Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cazan with attitude ! Long term project ... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/403378-e36-cazan-with-attitude-long-term-project.html)

rwdrulez 02-03-14 21:14

E36 - Cazan with attitude ! Long term project ...

6 Attachment(s)
Salutare tuturor , m-am gandit ceva timp inainte sa fac asta . Deci , asta este masina mea , un BMW e36 320i Nonvanos Coupe . Masina per-total este in stare buna dpdv mecanic cat si estetic ( ma refer la chestia ca nu are rugina si a fost lovita) .

Masina o am de aproape 2 luni si in astea 2 luni am trecut de la extaz la agonie si iar la extaz , .... am vrut sa o vand ... sa o schimb numai sa scap de ea .. imi intrase in cap ca vreau e30 pana am fost la un baiat si am mers cu unul ... (si acum ma gandesc ca as fi facut o mare prostie daca as fi dat-o la schimb cu un urs) . Hai ca am lungint-o prea mult ... trec la subiect .

Proiectul o sa fie low budget si o sa mearga pe ideea FUNCTION > FORM , satul de atatea pisicute clabucite si aranjate de mii de euro ... am zis sa incerc sa arat ca se poate face ceva chiar ok si cu bani putini .

Toata ideea mi-a venit cand am vazut M3-ul Galben de jos pe Stance Works .. si am zis '' Da , asa vreau sa fie masina mea '' si cum spune si in semnatura mea '' How hard can it be ? '' .

Deocamdata masina chiar arata a cazan de tuica , nu zic nu .... dar o sa se schimbe asta , promit .

Nu ma pricep la scris , poate am facut si greseli de gramatica , asta e ... sunt nou in povestile astea cu masini redate in scris :)) , TEACH ME .

Budy_ 02-03-14 21:24

Re: Cazan with attitude ! Long term project ...

Quote:

Originally Posted by rwdrulez (Post 5673912)
Salutare tuturor , m-am gandit ceva timp inainte sa fac asta . Deci , asta este masina mea , un BMW e36 320i Nonvanos Coupe . Masina per-total este in stare buna dpdv mecanic cat si estetic ( ma refer la chestia ca nu are rugina si a fost lovita) .

Masina o am de aproape 2 luni si in astea 2 luni am trecut de la extaz la agonie si iar la extaz , .... am vrut sa o vand ... sa o schimb numai sa scap de ea .. imi intrase in cap ca vreau e30 pana am fost la un baiat si am mers cu unul ... (si acum ma gandesc ca as fi facut o mare prostie daca as fi dat-o la schimb cu un urs) . Hai ca am lungint-o prea mult ... trec la subiect .

Proiectul o sa fie low budget si o sa mearga pe ideea FUNCTION > FORM , satul de atatea pisicute clabucite si aranjate de mii de euro ... am zis sa incerc sa arat ca se poate face ceva chiar ok si cu bani putini .

Toata ideea mi-a venit cand am vazut M3-ul Galben de jos pe Stance Works .. si am zis '' Da , asa vreau sa fie masina mea '' si cum spune si in semnatura mea '' How hard can it be ? '' .

Deocamdata masina chiar arata a cazan de tuica , nu zic nu .... dar o sa se schimbe asta , promit .

Nu ma pricep la scris , poate am facut si greseli de gramatica , asta e ... sunt nou in povestile astea cu masini redate in scris :)) , TEACH ME .

Ti-o fac eu ca aia galbena.adu-mi un ciocan si lasa-ma o ora .

Problema e ca in romania ramai fara acte daca te prinde politia cu o masina lipita cu scotch pe strada.

rwdrulez 02-03-14 21:30

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5673923)
Ti-o fac eu ca aia galbena.adu-mi un ciocan si lasa-ma o ora .

Problema e ca in romania ramai fara acte daca te prinde politia cu o masina lipita cu scotch pe strada.

Nu am zis ca o sa o fac FIX ca aia .. dar o sa merg pe ideea de NOT GIVING A FUCK

JDV 02-03-14 21:32

Te fac intr-a 1a din mers :lol:

opia 02-03-14 21:33

Daca mergi pe ideea de not giving a fuck, merge si gaborul pe ideea de ati lua actele:) Masina e o baza buna as putea spune. Mergi pe un stil clasic si original si o sa ajungi departe. Succes

rwdrulez 02-03-14 21:41

Quote:

Originally Posted by opia (Post 5673932)
Daca mergi pe ideea de not giving a fuck, merge si gaborul pe ideea de ati lua actele:) Masina e o baza buna as putea spune. Mergi pe un stil clasic si original si o sa ajungi departe. Succes

Mersi , dar este plina tara de stil clasic ... daca tot fac parte din turma de oi , macar sa fiu eu aia neagra

JDV 02-03-14 21:44

Militia nu zice nimic, daca ai toate actele la ea, inclusiv alea pe culoare.
Or sa zica doar daca iti atarna un far cu banda adeziva, sau daca ai bara sparta rau....daca e crapata si legata la loc cu soricei d`aia albi, nu are nimic. Am mers cu supernova si cu jumatate de bara lipsa, si aia legata cu sarma, o iarna intreaga, si nu a zis nimeni nimic....deci depinde si de gabor

BR96FLR 03-03-14 19:13

Re: E36 - Cazan with attitude ! Long term project ...

Baza pare a fi buna...un inceput bun ar fi sa scimbi stopurile...si sa faci ceva cu bara fata...in rest pare a fi ok...Multi km cu ea si sa o faci asa cum vrei tu

JDV 04-03-14 11:07

Uite ma, ca tot vorbeam de buza.
Cica din garnitura de usa elecreica de garaj...arata si bine.
Cand vi acasa, incercam cum am zis sa facem dintr un cauciuc...poate chiar gasesti unu uzat de drag, fara santuri in el. Il taiem si il prindem la nituri.
https://www.youtube.com/watch?v=t8csh-h1uaU

rwdrulez 04-03-14 16:13

Quote:

Originally Posted by BR96FLR (Post 5674398)
Baza pare a fi buna...un inceput bun ar fi sa scimbi stopurile...si sa faci ceva cu bara fata...in rest pare a fi ok...Multi km cu ea si sa o faci asa cum vrei tu

Mersi frumos ! .. Pe partea estetica urmeaza sa vina stopuri OEM ( non M ) semnale OEM , difuzor M si niste jante .

eternity 05-03-14 00:03

4 Attachment(s)
Bafta cu proiectul :D

Nu am vazut adepti ai acestui stil la noi.

B-20-w I S 05-03-14 00:30

1 Attachment(s)
rat style se numeste acest stil...si nu este strain romanilor...dar ma putine bmw-uri...

rwdrulez 05-03-14 19:57

Mersi mersi , sper sa nu dezamagesc .

Sevastian_Vr6 05-03-14 22:08

Nu cred ca ce vrei u sa faci e de bani putini, chiar daca masina pare jalnica au fost ceva bani bagati in ea. Spor la treaba.

alin-007 06-03-14 00:56

Adu masina la linie , iar efectele de masina "daramata" sa le faci numai din vopsea . Un bot stramb (cum area cea galbena) nu cred ca impresioneaza pe nimeni ... :):D Bafta!

tuner-man 06-03-14 01:02

Fa ceva cu actele intai , chiar si stilul de care vorbeai necesita bani si nu investesti bani in ceva care nu este al tau. Apoi in 2 minute poti imbunatati aspectul masini jupuind folia aia de pe luneta .

rwdrulez 06-03-14 16:28

Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 5675582)
Nu cred ca ce vrei u sa faci e de bani putini, chiar daca masina pare jalnica au fost ceva bani bagati in ea. Spor la treaba.

Masina nu e in stare jalnica .. pare dar nu este chiar deloc ... oricum , nici nu vreau sa ma gandesc cate ''maini'' a schimbat masina asta , bine ca ajuns la mine .

ronaldo93 06-03-14 21:15

eu zic sa nu mai circuli mult cu numerele alea pe ea pt ca o sa te alegi cu un dosar penal cat tine de mare si nu cred ca asta face parte din planurile tale...

rwdrulez 24-03-14 20:18

5 Attachment(s)
Tipul trece ... ''Cazanelul'' arata din ce in ce mai bine . Semnale OEM , lip home made , jante albe , ulei , debitmetru , cilindru de ambreiaj , cd player sony .

Skyll3x 24-03-14 21:14

Pune numarul acela pe mijloc sau da-l jos ! Arata oribil asa.

rwdrulez 24-03-14 21:16

I love Haters :)) ... numarul ramane acolo unde este .. numarul pe mijloc este supraevaluat :))

ronaldo93 24-03-14 22:03

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5684471)
Pune numarul acela pe mijloc sau da-l jos ! Arata oribil asa.

asta vroiam sa zic si eu. pune numarul unde ii e locul...si lipul ala 'home made'...fa-l pe toata bara nu doar pe mijloc

zpzpzpo 24-03-14 22:44

masina chiar e un cazan
nu vezi ca n are linie niciunde....gunoi de 300 de euro si nici macar actele nu s in regula.
te salta garda pentru smecherie pe stomacu gol...mai apoi o sa ti para rau

Skyll3x 25-03-14 00:24

Quote:

Originally Posted by rwdrulez (Post 5684473)
I love Haters :)) ... numarul ramane acolo unde este .. numarul pe mijloc este supraevaluat :))

Inteleg ca vrei sa o "faci" ca cea galbena, dar tu o faci gypsy style nu rat style.

Din cate vad eu de prin poze nu sta rau cu rugina, poate chiar deloc. Ar fi pacat sa o strici chiar tu. Pune si tu numarul ala cum trebuie, scoate "soriceii", lipu-ul home made si gardu' ala de acolo.
Bandourile nu sunt foarte scumpe, daca asta vrei sa acoperi.
Nu imi dau seama ce sunt cu farurile alea, nici lupe nici nimic. Presupun ca noaptea te uiti dupa pasari sau ii orbesti pe toti din fata da asta e irelevant...

Daca nu iti place stilul clasic, vinde-o si cumpara-ti o masina din 2010. Si poate atunci o sa ai si tu Hateri.

P.S: Rat style a aparut prin '70 la Hot Rod-uri.

Bafta la iuibit !

rwdrulez 25-03-14 15:47

De ce sa o fac , ca altii cand pot sa o fac A MEA ? ;))

Skyll3x 25-03-14 17:32

Bine, cum vrei tu, doar e masina ta. Recomand o sticla de Timisoreana la 2.5l si o punga de sare. In 2 zile e asa cum o vrei tu. Nu stiu dc zici Long term project, pentru ce vrei tu sa faci nu e nevoie de foarte multi bani.
Rezolva actele prima data, si sa nu te plangi de asigurare.

ronaldo93 25-03-14 19:58

merge mai rapid cu cola decat cu bere, din ce am vazut pe discovery :)))))

rwdrulez 25-03-14 20:15

1 Attachment(s)
Masina nu se vrea Rat-style ... . Actele sunt problema mea proprie si personala ... chiar daca au trecut prin mana a cel putin 10 politisti ... si tot sunt aici si vorbesc cu voi . Pana atunci ... stiti masina asta ? Daca da ... o sa intelegeti ce vreau sa fac cu a mea .

tuner-man 25-03-14 21:52

Quote:

Originally Posted by rwdrulez (Post 5684983)
Masina nu se vrea Rat-style ... . Actele sunt problema mea proprie si personala ... chiar daca au trecut prin mana a cel putin 10 politisti ... si tot sunt aici si vorbesc cu voi . Pana atunci ... stiti masina asta ? Daca da ... o sa intelegeti ce vreau sa fac cu a mea .

Da flacau actele si tot ce vrei vor fii probleme tale personale cand vei avea numele tau pe acolo. Pana atunci esti problema in trafic , o problema publica pe un drum public si te dai in petec pe un forum public.
Un sfat i-ati adidasi buni si cand te opreste vreun echipaj de rutiera dai din bascheti pe camp.

ronaldo93 25-03-14 22:11

da-i pace, o sa-i treaca...

tuner-man 25-03-14 22:21

Quote:

Originally Posted by ronaldo93 (Post 5685050)
da-i pace, o sa-i treaca...

Da intradevar efectiv nu e treaba mea imi pare rau , o seara faina tuturor !

JDV 26-03-14 00:38

Prima data credeam ca am intrat pe Coltul Legislativ al forumului, ca vad ca se vorbeste mai mult de acte decat de masina.
Poate sa fie inmatriculata si in Congo masina, ca nu asta conteaza aici pe forum, ci mecanica, performantele si look-ul sau.
Arata bine cu jantele albe, si la inaltimea asta.

RacerJunior 29-03-14 20:42

Mazda lui Corby are foarte multe modificari. Modificari, desi impropriu zis, facute cu o anumita logica. El traieste in alta tara, noi in alta tara. Acum face un Rolls-Royce.
Ideea e, daca intradevar vrei sa faci ceva la nivelul ala, sa nu ai pretentii prea multe de la masina. Asa ceva merge 100km pe an, timp in care se f**e de 7000 de ori.
Un singur lucru, nu fa sistemul de franare si directia cum a facut-o el. Mai mult de dragul celor din jur decat al tau.
E o masina de ~1000 euro. Nu e mare paguba. Asa ca ... lasa-ti omul in pace, E36-uri mai sunt vreo 100.000. Hai sa vedem ce iese din asta.

Skyll3x 22-07-14 14:51

S-a mai facut ceva la aceasta masina ?

sprite 22-07-14 17:07

Cineva mai sus a spus sa vorbim de mecanica , nu de acte , insa din cate masini au trecut pe la mine si din cate stiu eu... masinile inmatriculate pe germania se radiaza la ceva timp de la iesirea din tara respectiva. Ai grija , ca un prieten apropiat are permisul anulat si dosar penal , culmea tot cu o pisica de germania radiata.

Masina usor usor o faci tu... nu arata chiar asa rau ;)
Mie unul nu imi plac deloc stopurile alea clare.

yovalentin 22-07-14 23:39

baftă şi să'ţi iasă aşa cum vrei!

rwdrulez 26-09-14 07:53

5 Attachment(s)
Topicul asta nu a murit decat a stagnat o perioada foarte lunga .
Coupe-ul s-a transformat intr-un e34 si e34 s-a transformat intr-un BMW e36 Sedan .

Masina este din 16.09.1993 , motor m50b20 Vanos , taxa platita .
Dotari - Clima manuala
- 4 geamuri electrice
- scaune incalzite
- Faruri zkw cu lupa
- Obc mic
- jante style 44 pe 17 ( nu cred ca e dotare dar ... )
Undeva candva masina a suferit o operatie pe evacuare deschisa , rezultatul fiind lipsa catalizatorului si a intermediarelor ceea ce o face sa sune foarte bine . :D :D :D :D

O poza cu acel e34 ( care acum este la taiat) si restul de poze o sa fie cu masina actuala .

Planuri pe viitorul apropiat - Grup 3.15 ( 3.45 mi se pare ca se termina prea repede)
- suspensie reglabila
- Semnale portocalii
- folie fumurie pe faruri ( fara semnale )
- bara fata-spate , praguri in aceasi culoarea ca masina .

Mai jos : o poza cu 5-arul si cu ''noul'' e36 .

Skyll3x 28-09-14 08:15

Si cu aceasta ce ai de gand sa faci? Tot ca si cum ai vrut cu coupe-ul?:-)

rwdrulez 28-09-14 10:03

Nu nu , la cat de bine arata masina ... chiar nu vreau sa fiu eu ala care o strica :)) .

rwdrulez 04-11-14 18:15

1 Attachment(s)
Un mic update : Lip facut dintr-o bara de e34 .

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning