1000 de "IEURO" ) si as mai vrea fie un CR cu DSG , daca ar avea clima nu m-ar deranja dar ma multumesc si cu UN AC nefunctional ... si nu in ultima instanta SA TREC CU BRIO RARUL ... :)) .
P.S. Ca o extra optiune as vrea un bradulet cu miros de lavanda si un crushioi de la manastirea Athos

Noi te ironizam da-ti vrem binele ... tu faci cum crezi , se pare ca nu intelegi . Banii aia iti ajung de pus masina pe roti din punct de vedere legal de la inmatriculare , spaga rar (poti sa vii cu phaetonul nou si trebuie sa le dai dreptul la baieti sa mearga treaba ) pana la rovinieta , asigurare . Eu cred ca nu stii cat e un litru de carburant , da antigel , apa distilata , ulei ? , filtre si restu' consumabilelor ? (sa mai vb de piese de schimb ? ) . Eu cred ca ti-ai strans bani de alocatie !!! acu 2 ani mi-am cumparat sh din Germania si cred ca stiu despre ce vb in legatura cu costurile . Dar ai sa iei o mare UE ... si iti meriti soarta .

JDV 17-03-14 15:41

Quote:

Originally Posted by PrasleaCelVoinic (Post 5680989)
Dar ai sa iei o mare UE ... si iti meriti soarta .

Da frate, imi cer scuze ca la 20 de ani ma duc la facultate, iar in timpul liber invat pentru a doua...si toti banii mei se duc in carti si transport.
Imi cer scuze ca incerc sa fac ceva in viata asta, fata sa dau in cap la oameni sau sa sparg case.
Incerc sa ma descurc dupa posibilitati, ca altii s-au nascut cu buzunarele pline de bani, asta e altceva, nu este insa cazul la mine.
Pentru linistea ta sufleteasca, te informez ca am trecut de mult peste stadiul de lingau de icoane si nu imi agat cruci de oglinda.
Daca ziceam ca vreau e60 sau cine stie ce Lexus de 1000e, va dadeam dreptate in ceea ce spuneti, dar cand eu cer sfaturi despre golf 3 si sdi-uri vechi de 15 ani, cred ca nu sunt chiar un cocalar spargator de semnite.
Observ ca pe 4tunig, pana primesti un sfat cu adevarat util, trebuie sa dai piept cu valul de idioti mereu la datorie. :rolleyes2

lord_wader 17-03-14 16:08

Quote:

Originally Posted by RVL 2000 (Post 5680789)
Testeaza un polo sdi.
Am un prieten cu unul. E zgomotoasa (dar s-ar rezolva cu ceva antifon) dar merge surprinzator de bine pentr cei 60cp declarati - sunt 90% sigur ca sunt mai multi de atat.

E doar impresia, caroserie usoara, zgomot mult, ai impresia ca e senzatie masina dar nu e asa. 64CP se simt bine in aceste conditii insa in realitate masina e f f lenta. Mai multi CP, cat sa aiba? :D peste 70-75 e cam imposibil dpdv tehnic(cred).

ekofresh 17-03-14 16:10

Mai degraba iei ceva gen Ibiza, Polo, ceva de clasa mica.
Generatia dupa 1997 la Alfa Romeo, adica 147/156/Gt, are brate care sunt turnate, pivoti+bucse, la fel pe fata cat si pe spate. Pentru ce iti trebuie tie, intretinerea ei este scumpa, efectiv nu dai bani pe masina cat vei baga in ea in urmatorul timp.
Exista o solutie cu poliuretan, dar la cat dai pe acele bucse iar nu merita la ce faci cu ea, si degeaba schimbi bucse cand ai pivotii dusi, deci iar ramane singura solutie brat nou.
Doua brate inferioare la 156 costa cat toata articulatia la Leon.

JDV 17-03-14 16:55

Multumesc de informatiile utile.
In banii mei as incerca sa gasesc un Golf 3 1.6, cel de 99hp AFT sau AKS.
Si a luat ieri un prieten, unul cu 1.4 si instalatie GPL, din Bulgaria, cu 30 de milioane...si se tine destul de bine pentru pretul ei. Nu se aud scartaieli iar motorul trage decent...ma gandesc ca in banii mei, ar fi cea mai indicata masina, dat fiind si pretul mic al pieselor.

Seda 17-03-14 17:54

Opel astra f modelul anilor 90 nu te intereseaza ? Cu motor de 1.7 diesel, consum de maxim 5 oricum ai merge cu el . A vandut un prieten de-al meu zilele trecute unul cu 3000 de lei cu acte valabile pe bg , si masina buna , fara sa troncane , etc....

JDV 17-03-14 18:08

Desigur, si Astra F ar putea reprezenta o varianta, insa deocamdata nu stiu ce sa fac. Ori un motor de 1.8 cu GPL, ori un diesel.
Dieselurile vechi, nu sunt chiar performante, si destul de lenese, insa au avantajul ca nu`s foarte complexe si tin la abuzuri.
Benzina ca benzina, avantaje si dezavantaje pe care le stie toata lumea.

alex.panciu 17-03-14 20:09

Quote:

Originally Posted by PrasleaCelVoinic (Post 5680989)
=))) km sub 200.000 , sa aiba macar 140 cai (75 deja e bataie de joc mai ales ca platesc 1000 de "IEURO" ) si as mai vrea fie un CR cu DSG , daca ar avea clima nu m-ar deranja dar ma multumesc si cu UN AC nefunctional ... si nu in ultima instanta SA TREC CU BRIO RARUL ... :)) .
P.S. Ca o extra optiune as vrea un bradulet cu miros de lavanda si un crushioi de la manastirea Athos

Noi te ironizam da-ti vrem binele ... tu faci cum crezi , se pare ca nu intelegi . Banii aia iti ajung de pus masina pe roti din punct de vedere legal de la inmatriculare , spaga rar (poti sa vii cu phaetonul nou si trebuie sa le dai dreptul la baieti sa mearga treaba ) pana la rovinieta , asigurare . Eu cred ca nu stii cat e un litru de carburant , da antigel , apa distilata , ulei ? , filtre si restu' consumabilelor ? (sa mai vb de piese de schimb ? ) . Eu cred ca ti-ai strans bani de alocatie !!! acu 2 ani mi-am cumparat sh din Germania si cred ca stiu despre ce vb in legatura cu costurile . Dar ai sa iei o mare UE ... si iti meriti soarta .

ba pustiule tu de unde ai mai aparut???
il iei la misto ca are 20 ani si tu ai 25....mare diferenta!!!!!ori ii dai un sfat,ori daca vrei sa iei pe cineva la misto fa-ti un blog si vorbeste singur....s-a umplut 4tuning de cunoscatori si de mistocari si cand iesiti pe strada nu stiti sa stati in adidasi....

alex.panciu 17-03-14 20:14

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5681099)
Desigur, si Astra F ar putea reprezenta o varianta, insa deocamdata nu stiu ce sa fac. Ori un motor de 1.8 cu GPL, ori un diesel.
Dieselurile vechi, nu sunt chiar performante, si destul de lenese, insa au avantajul ca nu`s foarte complexe si tin la abuzuri.
Benzina ca benzina, avantaje si dezavantaje pe care le stie toata lumea.

o sa iti recomand si eu ce ti-au recomandat si ceilalti colegi cu capul pe umeri...
polo-Ibiza sdi...vento-golf....opel astra-vectra,vezi ca la astea motorul de 1.6 benzina este destul de economic....nu la 150 km/h,dar la 110-120 nu prea sare de 6 l/100km....trebuie neaparat sa verifici masina bine cand o cumperi....si nu neaparat estetic cat tehnic,ca de fapt asta te intereseaza pe tine...bine nu zic sa iei una care are mai multa rugina decat vopsea....

din punctul meu de vedere,renunta sa iei in calcul,peugeot,ford,alfa romeo,lancia...

JDV 17-03-14 21:53

Am mai citit pe alte forumuri despre ford...si se pare ca nu este chiar marca fiabila pe care o credeam.

lovenady 17-03-14 23:47

honda civic 95-00' te-ai gandit? sunt ieftine si sunt fiabile ,din cate stiu piesele sunt mai scumpe ..

compozite 18-03-14 06:34

Lasand gluma la o parte am eu un Vw mk3 motor 1.6 , toate consumabilele schimbate jante aliaj set jante tabla cu cauciucuri de iarna. mecanic e in stare foarte buna , are un pic de scortisoara la aripi si un prag. e inscrisa pana in 2008 .

consum 6 6,5 mixt.

Masina poti sa o vezi in Cimpina ,momentan o conduce batranu !

Ford : prin facultate ( ca nu ai facut numai tu ) un prof ne zicea , daca lasi un ford intr-o incapere pe intuneric ,aproape auzi cum rugineste .
Alfa : se merita doar in cazul in care o iei de noua si faci maxim 30000 pana incepi sa schimbi la ea piese.

O zi buna !

AnduGTR 18-03-14 14:20

OFF: Eu am inchis Fordul care il detin acum in garaj si am stins luminile si nu l-am auzit cum rugineste. E o masina, nu e totusi coala de hartie. Asa hai sa bagam in aceeasi oala si Opelurile vechi ca le ruginesc pasajele spate, si Hondele ca au tabla subtire si ruginesc si alea.
ON: Sunt de acord cu colegii in legatura cu Alfa Romeo, mai ales modele vechi. NU AS LUA O ALFA VECHE, SI IEFTINA!
Cauta un Golf 3 simplu, 1.6 75 cp. E usor de intretinut si motorul nu e prea complicat (milioane de senzori etc.). Il gasesti in bani relativ putini. Consuma foarte decent la drum intins, daca nu te crezi pe pista de curse.
Golf 3 1.6 GT au motoarele 1.6 injectie Simos multipunct, o singura axa cu came, 8 supape si au 74 kW (100,64 cp sau 101 cp, cum vrei tu, nu 99 cai putere cum ai zis mai sus). Eu am avut Golf 3 1.6 GT cu motorul AKS pe el. Cutia de viteze era mult mai scurta ca la un 1.6 de 75 cp. Dezavantajele erau: turatia si ca mestecai in mamaliga, fiind cutie cu trepte scurte(la 3000 rpm in treapta 5 aveam 100 km/h fix, un prieten cu Golf 3 1.6 75 cp avea 110-112 km/h la aceeasi turatie in treapta 5). Avantajul era ca tragea foarte bine cam in toate treptele.
Un Golf cu motor AKS, AFT sau AEK (cele de 100 cp) , la banii care ii ai tu sa ii dai pe ea, s-ar putea sa fie o panarama de masina, sau sa fie neinscrisa, sau sa aiba probleme la acte.
Sper sa ai noroc sa iti gasesti ceva sa mearga ok si sa te si bucuri un pic de ea. Numai bine! :)

zpzpzpo 18-03-14 14:30

deci stai asa...

1000 de euro,peste 75 de cai,diesel sau benzina + gpl,consum cat mai mic ?

tramvai/autobuz

cu placere

se poate inchide topicul !

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning