Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Fotografii artistice facute de voi (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/40060-fotografii-artistice-facute.html)

Aaronnel^ 02-05-07 11:19

Fotografii artistice facute de voi

Foarte simplu. Cum spune si numele topicului aici puteti posta poze care bat spre artistic facute de voi.

Pozele pot fi editate sau needitate.

Diseara o sa vin si eu cu o serie de poze:)

cosmin_cosmin_1 02-05-07 11:56

Re: Fotografii artistice facute de voi.

ar fi interesante cele needitate. am si eu una,dar e acasa, vineri o pun. e cu centrul orasului.
astept si eu poze, imi place topicul.

trafy-vr6 03-05-07 06:59

bucuria lui aaronel cu threadul asta...face posturi..la asta si la membrii vazuti in trafic

Aaronnel^ 03-05-07 09:43

Trafy ... pune si tu poze ca ai si tu artistice ;) :D

Aaronnel^ 03-05-07 11:13

5 Attachment(s)
by AaronNel

recBeat 15-05-07 10:51

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 901533)
Peugeot 307 1.6 110HP
BMW 735i 300HP
Opel Calibra 2.0i 4x4
Ford Focus 1.8 TDDi 90HP
Audi TT 1.8T 230HP

Tu vb serios cu TT-ul ala de 1.8T si 230 de cai? Ca eu am inteles ca nu are decat chip..

Aaronnel^ 15-05-07 10:56

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 902045)
Tu vb serios cu TT-ul ala de 1.8T si 230 de cai? Ca eu am inteles ca nu are decat chip..

MODIFICARE DE SOFT + FILTRU K&N (CU GARANTIE) ... in total 231HP

trafy-vr6 15-05-07 11:51

la o masina modificata poti spune cu adevarat cati cp are doar daca o pui pe dyno...

recBeat 15-05-07 17:26

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 902051)
MODIFICARE DE SOFT + FILTRU K&N (CU GARANTIE) ... in total 231HP

Mdea.. acum am vazut si eu ca sunt tt-uri de 1.8t cu 225cp stock si care cu chip pot ajunge si la 260cp.. acuma depinde si ce motorizare are, oricum filtrul ala de care zici tu nu ie conic, ie dinala pt cutia originala, deci nu aduce un aport de putere, are doar avantajul ca poate fi curatat si refolosit ;), depinde de la ce putere s-a plecat initial (stock) si cat i-a mai dat chip-ul..

Sii da, trafy are dreptate, 10x Niciodata nu se stie.

andrey2003 15-05-07 20:07

Foarte tare stilul in care editezi pozele.. Aproape ai reusit sa'i copiezi pe Evlsklz.. Bv..

trafy-vr6 15-05-07 20:34

frate acuma fiecare cum stie...evlsklz are drepturi de autor ca sa poti zice ca il copiaza?

andrey2003 15-05-07 20:42

Frate.. nu e vba de drepturi de autor... dar.. parerea mea ca NU da bine sa incerci sa copiezi pe cineva.. aiurea.. chiar nu isi poate face stilul lui? sa'si aleaga alt font? de ce tbuie sa se foloseasca de fontul/stilul lor?

trafy-vr6 15-05-07 21:12

poate asa ii place.nu scrie niciunde ca el are drept de autor sau ca nu are voie sa copieze.poate a copiat evlsklz sau cum ai zis dupa aaronel. daca io ma apuc acuma sa cant hip hop inseamna ca ma iau dupa mafia?

andrey2003 16-05-07 19:21

NU au drepturi de autor.. dar.. NU DA BINE.. eu nu o sa'i laud in viata mea o poza din'asta cand stiu ca e 'inspirata' din ale acelora.. CUM SA COPIEZE EVLSKILLZ pe AAARROOROONNEEEL? NEVER.. :))
Daca eu iau un passat si il duc intr'o padure.. modific poza cam cum le'a modificat arrrrrrrrrrronneeeeeeeeeel pastea si scriu tot cu fontul cu care scrie arrroneell 'andrey2003 design' lumea sa inceapa sa zica BRAVO etc...
arrrroonnelll dizain' cum s'ar simti cand stie ca seamana prea bine cu ale lui? CE ARE DREPTURI DE AUTOR?

..am inteles ca ii iei apararea.. dar.. nu ai dreptate.. pa..

ra2 16-05-07 19:32

ce face abadonel asta....e un fake dupa Evl*Skillz...da varianta kitch...ptr ca nu stie sa editeze cum trebuie....k dak uiti prin galeria la anonymous...vezi poze de E*S exact la fel da editate calumea tata...nu ce face asta....tranteste o floasca de masina rosie de ex si restu peisajului e verde....nici nu stie sa inbine culorile intr o armonie placuta intr o poza fara sa supere ochiu

Si legat de font...dc trb neaparat fontu celor de la E*S exista mii de font-uri misto de nu stii pe care sa il alegi si tocmai pe ala.

andrey2003 16-05-07 19:35

sa vedem ce are de spus arroneelel in apararea lui.. ca am vazut ca a citit topicu' asta.. :D cel putin primu mesaj dp pg..

trafy-vr6 16-05-07 21:03

nu stiu de ce e nevoie sa postezi cu 2 usere. Nu inteleg ce aveti toti cu Aaronel ?. Ati vazut ca s`au luat unii mai mari "in grad" de el si va luati toti. Credeti ca o sa fiti vazuti mai bine in ochii lor? cu asta am incheiat tot si vb lu andrey2003 "pa"

andrey2003 16-05-07 21:09

daca tu ai impresia ca eu sunt si 'ra2' te inseli..
''Daca eu iau un passat si il duc intr'o padure.. modific poza cam cum le'a modificat arrrrrrrrrrronneeeeeeeeeel pastea si scriu tot cu fontul cu care scrie arrroneell 'andrey2003 design' lumea sa inceapa sa zica BRAVO etc...
arrrroonnelll dizain' cum s'ar simti cand stie ca seamana prea bine cu ale lui? CE ARE DREPTURI DE AUTOR?'' n'ai raspuns la asta...

PA!!!!!!!!!!!!

ra2 16-05-07 21:11

ma scuzi trafy-ctz ...da andrey 2003 e o persoana si ra2 adik eu e alta persoana...avem semnaturi la fel: ra2 si andrey 2003 formeaza : RANDREY....un fel de evl*skillz..

trafy-vr6 16-05-07 21:12

ma omule...in primu rand aveti aceeasi semnatura, in al 2-lea rand nu e nevoie sa scri cu litere mari ca nu sunt nici chior si nu sunt nici surd daca tzipai si in al 3-lea rand nu inteleg intrebarea " ce are drepturi de autor? " nu are nici o logica.tu ce ai raspunde? PA

trafy-vr6 16-05-07 21:12

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 904834)
ma scuzi trafy-ctz ...da andrey 2003 e o persoana si ra2 adik eu e alta persoana...avem semnaturi la fel: ra2 si andrey 2003 formeaza : RANDREY....un fel de evl*skillz..

ok..am inteles macar tu sti sa vb:)

TigerGTS 16-05-07 23:01

Cred ca tipul asta care o tot arde cu drepturile de autor ar trebui sa ia niste lectii in domeniu. Incepi de la o definitie a "drepturilor de autor" si dupa vorbeste de detalii.

Kaluvr6 16-05-07 23:11

parerea mea e ca "aronel dizain" asta e prea tare si crek e mai tare si de cat ra2 si andrey 2003 care formeaza : RANDREY :)) parerea mea. Eu am vazut ce face si daca nu o ajunge el fotograf pe la Playboy si va bagati ghiara`n gat dup`aia :))

Robbert 16-05-07 23:14

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 905057)
Cred ca tipul asta care o tot arde cu drepturile de autor ar trebui sa ia niste lectii in domeniu. Incepi de la o definitie a "drepturilor de autor" si dupa vorbeste de detalii.

n'are legatura cu drepturile de autor dar plagiare tot este

SSJ_Gohan 16-05-07 23:34

trebuie sa incercam sa fi putin impartiali si sa vedem dreptatea ambelor parti...

Aaronele, ca sa nu mai fie nici o problema..ti-am zis..o sa iti mai arat la vara cate ceva, in asa fel incat sa sti pe unde sa umbli si ce sa faci ca sa editezi o poza. Imi pare rau ca nu am mai mult timp, ca nu ar mai exista probleme de plagiat si chestii dinastea.

PS: eu nu vreau nici o tipa de la playboy, vreau masinile tipilor de la playboy :lol:

Kaluvr6 16-05-07 23:39

daca ai masinile tipilor de la playboy ai si tipele de la playboy :)

SSJ_Gohan 16-05-07 23:43

Ah, m-a prins Kalu :oops: ...dar mai intai daca as aveam masinile alora, le-as da tovarasilor cate una...deci Trafy ai un Ferrari de la mine, Kalu un biturbo pentru VR6, Adytzule un slr restul..imi ziceti ce vreti, iar pentru Aaronel..supriza mare de tot....un.......tensiunea creste...un......

TRABANT !!! :lol: (e o gluma aaronele..nu te supara)

Kaluvr6 17-05-07 04:56

pai tu imi dai numai biturbo? Parca era vb de masina cu totu :) m`ai pacalit

trafy-vr6 17-05-07 07:05

nu e corect:( nu vreau ferrari ...i`l dau lu kalu daca`mi da un shut in MS dos si Corrado lui:D

trafy-vr6 17-05-07 07:06

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 904828)
daca tu ai impresia ca eu sunt si 'ra2' te inseli..
''Daca eu iau un passat si il duc intr'o padure.. modific poza cam cum le'a modificat arrrrrrrrrrronneeeeeeeeeel pastea si scriu tot cu fontul cu care scrie arrroneell 'andrey2003 design' lumea sa inceapa sa zica BRAVO etc...
arrrroonnelll dizain' cum s'ar simti cand stie ca seamana prea bine cu ale lui? CE ARE DREPTURI DE AUTOR?'' n'ai raspuns la asta...

PA!!!!!!!!!!!!

ia zi domnu andrey....cum era cu intrebarea aia " ce are drepturi de autor?" ca tot nu am inteles

Adytzu_JerrY 17-05-07 14:49

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 905142)
Ah, m-a prins Kalu :oops: ...dar mai intai daca as aveam masinile alora, le-as da tovarasilor cate una...deci Trafy ai un Ferrari de la mine, Kalu un biturbo pentru VR6, Adytzule un slr

da da ...ms ms ...merge slr la mine8)
dar as prefera sa fie negru :rolleyes2 :lol: sau rosu;)

Robbert 17-05-07 19:30

faza tare e ca aaronnel se baga cu posturi peste tot chiar daca e pe langa si aici nu a postat deloc :shock:

SSJ_Gohan 17-05-07 20:54

aaa...atunci va dau la toti exact ce masini vreti :D

trafy-vr6 18-05-07 17:16

nu ne`am stricat...da acuma spune si tu pe bune...daca unu isi ia dacie 1310 si ii pune emblema M si io fara sa stiu fac la fel inseamna ca il copiez pe el ?...ai si tu grija la limbaj te rog....bafta

Aaronnel^ 18-05-07 17:18

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 907752)
de ce razi? ca are prea multa dreptate?

aabramburel vad ca vrea sa para ca nu a vazut topicu'

NU mai stau ma sa va dau voua explicatii si sa ma cert cu oameni ca voi. Cei din jur s-ar putea sa nu observe diferenta ;)

Oricum acest thread va fi inchis

andrey2003 18-05-07 17:19

daaaaaaaaaaaaa... si arroororororrorrrrrrrrrrrrrrrrrroneeel inainte sa editeze pozele astea NICI nu a vazut vreo poza E*S... si.. NICI nu a comentat NICI o poza E*S pe topicul 'fotografii care bat inspre artistic'.... nu'i asa?

'ai ma.. lasa'ne.. :D

trafy-vr6 18-05-07 17:22

andrey...sincer imi pare rau ca am ajuns sa ne certam din nimicuri...unii din foame de posturi altii au vazut ca aaronel e vazut mai rau pe forum...macar de l`ati sti personal....bafta

SSJ_Gohan 18-05-07 18:55

8 Attachment(s)
Titlul spune.."poze artistice"...sa imi spuneti ce parere aveti de astea :)

Robbert 18-05-07 19:19

sunt reusite :)

mertzanel 20-05-07 13:25

4 Attachment(s)
poze artistice...am facut si eu cateva :D

All times are GMT +2. The time now is 14:28.

- Copyright 2026 4Tuning