![]() |
Cumparaturi pe ebay
cine a facut cuparaturi pe ebay... sunt curios cam cat ma costa transportul total pana in bucuresti.....
|
hello... nimeni nu a facut cumparaturi pe eBay????
|
nush depidne de cantitate .. de dimensiunile marfii .. eu am luat d p eastbay .. sau footlocker .. dar sunt mici ... depinde de ce vrei sa`ti iei ... cel mai bine .. trimitzi un mail la aia si ii intrebi ... eu asa fac cand am o nelamurire :)
|
ori ii intrebi pe aia, ori ca sa iti faci o idee te duci pe www.usps.gov si calculezi acolo. in general cei care vand pe ebay.com se feresc sa trimita marfa in afara US. daca te intereseaza de adus ceva, da-mi un pm. ma ocup de mult cu treaba asta.
|
corect, se feresc a trimite marfa, mai ales in Romania ca au luat tzeapa de atea ori.
|
eu cumpar regulat de pe ebay. depinde de produs, nu e o suma fixa pentru transport. eu aleg sa platesc inainte vanzatorului prin western union ca sa aiba garantia ca nu este o teapa (nu am luat teapa pana acum). ei au folosit mereu USPS Global Express (cam 7-10 zile pana in ro). pretul e calculat de greutatea/dimensiunea produselor. intre 25-50 usd am platit mereu eu. 50 usd la un pachet un pic mai voluminos. ia legatura cu vanzatorul inainte sa licitezi pentru ceva si intreaba-l de costu de transport si daca accepta western union (la mine au acceptat toti)
|
am si eu o curiozitate, ce fel de card trebuie sa am ca sa imi pot creea cont pe ebay?
la ce banca? |
Raiffeisen. Ai mai multe optiuni. Mergi la o filiala a bancii si intreaba.
|
Re:
Quote:
multumesc ink odata pt promptitudine :wink: |
Re: cumparaturi pe ebay
nu ai nevoie de card ca sa cumperi de pe ebay
tocmai a explicat mai sus Dan98 vorbesti cu cel care vinde si inttrebi innainte daca accepta cu western union pentru ca cu cardurile iau tzepe si nu vor sa trimita in RO. ca sa trimiti bani prin western union nu ai nevoie de card ;) |
Depinde di ce tarä este repectivul de la care cumperi in functie de asta iti sunt taxele postale incercati totusi a nu cumpära de la persoane private la care aveti suspiciuni preferabil sunt firmele,un prieten a luat teapä de 100 si ceva de euro a plätit la bancä pentru un PS2 si sa ales cu o cutie de papuci cu ziare,---Atentie la neatentie --
-------------------------------------------------- :idea: sunt profite cu riscuri ,dar si riscuri färä profite:!: |
scump scump un cd mp3 costa 150$ fara transport asta mediu ca depasesc 250
|
carei pretu primu sau al doilea de la shipping ??
|
dar pt eastbay.com stie cineva cum pot achizitiona cateva produse???
am dori sa mi se explice pas cu pas ce tre sa fac ... multumesc anticipat pt cine e amabil b_22_mke id yahoo msg. |
Quote:
|
da, vorbeste foarte serios.
cei de afara nu isi permit sa dea teapa, pentru ei conteaza foarte mult corectitudinea. eu mi-am comandat ceva de 100euro anul trecut in vara, i-am dat banul inainte(numai asa a acceptat) si mi-a promis ca imi trimite marfa in cateva zile. Cica nu a apucat sa imi trimita marfa, si dupa 3saptamani am reluat legatura cu el. Si-a cerut mii de scuze, si mi-a dat jumatate de bani inapoi, si in ziua aceea a trimis marfa |
ba fratilor...eu amvazut pe ebay multe chestii f ieftine...multe chiar as crede ca-s purtate... ! tin sa cred ca siteul asta e un fel de ocazii . ro la noi... ! unii dau tzepe altii sunt seriosi , parerea mea! cred ca am sa incerc sieu dar la ceva ieftin sa nu pierd mult barem! :)
|
Quote:
|
buna intrebare
|
99% din tepele de pe ebay sunt date de romania :D,asa am auzit........=)) trebuie sa fim mandri :D
|
totul merge pe incredere...
|
... si nu avem o imagine de comercianti onesti peste hotare.
|
pe langa faptul ca mai exista si ocazii... un lucru ce nu mi-a placut pe e-bay. Am cautat de exemplu o masina si am gasit in stare mai proasta licitate pe e-bay cu pret exagerat... cica oferit.
Ma gandesc ca sunt persoane care isi pun la vanzare produsul si cu alt user isi ofera mai mult singuri la licitatie pt a mari pretul... |
Fratie eu unu nu prea am incredere in treburile astea....ma cam retine ceva:D
|
in curand se va introduce si la noi (daca nu s-a introdus deja) serviciul PayPal. Acesta face intermedierile pe e-bay, adica tu dai banu, el produsu, si cand sunt amandoua confirmate de paypal, se face tranzactia. Asa mi se pare cel mai corect.
|
Nu s-a introdus inca, deoarece suntem priviti cu suspiciune de ce de afara. Dar nu mai dureaza mult
|
adica vrei sa spuneti ca aia vor verifica produsul? ca eu daca trimit intrun pachet care nu e transparent..de unde stiu aia ce e inauntru? trebuie sa-l desfaca...
|
Quote:
|
Doamne fereste de cel care vinde lenjerie la sh :lol:
|
daca vreti sa cumparati de pe ebay am un prieten care face mereu comenzi de acolo, eu mi-am luat de la el si n-am avut nici o problema.
omu cunoaste pe acolo si e cunoscut... |
Quote:
dar sunt sigur ca omul tau isi adauga "taxele proprii" ca tre' sa-i ramana si lui ceva... |
isi pune, dar foarte putin...
|
si daca e sa ia el tzeapa presupun ca suporta el tzeapa nu? adica eu iau de la el stiind ca merg cat de cat la sigur...dar daca se intampla sa ia o tzeapa ce ma fac? iau eu tzeapa(adica pierd banii) sau ia tzeapa asupra lui...?
|
ebay nu e prea sigur mai ales la noi din pacate dar am gasit kestii super faine la preturi mici :cry:
|
el cumpara doar de la firme (in mare parte de la cele care a mai cumparat) si cumpara in functie de ratingul firmei respective. in cazul unei tepe, se anunta conducerea ebay...alea alea..plm :d
|
servicile de care zicea cineva mai sus sunt cele de escrow sau escow .. nu mai shtiu exakt .. de intermediere dar stati calmi sk si cu alea se dau tepe ..
|
Quote:
da un id de mess :)....cam cat % ia? |
Nu cunoasteti pe cineva din zona Brasovului care face comenzi pe ebay, ca m-ar interesa niste adidasi :rolleyes2
|
Of Of. Nu e chiar asa greu sa comandati mai.
Tre sa aveti card de credit sau de debit. Va faceti cont de ebay va gasiti produsu(evident mai ieftin decat in Romania), comandati si vi-l trimite. Sa nu credeti ca aia de pe eBay cauta sa dea teapa. Fata de Romani ei chiar fac afaceri cinstite. Evident ca romanul tot se va gandi ca aia vreau sa le-o traga la lume dar daca chiar vreti dovada ca fac chestii serioase, va uitati la rating. Sunt unii cu sute chiar mii de cumparatori, iar fiecare lasa comment. De obicei ratingul e peste 99% pozitiv. Eu am ales sa nu mai cumpar nimic din Romania. Chiar acuma mi-am comandat un Fujifilm S5600 + 256mb xd card la 260 euro cu tot cu TVA, iar din cauza ca suntem in stat care nu e in UE, ei exporta deci clientul nu plateste TVA, iar din aceea diferenta se acopera si shippingul si taxele vamale. In Romania e cam la 350 euro, cel putin asa am gasit eu. Ah da si eBay are un anume control asupra afacerilor care ruleaza pe site, adica daca nu iti primesti produsul faci reclamatie la eBay si ei automat il si termina pe vanzatorul respectiv. |
buna
m-ar interesa si pe mine sa cumpar ceva de pe ebay dar nu stiu cum se procedeaza am inteles ca ai un prieten care se ocupa numai de asa ceva , probabil cu comision, dar nu conteaza asta vreau sa fac cadou de sf andrei pe 30 noiembrie niste tricouri de rugby , m-am uitat aseara pe site si am vazut super tricouri la super preturi si nu stiu ce tb sa fac ca sa le am pana pe 30 noiembrie merci, ioana |
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning