Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Electrice si Electronica (https://forum.4tuning.ro/469-electrice-electronica.html)
-   -   vand chei briceag cu telecomanda (https://forum.4tuning.ro/469-electrice-electronica/40085-vand-chei-briceag-telecomanda.html)

sicalosuu 02-05-07 17:17

vand chei briceag cu telecomanda

vand chei briceag cu telecomanda universale identice cu cele de VW.
au loc special pt cip, calitate suuuper, tot ce trebuie e sa aveti inchidere centralizata, iar dk aveti modul confort si geamuri electrice, la inchiderea usilor se vor inchide si geamurile lasate deschise.
primul set l-am pus pe passatu meu de 2 luni, nu am nici un fel de probleme.
montajul se face relativ simplu, se monteaza k orice alarma auto, eu m-i l-am montat singur.

setul cuprinde 2 chei briceag, active, + cutia de receptie.

pret 200 ron + taxe expeditie.
revin cu poze..

sicalosuu 02-05-07 17:34

Re: vand chei briceag cu telecomanda

4 Attachment(s)
singura diferenta intre ce am eu si cele originale e ca pe spate au 4 suruburi, 2 sub emblema, 2 jos, iar cheile originale de vw au un singur surub, in rest sunt identice.

lama metalica este interschimbabila, se poare pune orice tip de lama.
pozele promise.

pt alte nelamuriri si intrebari va stau la dispozitie pe mess: gmdan2003 sau la tel: 0723 860 320, marius

sicalosuu 02-05-07 18:18

dimensiunile lamei metalice:
lungime 43 mm
latime 17 mm
grosime 3 mm

dk aveti lama metalica (partea utila, ce intra in contact) originlala cu dimensiuni mai mari decat cele de sus, atunci sistemul nu se potriveste.

FUM 02-05-07 22:20

pa bmw e 30 nu merge montat

sicalosuu 02-05-07 22:22

Quote:

Originally Posted by sergiu_bmw (Post 881507)
pa bmw e 30 nu merge montat

e o intrebare sau o afirmatie?????
ce dimensiune are lama metalica????

sicalosuu 03-05-07 21:44

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppp

sicalosuu 04-05-07 19:07

nimeni nimic????
oare de ce??? pretu de vina???? n-as crede avand in vedere k o carcasa goala de cheie briceag la reprezentanta vw e 180 de lei.

dolb 04-05-07 19:09

pentru un opel astra G .. an 2003 merge cumva?

sicalosuu 04-05-07 21:54

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884789)
pentru un opel astra G .. an 2003 merge cumva?

sistemul e universal, se monteaza k orice alarma de pe piata, deci e compatibil cu orice autoturism ce are inchidere centralizata.
toata chestia e k lama metalica utila a ta sa se incadreze in diminsiunile lamei metalice de pe cheia briceag, vezi dimensiunile de mai sus.

bafta

dolb 05-05-07 00:08

se incadreaza ;) dar cum faci sa functioneze inchiderea centralizata? ca .. la mine telecomanda e patrata iar cheia aia e mai dreptunghiulara . deci alt sistem, merge inchiderea din butoanele noii telecomenzi?.. si cat ma costa cu totul :D

Dutzu 307 07-05-07 14:15

pentru peugeot 307 cum se poate?

sicalosuu 08-05-07 00:52

@dolb
sa ne lamurim.
sistemul are o cutie receptor-emitator cu 13 fire, aceste fire se leaga la inchiderea centralizata a masinii iar cheile functioneaza k telecomenzi.
nu ma intereseaza cum arata cheia ta originala (patrata, triungi, rotunda).
din cheia originala scoti doar cipu pe care il bagi incheia noua si copiezi lama metalica.

@Dutzu 307
sistemul e universal (pt orice autoturism ce are inchidere centralizata)
la peugeot 407 si 407 paladine am vazut ca sunt dotate din fabrica cu asemenea chei.
deci merge si la tine.
am dat un sistem care s-o montat pe logan, deci................

sicalosuu 09-05-07 08:11

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppp

mertan 09-05-07 10:24

pune te rog frumos poze cu ce contine "kitul" inafara de chei. adica fire si ce mai are dansa.

gerfried4you 09-05-07 15:21

cheia briceag se poate conecta la inchiderea masinii sau se conecteaza o alarma fara teelcomenzi costa undeva pana in 200lei de inchiderea masinii, iar cheia briceag se conecteaza la alarma
eu asa am facut si se poate conecta si modul de inchidere a geamurilor si trapei
este mult mai fain decat o cheie cu breloc alarma ,si da si bine

este simplu:-P

si pt cei cu ursi merge fara probleme ,chiar daca lama ce o are cheia briceag este mai subtie,se poate face o cheie normala se scoate plasticul se modeleaza fierul la polizor bla bla......asta pt cei cu imaginatie:peace:

sicalosuu 09-05-07 20:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gerfried4you (Post 892624)
cheia briceag se poate conecta la inchiderea masinii sau se conecteaza o alarma fara teelcomenzi costa undeva pana in 200lei de inchiderea masinii, iar cheia briceag se conecteaza la alarma
eu asa am facut si se poate conecta si modul de inchidere a geamurilor si trapei
este mult mai fain decat o cheie cu breloc alarma ,si da si bine

este simplu:-P

si pt cei cu ursi merge fara probleme ,chiar daca lama ce o are cheia briceag este mai subtie,se poate face o cheie normala se scoate plasticul se modeleaza fierul la polizor bla bla......asta pt cei cu imaginatie:peace:

gerfried4you merci pt lamuririle suplimentare.
mai jos vedeti poza cu kitul de chei in cutie.

PH-04-WPD 10-05-07 00:33

m-ar interesa si pe mine pt. un cielo koreean. Mai mult ma inereseaza modulul acela de inchide si geamurile. Nu am masurat cheia. Crezi ca merge? sau cine stie... daca merge?

sicalosuu 10-05-07 09:36

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 893710)
m-ar interesa si pe mine pt. un cielo koreean. Mai mult ma inereseaza modulul acela de inchide si geamurile. Nu am masurat cheia. Crezi ca merge? sau cine stie... daca merge?

masoara-ti lama metalica de la cheie k sa vezi dk esti compatibil :D
in rest e k si cum ti-ai monta o alarma, insa fara senzori de efractie si fara sirena.

DACIA-Wrc 10-05-07 10:16

este ok.
in cluj la cora sunt asemenea chei la 70 ron la care se mai adauga si lama 20 ron + 15 ron facutul cheii.
asta daca ii cu tot cu alarma merita(eu numa o telecomanda mai am ca am pierdut un set de chei :P )

gerfried4you 10-05-07 13:32

domnilor ...ca sa intelegeti mai bine ,nu lama va intereseaza ,pt ca lama este de la o alta masina si nu o sa se potriveasca in mod sigur,lama respectiva se poate face la cheiar sunt astfel de lame pt fiecare model de masina,modulul se poate conecta la alarma si astfel ai cheie si alarma pe aceeasi cheie
iar cel la 70 ron .............cat dai atata face adica poti compara ce vinde omul aici ,eventual fa o poza la telecomanda si la cea din cora sau unde ai zis tu ca ai vazut

bafta

FUM 10-05-07 20:45

dami si mie numart tau de telefon te rog ms!!!

sicalosuu 10-05-07 23:08

@ DACIA-wrc
vezi k faci o confuzie mare. sistemul NU e cu alarma. citeste cu atentie topicurile, iar dk tot faci comparatie cu cheile din cora, 2X70=140 RON + cutia de receptie + cablaj cred k iesi mai scump in cora iar calitatea cheilor din cora o stiu. chei k in cora puteam sa aduc la 140 de ron sist complet dar nu merita. nu tzin mai mult de 3 luni cele din cora, am avut.
@sergiu_bmw.
0723 860 320 marius

sicalosuu 11-05-07 19:03

dupa cum spuneam..........

gabip 11-05-07 19:55

Quote:

Originally Posted by sicalosuu (Post 880945)
vand chei briceag cu telecomanda universale identice cu cele de VW.
au loc special pt cip, calitate suuuper, tot ce trebuie e sa aveti inchidere centralizata, iar dk aveti modul confort si geamuri electrice, la inchiderea usilor se vor inchide si geamurile lasate deschise.
primul set l-am pus pe passatu meu de 2 luni, nu am nici un fel de probleme.
montajul se face relativ simplu, se monteaza k orice alarma auto, eu m-i l-am montat singur.

setul cuprinde 2 chei briceag, active, + cutia de receptie.

pret 200 ron + taxe expeditie.
revin cu poze..

pt un renault clio din 93? am cheia cu cip, dar e rupta partea metalica:oops:

PH-04-WPD 11-05-07 20:05

fii mai explicit cu dimensiunile ca nu-mi dau seama cum sa masor :D
si ... eu am alarma viper, ma rog nu mai face bip cand inchid sau deschid masina, ci doar daca tin apasat pe butonu de inchidere/deschidere mai mult apasat. Asiguri si montaj? ca pe mine ma intereseaza ridicarea geamurilor la actionarea comenzii de inchidere, toate 4 geamurile ma intereseaza sa se inchida.

sicalosuu 12-05-07 21:53

@ gabip merge pe orice tip de masina.
@ PH-04-WDP (oh my good) baga cheia in contact, fa un semn cu un marker, k sa vezi pana unde o intrat cheia. scoti cheia din contact si masori lungimea de la varf pana la semn, latimea cheii si grosimea cheii (ma refer doar la partea metalica, lama metalica). mai explicit de asa nu am cum sa fiu. montaj nu asigur (nu am timp), dar dk te deplasezi pana in timisoara gasim un atelier de electrice auto.

sicalosuu 13-05-07 13:06

mda........................

sicalosuu 14-05-07 18:43

ramane cum am stabilit....................

sicalosuu 15-05-07 23:52

up..........................

sicalosuu 16-05-07 23:06

uppppppppppppppppppppppp

orlando 16-05-07 23:52

salut!
m-ar interesa si pe mine o cheie dinaceasta...dar nu am un buget mai mare de 50 de roni ptr ca nu o voi folosi in scopul ei propriu zis...vreau sa fac un cadou inedit...
am cautat peste tot dar nu am gasit...
ma poti ajuta cu ceva?
mentionez ca nu am nevoie decat de brelocul propriu zis si de asa zisa cheie...o cheie oarecare...
multumesc anticipat!

sicalosuu 20-05-07 11:56

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 905157)
salut!
m-ar interesa si pe mine o cheie dinaceasta...dar nu am un buget mai mare de 50 de roni ptr ca nu o voi folosi in scopul ei propriu zis...vreau sa fac un cadou inedit...
am cautat peste tot dar nu am gasit...
ma poti ajuta cu ceva?
mentionez ca nu am nevoie decat de brelocul propriu zis si de asa zisa cheie...o cheie oarecare...
multumesc anticipat!

sal

imi pare rau orlando dar nu te pot ajuta
nu am doar carcase. :sad:

sicalosuu 23-05-07 09:54

???????????????????????????????????????????

sicalosuu 01-06-07 12:53

nimeni nimic?????

sicalosuu 04-06-07 12:59

interesant..........
pe un alt forum care are de 5 ori mai putini membrii decat 4tuning.forum am vandut 26 de sisteme, aici nu am vandut nici unu.
oare chiar asa de greu se masoara lama metalica?????

apropo mai am 4 sisteme

DACIA-Wrc 07-06-07 10:14

alecs_rg id`u de mess vb acolo ca ma intereseaza mai multe detalii

sicalosuu 07-06-07 15:41

ti-am dat add

sicalosuu 12-06-07 18:50

stoc momentan epuizat.

DACIA-Wrc 18-07-07 16:40

acuma am reusit sa adaptez cheia de cielo
adica lama.
mi`au ajuns
timisoara cluj transportul a fost 32,18 ron.
dimineata la ora 9 le`am avut in cluj.
acuma am venit sa manc dar masina ii garaj desfacuta ca montez alarma.
pana acuma sunt super multumit.

DACIA-Wrc 18-07-07 20:50

de stiam ca nu`mi pot lega goarna nu o luam.
ma rog in rest ii ok pana acuma. sunt multumit dar si dezamagit ca nu ii ceea ce cautam.

All times are GMT +2. The time now is 08:44.

- Copyright 2026 4Tuning