![]() |
Jenti intoarse
salut,stie cineva unde as putea in bucuresti sa imi intorc jentile?si cam cat m-ar costa?sau are cineva de vanzare jenti intoarse in stare buna?multumesc
|
Re: jenti intoarse
la service-ul de la diham exista un atelier care intoarce jante sau le dubleaza( din doua jante iti face una lata).se zice ca e meserias omul de acolo.eu cum fac rost de bani ma duc la remat sa mai iau 4 jante si sa le dublez . am avut jante intoarse si masina mergea f bine;unii spun ca nu ar fi indicat sa intorci sau sa dublezi jantele dar eu zic ca daca sunt facute bine nu ar trebui sa iti fac probleme,deci,ti le recomand cu placere.dupa ce le fac pe ale mele o sa pun poze
|
si cat costa afacerea asta nu sti:?:
|
Quote:
|
nu se strica deloc.eu am mers 5 ani cu ea si nu i-am schimbat niciodata si nici nu am avut probleme cu rulmentii.te costa 400 de roata pentru intors si 700 pt a le dubla( a-ti face din doua jante ,una)
|
frate 400 ce 400mii sau 400ron ?k la 400 ron pe janta mai bine iei altele noi
|
Quote:
|
40 ron oameni buni cum naiba sa iti ceara 4 milioane?
|
sunteti culmea;400 de mii( 40 ron).cum dreaq sa ceara 400 ron?ca doar nu le placheaza cu aur :lol:
|
400 de mii pt a intoarce jantele si 700 de mii pt a le dubla.preturile sunt pt fiecare janta in parte.locatia este chiar in spatele benzinariei de la diham.in incinta service-ului auto exista un atelier unde se fac astfel de jante. acum sper ca am fost destul de explicit
|
are cineva poze cu jante intoarse?
|
daca intorc jantele se mai latesc ? atinge aripa? trebuie sa fac vreo modificare? urgent...
|
pai daca le latesti nu au cum sa se lateasca, daca le intorci iti vor iesi mai in afara si in acelasi timp iti va face o serie de probleme, rulmenti ...
|
daca le intorci nu au cum sa se lateasca (greseala mea)
|
pe spate? k doar pentru spate asi vrea sa le intorc... o sa am probleme?
|
eu zic ca vei avea destule probleme, dar poate altcineva stie mai bine si ma corecteaza
|
nu se latesc daca le intorci dar o sa fie roata scoasa mai in exterior ,stabilitatea o sa fie mai buna si aspectul la fel.nu o sa mai arate ca si cum ai avea roti de bicicleta ;)
|
si din spate va arata ca cu niste roti de bicicleta mai spre exterior, de la care vei avea ceva probleme, rulmenti, directie..
|
baieti eu vreau sa-mi pun doar pe spate.... deci o sa se vada urat? o sa am probleme cu rulmentii? k cu directia nu are nici o treaba cred eu... ajutatima si pe mine k nu stiu ce sa fac...
|
eu zic ca mai bine cauti niste cauciuce late pe jante superbalon, decat sa pui niste jante care nici nu arata bine (parerea mea) va mai trebui sa si latesti si vei si avea probleme cu rulmentii, posibil si cu altele
|
Si pe mine ma bate gandul pt niste jante intoarse pt spate si superbalon pe fata.Stiti cumva daca sunt probleme cu domnii cu basca(politistii),se leaga de tine daca ai jante intoarse sau duble?Dar cu jante duble pe spate si superbalon pe fata cred ca o sa arate aiurea,voi ce ziceti?
|
Sorry ca fac alt post dar nu pot da edit:(.In bz stie cineva unde pot intoarce jantele?
|
cum sa arate ca rotile de bicicleta iesite mai in afara....ai avut tu pe masina roti dublate sau intoarse si aratau asa?inseamna ca i-ai pus cauciucuri de 155 .automat daca dublezi janta tre sa ii pui un cauciuc mai lat.de 175,185.si iti zic eu din propria experienta ca problemele cu rulmentii sunt aceleasi ca si la o dacie cu roti normale.la sfarsitul lunii cand iau banii ma duc si imi dublez jantele pe spate si luna viitoare o sa le fac si pe alea pe fata.e mai nasol cu banii :D .dupa ce le fac o sa pun poze sa vedeti cum arata
|
1 Attachment(s)
uite aici o poza cu janta dublata.sper sa nu se supere propietarul ca am postat aceasta poza
|
nu cred k janta aia e dublata
cred k e intoarsa k cele dublate sunt prea exagerate ies mult mai mult in afara |
e dublata omu !!! 8J latime
|
eu zic ca arata f bine ,chiar mai bine decat unele jante de aliaj (cel putin pt dacie)
|
ce bestial arata cu buza aia :D
schimba mult aspectul :) |
daca le intorci se latesc si trebuie sa evazezi putin aripile....
pentru ca roata cand este obisnuita fuzetele sunt "in interiorul" jentii ca sa spun asa iar cand le intorci...automat buza aia este acum in exteriorul masinii...si fuzeta nu mai este asa de mult acoperita si roata sta mai mult in afara. sper ca mai inteles...daca nu...faceti un test simplu....luati un dop de3 sticla de suc/bere/bulion :P de ce aveti voi la indemana si bagati degetul in dop....si dupa aia intoarce-ti dopul invers si faceti la fel...sa vedeti ca dopul este mai in afara . sper ca nu am gresit si ca m-am facut inteles. |
Dar se ia garda de mine daca imi intorc jantele?Ca stiu ca se iau astia si daca ai cauciucuri mai mari
|
se ia garda d tine si daca pui cauciucuri mai late p jantele normale ........ deci in concluzie oricum ei nu se ia d jante ci de dimensiunea cauciucului......... pai daca va este frica dc va mai bagati sa faceti modificari?
|
nu se ia nimeni d jante...... mai ales daca folosesti cauciucurile normale k ei nu au treaba cu jantele. p ei ii deranjeaza daca calci cu o suprafata mai mare asfaltul........ mie unu nu mi se pare normal k daca folosesti gume mai late ai mai multa stabil;itate si mai multa siguranta la franare
|
in talon ai marimea lor, daca pe cauciuc este mai mare atunci vei avea probleme cu ei, in rest nu se vor lua de tine.
|
OK ms.Eu vreau sa fac cateva modificari dar nici sa se ia scamatorii aia de mine de cateori ma vad pe strada
|
in talon zice de jante numa de marimea lor 13'' nu zice de care sunt poti sa iti pui ,numa cauciucurile conteaza mai mult pt capetele de creta
|
Dupa cate am inteles eu cu service-ul asta de la diham e cam pericol,deoarece jantele iti ies in functie de alcolemia celui care le face.Ashea k orientatziva,Nu zic k am patzit-o eu,dar am auzit altzii.Oricum si eu o sa ajung p-acolo da o sa ma uit mai intai la ala.
|
frumoase jante dar daca pui greutate nu iti freaca la aripi
|
tin sa va anunt ca am intrat in posesia a doua jante dublate cu tot cu cauciucuri; cauciucuri de 205 :lol: .abia astept sa le pun pe masina.o sa pun si poze cu rotile in zilele urmatoare .
|
1 Attachment(s)
uitati aici janta 8jx14' pe dacia mea....... cauciuc 185/65/14 normal.....care arata cam nashpa.....tre sa-mi iau niste ZR-uri
|
@!Choco: Spune-mi si mie: cum ai facut trecerea la 4 prezoane? Flanse sau butuci si fuzete de R18? Am si eu niste jante pe 4*100, ET35, 15" etc... ai inteles unde bat ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning