![]() |
NSL in Bulgaria :)
2 Attachment(s)
Dupa cursa de la mare m-am tirat spre Vama Veche cu intentia sa trag cu ochiu' la atmosfera; atunci mi-am zis sa dau o fuga 10 min pana in vama cu Bulgaria sa vad care e miscarea (cata lume trece); avand masina in leasing am crezut ca nu pot trece in Bulgara fara imputernicire asa ca nici nu m-am gandit sa depasesc Romania. Odata ajuns in vama, am aflat ca nu se mai cere imputernicirea asa ca am trecut in Bulgaria cu gandul sa stau vreo ora. Ideea e ca nu stiu cum am facut, dar seara "m-am trezit" aprope de Burgas adica aproape de Turcia :). Am nimenrit la un hotel de 4 stele allinclusiv unde m-am cazat la un pret mic. Spre surprinderea mea, am constatat a doua zi ca nu eram singurul NSL-ist, in spatele masinii mele fiind parcata Skoda Fabia HTT! (mare surpriza pentru mine la 500 km de Bucuresti pe meleaguri straine) :)
Am tinut sa va impartasesc si voua experienta mea spontana cu propunerea sa revenim la Nesebar in gasca NSL completa. Va garantez ca preturile sunt mici, conditiile de 4 stele super + mancare si bautura cat ne tine :) A transmis din regia de emisie....LMX |
Re: NSL in Bulgaria :)
Wow....NSL in Bulgaria...:lol:
Ar fii super sa mearga toti NSL-istii... ;) |
marfa...probabil ca a vazut stickerul si a parcat in spatele tau...sa fie observat :D..oricum...misto...sa fim mai multi ca sa ne intalnim mai peste tot..
|
:D si yo cu zipu am tras o fuga repede... in vama.... si am vrut sa merem ... putin la bulgari ... :D da im itrebuia procura dl ai mei :D ... ufff.. data viitoare
|
:))) ce urat golfulet... mah.. nu stiu ..dar e super tare decand cu ue :P eu am fost acum vreo luna la bulgari. si sincer.. nu aveam decat copie dupa talon si carte verde,asigurare. si m-a lasat sa trec.. fara sa dau nimic. dupa vreo 2 ore de plimbat.. m-am intors. :P
|
ce coincidenta , am vazut si eu pe la iesire din ungaria era bmw pisicuta negru de bucuresti din nsl care se ratacise pe acolo .nsl powaaa
|
Quote:
|
Ar fi super ideea... Nu-i asa ca asteptati sa terminam si noi cu BAC-ul?:lol: :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Adevarul este ca pentru conditiile care le ofera au niste preturi foarte bune. Eu chiar ma gandeam la vara sa imi petrec concediul pe acolo.
|
Duceti-va... dar fara masini.. Cica in weeknd vreo 3 romani au ramas fara masini la Bulgari :))
|
eee...dormim in ele...
P.S. mai lasati-l ... de bac... ma vedeti pe mine ca ma plang...??? |
Quote:
|
lasa mah...ca am mai facut si eu cu goe d`astea.. si dormeam asa de bine.. daor ca era pe furate.. cine se trezea.. fura geaca celuilalt :))
|
Quote:
|
Quote:
....... |
Quote:
|
Quote:
|
E klar. NSL in toata Europa!
Referitor la Bulgaria, eu zic sa luoam in discutie posibilitatea unei iesiri NSL in masa! Gasim agentia de turism si ne facem un calcul pentru la vara :) |
Quote:
|
afa nu se referea la robert , e o pisicia la noi neagra cu NSL la nr ... cea de a dat sambata noapte cerculetze in fata la hotel
|
Cel care a dat cerculete sambata noaptea era Ionut cu pisicuta neagra si cred ca tot el era si "ratacitul":P:P;);)
|
Quote:
|
Quote:
|
ha haaa... ai stat la acelasi hotel cu nea' vali... HTT power... :) :P
|
cand va fi vreun fest in bulgaria atunci ar trebui sa mergeti:PP