Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Tuning : kadett 1.4i (under construction) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/40222-opel-tuning-kadett-1-4i-under-construction.html)

cristea_rotitza 04-05-07 11:21

Opel Tuning : kadett 1.4i (under construction)

5 Attachment(s)
a inceput "aranjarea" unui kadett din 91.in curand poze din atelier

Spartacus 19-05-07 21:34

Re: opel kadett 1.4i (under construction)

hehe.. aproape ca al meu numai ca e de 1.6....te-am facut:-)

zorro6299 24-05-07 16:16

....macar de ar fi cabrio..da asa.?? nu vad ce va tot spargeti in figuri..of... :)))

P.S. Porsche 924 in strae buna de functionare !!! il doreste careva..??? negociabil....caut o decapotabila..o dau si la schimb :)

Spartacus 24-05-07 21:48

cabrio-letele is de femeii........

cristea_rotitza 25-05-07 13:21

3 Attachment(s)
de femei si de baieti de bani gata..poze din atelier.in urmatotul post,alte poze.

flopfp 26-05-07 11:45

deabea astept sa vad cum iese...imi plac mult masinile astea..kadett...pacat nu am bani sami iau unu:))

cristea_rotitza 26-05-07 15:49

6 Attachment(s)
sa sti k dak iti doresti un lucru cu adevarat il poti avea,se gasesc kadett-uri la preturi mici,intradevar care arata jalnic dar sa sti k mai bine il iei asa si sti u c bagi in el si cum bagi in el decat sa il iei sa arate bine i p dedesupt sa fie terminat,asa dak il faci u sti c e in el.;)

cristea_rotitza 03-06-07 12:47

6 Attachment(s)
ceva poze mai nou din atelier

Spartacus 03-06-07 18:03

frumoasa bara fata....cred ca o sa arate super

cristea_rotitza 03-06-07 19:31

4 Attachment(s)
da,o sa vezi.poze noi.a inceput vopsirea cu negru

florin_cars 03-06-07 19:50

se lucreaza, se lucreaza:D:D
keep on rollin' :wink:

cristea_rotitza 05-06-07 11:17

6 Attachment(s)
maine vreau sa termin jantele care vor veni pe masina.

cristea_rotitza 05-06-07 18:33

8 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow: alt unghi,alta nuanta de rosu;)

ruver 05-06-07 18:52

mda ff tare dar asteptam mai multe poze :D

rhadu 07-06-07 00:08

pare un proiect promitator !

stai in tg jiu?

cristea_rotitza 07-06-07 01:40

da,stau in tg jiu.maine alte poze,astazi nu prea am facut nimik:(

silk' 07-06-07 12:53

tot respectul.....va admir mult pt ce faceti!........sti ce te rog?.....sa-mi zici informnativ (daca nu pe forum macar intr-un PM)...cam cat ai muncit la ea din stadiul ijn care a fost si cam ce bani s-au investit in ea!vreau sa ma apuc si eu de opelul meu....si vreau sa stiu ce ma asteapta!

cristea_rotitza 07-06-07 13:25

deocamdata nu am facut un calcul.motorul l-am facut cu 4500000 tot c se poate baga in el,dar la restu nu am facut calcu,o sa vad cat m-a dus totul cand o sa o termin.si de ce zic k nu am facut un calkcul pt k la ea muncesc eu si tatal meu,asa k amandoi cumparam pt ea si nu am pus totul cap la cap sa vad cat ma duce.oricum cred k ii sunt dator vandut lu' tata.o sa zic la final cat m-a dus totul

Larisa 07-06-07 20:15

Ma gandeam ca o sa ramana doar un proiect dar iata ca taci si faci...Se vede ca s-a muncit mult la ea....abia astept sa o termini..."Sunt eu un maniac?!? Probabil ca da, pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea.."

sebaaa 07-06-07 20:24

super frumos cum sunt vopsite jentile..si masina pare sa iasa misto
MULTA BAFTA SI SUCCES IN CONTINUARE!!!

cristea_rotitza 07-06-07 23:04

3 Attachment(s)
am o nelamurire mare.nu stiu ce bara sa pun pe spate.o sa pun niste modele si va rog sa imi ziceti kr ar da mai bine pe masina.astept raspunsuri cat mai rpd sa stiu ce conmanda sa dau.io optez pt ce-a de pe kadet-ul verdevoi ce ziceti?

cristea_rotitza 08-06-07 00:03

park m-am razgandit,acum l-as vrea pe primul

rhadu 08-06-07 00:20

mai degraba intre prima si a 2 a ash alege...

prima da aspectul de clean look... depinde ce pui pe fata
btw...unde faci comanda? astept pm

cristea_rotitza 08-06-07 00:47

ti-am dat si pm da nu l-ai vazut:( oricum nu conteaza nu stiu exact unde o sa fac comanda ink astept propuneri

florin_cars 08-06-07 11:02

eu zic 1 de la inceput, 2 never, e prea "AERIsita" :-P, 3 extravaganta, 1 cum zice si rhadu e mai "curata", dar de efect zic eu.

ce culoare faci masina, rosie?

am vazut k ai inceput cu negru, apoi ceva deschis, apoi rosu? sau ordinea nu e prea exacta la poze?:-P

cristea_rotitza 08-06-07 11:55

ba da florine e totul ok,plafonul kapota pleoapele si haionul,vin negre iar lateralele masini si interioarele la motor si usi rosii.

cristea_rotitza 09-06-07 01:42

13 Attachment(s)
poze, cu munca mea si a altor 2 persoane pe kr le respect pt ceea ce fac.

cristea_rotitza 09-06-07 01:43

curand o sa am spolarul fata gata i sper k pe luni sa am si masina vopsita

florin_cars 09-06-07 03:04

ce de efect e numarul :lol::D:D

26WRC 09-06-07 18:40

1 Attachment(s)
de ce nu ai acoperit locul numarului ca la cea din poza?

rhadu 09-06-07 22:22

ar fi dat un aspect de clean look...
dar, dak vrea bara pe spate ca cea din prima poza, va strica toata bara... cred ca o sa fie bn si asa

Spartacus 09-06-07 22:34

primul kdett facut frumos ,..... felicitari frate:).... ceva motor mai serios?

cristea_rotitza 10-06-07 00:26

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 940851)
de ce nu ai acoperit locul numarului ca la cea din poza?

am vrut sa fac asta dar mai multi meseriasi mi-ai zis k dak o sa fac asta o sa refav haoinul spate o dat a pe lume pt k spatiul acela dak nu il umplu,o sa vibreze ,o sa crape chitul si ma kc pe el,iar dak il umpolu o sa fie prea mult chit si iarasi nu e bine,asa k am renuntat,mi-ar fi placut dar si sa vad chitul crapat nu cred k rezistam

cristea_rotitza 10-06-07 00:29

Quote:

Originally Posted by Spartacus (Post 941186)
primul kdett facut frumos ,..... felicitari frate:).... ceva motor mai serios?

deocamdata motor este stoc pt k pleaca de la cota zero si nu mai am bani.dupa ce isi va face un rodak de 5000 km o sa aibe o alta evacuare,un alt filtru de aer(sport) chiuloasa comprimata si inca cateva artificii.deocamdata ma ocup de exterior,dupa care uemeaza interiorul,il vreau facut la firma imbracat in piele neagra cu rosu,cum este si masina,dar pana acolo mai este.

cristea_rotitza 10-06-07 00:33

10 Attachment(s)
spoilarul fata gata de pus pe masina:-) :-) :-) (mai am de montat plasa,nu e toata)

florin_cars 10-06-07 00:41

pai locul numarului din haion nu se umple cu chit, ce meserias tembel ti-a zis asta? :shock: :weirdface
acolo se sudeaza tabla, in puncte, si gata..k la shaved door handles :wink:
pacat k ai ratat okazia din cauza unor necunoscatori..acuma e prea tarziu cred...sa strici vopseaua nush dk merita :(

eu zic sa nu pui piele..iarna vei muri d frig..vei inghetza, iar vara ti se vor prajii oole..si spun asta pt k stiu cum e, prieteni care au avut, unii si-au schimbat scaunele de piele cu altele cu material, unii si-au pus huse normale peste..si unul chiar avea incalzire in scaune si s-a imbolnavit iarna de la tzugul din scaune :???:

cel putrin vara nu poti combate caldura chiar dk ai clima..pielea ti se va lipi de scaun...
parerea mea ;)

cristea_rotitza 10-06-07 00:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 941377)
pai locul numarului din haion nu se umple cu chit, ce meserias tembel ti-a zis asta? :shock: :weirdface
acolo se sudeaza tabla, in puncte, si gata..k la shaved door handles :wink:
pacat k ai ratat okazia din cauza unor necunoscatori..acuma e prea tarziu cred...sa strici vopseaua nush dk merita :(

eu zic sa nu pui piele..iarna vei muri d frig..vei inghetza, iar vara ti se vor prajii oole..si spun asta pt k stiu cum e, prieteni care au avut, unii si-au schimbat scaunele de piele cu altele cu material, unii si-au pus huse normale peste..si unul chiar avea incalzire in scaune si s-a imbolnavit iarna de la tzugul din scaune :???:

cel putrin vara nu poti combate caldura chiar dk ai clima..pielea ti se va lipi de scaun...
parerea mea ;)

m-am gandit si io la varianta cu sudura dar au zis k nu e bine cred k nu au avut pofta de munca,asta e poate la o alta interventie la haion o sa fac asta spunandu-le k pe raspunderea mea,iar in legatura cu pielea stiu k ai dreptate dar nu stiu ma atrage,uite iti pun un interior,un bord dar asa e si restul interiorului.(nu nuantele astea bnenteles dar imi place modelul)

flopfp 10-06-07 09:51

banuiesc k interiorul o sa fie cu negru si rosu..k restul masini nu?oricum..iese super tare...

rhadu 10-06-07 10:13

am si eu pe kadett, tot asa, piele la scaune, si pe bancheta...iar, vara, stai 5-10 minute si incepi sa transpiri ca porcu...:|
am vb cu cnva, sa le schimb, sa pun recaro sport :|

btw, de unde ai luat spoileru fata si cati bani?

cristea_rotitza 10-06-07 12:13

2 Attachment(s)
la comanda la craiova 3 mil da mai ai u de muncit la el gramada
k altfel e varza,numai gaurele.app nustu dak ati obs dar am reusit sa pun kpota pe telescoaape pana la urma,era mai greu k nu rezista tabla suportilor,se indoia dar s-a rezolvat.

All times are GMT +2. The time now is 03:03.

- Copyright 2026 4Tuning