![]() |
Un Mini de milioane (de cristale Swarovski)
1 Attachment(s)
Maestrii de la Crystal Art au personalizat un Mini, acoperindu-l cu un milion de cristale Swarovski.
Maestrii bijutieri de la CrystalArt au venit cu o noua creatie. Nu este vorba de un colier sau de un inel cu diamante, este vorba de un Mini care a fost "imbracat" in totalitate in cristale Swarovski. Fiecare piatra pretioasa a fost lipita manual, cu meticulozitate. Intreg procesul a fost executat de patru oameni si a durat sase luni. Pentru a acoperi intreg Mini-ul au fost folosite un milion de cristale Swarovski in 50 de culori diferite. Masina a fost botezata "American Icon" pentru ca imaginile create de cristale infatiseaza simboluri ale poporului american: Statuia Libertatii, Manhattan-ul, Hollywood, Casa Alba, Muntele Rushmore. Masina va fi prezentata in premiera la expozitia National Stationery Show care va avea loc in perioada 20-23 mai la New York. Pretul acestei opere de arta a fost fixat la un milion de dolari |
Re: Un Mini de milioane (de cristale Swarovski)
Inseamna ca s-a muncit foarte mult la el daca au fost lipite manual ... si totusi 6 luni sa faci doar acelasi lucru, cred ca as inebuni, daca va intra la licitatie probabil ca se va vinde la peste 5 mil dolari... Este intradevar o opera de arta...
|
ce mi-ar place sa am o masinutza asa mica si f scumpa!s-ar potrivii cu tel pt ca si el are cateva cristale swarovski.
|
mergand pe ideea asta probabil ca s-ar putea potrivi si cu o lenjerie intima acoperita cu aceleasi "pietricele".. :)))) suna a moft?!
|
e dragutz si fara cristale dar cu......
|
e altceva....:P
arata bine, intradevar, dar............. :D nici sa o primesc si nu o tin, ca numai la stop sa stau si imi fura tziganii spalatori de geamuri cate o piatra =)) |
sal
frumoasa masinutza!oare e de vanzare?daca s-ar aduce masina asta in Romania la salonu auto ne-ar da voie sa ne apropiem de ea?:lol: daca au ciordit romanasii brichetele de la masini apey crtistalele de pe masina asta!cred ca ar ramane masina fara jumate din cristalele de pe ea in f putin timp
|
6 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
Bijuterie de masina!!!Iar la chestia cu semaforu...sa fim seriosi...masina asta nu a fost conceputa sa o folosesti ca masina de zi cu zi...poate chiar sa nu o folosesti deloc...:D
|
dar totusi... e criminala ... bibelou ... :)
|
era mai marfa daca punea pe ea si niste jante lexani cu rubine, safire :lol:
|
Mi-o imaginez parcata in centru bucurestiului, cu o gramada de tiganusi in juru ei ciordind cristalele :lol:
|
masina ar trebui sa vina cu propriul paznic...mai ales daca ajunge in romania sau daca proprietarul are vecini invidiosi
|
Quote:
|
...super tare fratilor...superrr.....statilinistitica are asigurare ...nu se risca omu s o aduca in rom..in nici un caz...nu va aprindeti degeaba....
" in frane si in femei nu poti avea niciodata incredere " |
ce jeg de tiganie.
|
e kitch :)))))
|
e marfa rau mah, de ce zici ca e chici?
|
glumeam....:p
|
si chiar daca ar fi fost urat....totusi cei care au muncit la proiectul asta au muncit din greu, sa lipesti fiecare cristal dupa culoarea sa, este ceva ;)
|
aseaza-te pe ea daca poti =))) dupa mine o prostie de masina ..lipsa de ocupatie
|
In ce fel arata ... jmechera masina .
|
a iesit foarte frumos....merita banii
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning