![]() |
Vand Nokia N97 defect
3 Attachment(s)
Are probleme la display sau la banda. Dungile din poza apar uneori doar atunci cand slide-ul este inchis, cu tastatura deschisa nu se vede nimic pe ecran, fapt care ma face sa cred ca nu este display-ul, ci banda. Este necodat, daca se introduce cartela se poate suna pe el, se conecteaza la PC, il vede fara probleme. Estetic se prezinta ca in poze, are o crapatura pe carcasa laterala, iar capacului ii lipsesc 2 cleme (insa sta si asa). Il vand ca defect la pretul de 80 lei.
Doar Bucuresti (Titan). 0770396342 |
Re: Vand Nokia N97 defect
I-am rupt din greseala butonul de blocare/deblocare ecran.
Pretul devine 70 lei fix. Fara oferte mai mici, va rog, un stick de memorie de 32GB este in jur de 80-90 lei ... totusi, e un telefon functional, neumblat in el, necodat. |
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
2 Attachment(s)
A prins o pozitie buna atunci cand i-am inchis ultima oara slide-ul si se poate verifica.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
1 Attachment(s)
Am gasit si accesoriile: casti, stilus (nou), card miscoSd 4GB.
Rog un moderator sa uneasca cele 2 postari. Multumesc. |
Sau pe componente:
- touchscreen cu rama fata - 30 lei - display - 30 lei - placa de baza - 50 lei - acumulator - 20 lei - stilus - 5 lei - ... Cardul s-a vandut. |
Preturi fixe:
- touchscreen cu rama fata - 30 lei - display - 30 lei - placa de baza - 50 lei - acumulator - 20 lei - stilus - 5 lei - ... - tot - 70 lei |
Preturi fixe:
- touchscreen cu rama fata - 30 lei - display - 30 lei - placa de baza - 50 lei - acumulator - 20 lei - stilus - 5 lei - ... - tot - 70 lei |
Quote:
|
Vandut, multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning