![]() |
Ford Focus 2001
10 Attachment(s)
Salut,urmaresc de mult timp forumul 4tuning si am zis sa imi postez si eu masina,sa mai schimbam impresii si idei.Am cumparat-o acum un an,cat se poate de stock.Dupa ceva cautari am dat de masina asta si am plecat dupa ea,nu era cel mai ingrijit ford,avea si inca are cateva defecte vizuale,dar are vopseaua originala si asta m-a incurajat.
Ca dotari: Geamuri electice fata 4 airbag-uri AC Volan piele si cam atat,cred Modificari: In prima faza mi-au trebuit roti de vara,pt ca masina am cumparat-o cu roti de iarna (de roaba pe 14).Am cumparat un set de jante pe 15 borbet originale de ford si le-am montat. Am schimbat semnalizarile cu unele smoked Depo si am pus folie pe semnalizarile laterale,la fel si pe bara spate pe suplimentara ceata si retur. Am vopsit grila negru. Folie pe geamuri. Am scos scrisul cu "focus" de pe haion. Numere lipite cu banda dublu adeziva si margine stearsa Am cumparat un set de jante pe 17 Lenso 7j,in stare foarte proasta si le-am reconditionat si vopsit alb mat.Urmeaza sa le montez la primavara dupa ce cumpar cauciucuri 215 40 17. Planuri: Faruri facute joey mode. Folie rosie pe stopuri. Arcuri sport. Folie fata. Toba sport. Oglinzi albe. Poate ceva si la interior. |
Re: Ford Focus 2001
3 Attachment(s)
Si ceva poze facute recent,cu rotile de roaba.
|
nu arata rau,sa o stapanesti sanatos
cum ai scos scrisul cu focus? cu ce e prins? |
Multumesc! E prins cu banda dublu adeziva.Cu ata dentara l-am dat jos,l-am incalzit bine cu un feon.Dupa te chinui putin sa indepartezi lipiciul ala,dar te descurci tu cu niste solutie de geamuri si ceva rabdare.
|
arata bine masina.succes in continuare.dupa ce ii pui rotile pe 17 o sa vrea mai jos :D
|
Multumesc frumos.A ta arata foarte bine.O sa vina si arcuri dupa ce pun jantele pe 17.Mi se pare ca e mai cocotata decat alte focusuri,nu stiu de ce..
|
Frumoasa foc masinutza! :D Asteptam modificatziunile :D Spor la tuning si sa o stapanesti sanatos!
|
Multumesc frumos,incerc sa o tin cat mai curata.Modificari majore nu cred ca vor fi,doar simple si de bun gust.Inca sunt elev si stiti cum e..Inca nu stiu daca ar merge mai bine o folie smoked pe stopuri sau folie rosie?
|
Dupa gustul meu, rosie CLAR. Uita-te la a mea cum vine ca sa iti faci o idee...ca e tot neagra masina ;)
|
Am vazut masina ta,imi place mult,mai ales farurile.Mai pe seara am sa-ti dau un pm sa-mi explici cum ai desfacut farurile,daca vrei.Am sa postez si o imagine care am gasit-o pe un forum,e exact cum vreau eu sa arate masina.Cred ca o sa raman la folie rosie,dar o pun cand da caldura
|
Salut.
Vreau si eu sa imi fac semnalizarile asa, cum se procedeaza, ce fel de folie ai pus? Se mai vede cand semnalizezi? ca nu prea as vrea sa se infiga vreunu in mine ca nu vede beculetul :rolleyes2 cu politia ai avut probleme ? |
Salut,semnalizarile din bara nu au nici o folie.Sunt semnalizari de la Depo.Alea de pe aripi au folie pt stopuri.Se vede cand semnalizezi si cu politia nu am avut treaba.Am permisul de un an si nu am fost oprit inca.
|
Ah, am inteles acum.. deci trebuie schimbate cele din bara.
Cat au costat.. ? |
Nu mai tin minte exact cat au costat..pana in 80 lei
|
3 Attachment(s)
Mai pun 2 poze cu masina.Una de sezon si una putin lucrata in PS sa fie mai joasa.Am pus si folie inainte sa ninga,dar am fost nevoit sa o dau jos...a 4-a oara :rolleyes2
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
de 2 ori pentru ca a trebuit sa fac un drum mai lung,odata pentru ca era prea inchisa si nu vedeam nimic si odata am fost atentionat. pozele sunt puse in ordine.e folie la 10 lei si o pun singur..
|
Quote:
|
Cred ca nu m-am facut bine inteles :lol:. era vorba de folia pe fata.pe spate e omologata
|
Quote:
ON : Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Bafta! |
Foarte frumoasa masinuta :) , sa o stapanesti sanatos si spor la modificari. 4 doors for more "hoes" :D
|
Multumesc baieti
|
Quote:
Nu trebuia sa il lasi sa zgarie geamul. Nu are nici un drept. Trebuia sa ii spui sa masoare cu aparatul altfel sa isi vada de treaba lui. Ai voie dar transparenta trebuie sa fie de nu mai stiu cat la suta ;) . Nu este legal pentru ca toate masinile au geamurile fumurii din fabrica, nu stiu cat la suta si combinat cu folia cea mai deschisa trece peste limita legala insa fara aparat nu are cum sa stie el ce transparenta are geamul . Cu alte cuvinte, nu are aparat...sa plimbe ursul |
2 Attachment(s)
Ce spuneti?
|
O prinde bine . Pe cat sunt?
|
da, sunt frumoase jantele :)
|
pe 17 7j. Acum caut cauciucuri si inele de centrare,sper sa gasesc pana in primavara,sa le pun pe masina.Mie unu imi place si zic ca se potrivesc albe la culoarea masinii :D
|
Vad ca au prindere dubla, chiar ai nevoie de inele de centrare ..... ce specificatii de prindere au ???
PS: sunt ce trebuie ;) |
4x100/108..am nevoie de inele pentru ca gaura centrala e foarte larga..si le-am avut puse pe masina fara inele si imi juca tare volanul
|
Daca au gaura larga insemna ca prinderea e doar in prezon, caz in care cu adevarat ai nevoie de inel de centrare, nu incerca sa le folosesti fara ca o sa pui presiune mare pe prezoane.
|
Da o sa cumpar si inele de centrare,deocamdata caut cauciucuri..
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum,revin cu poze mai bune! :D
|
2 Attachment(s)
Inca doua poze,una dintre ele cu passat-ul unui prieten
|
frumoasa foc :) chiar iese frumos in evidenta
|
Foarte frumoasa, eleganta sta in simplitate :D
|
Multumesc baieti,parca imi creste inima cand cineva imi apreciaza masina :oops: urmeaza un polish,folie pe geamurile din fata si mai spre vara arcuri sport cu 40 mm drop,probabil si alte cauciucuri,o toba sport. Ma gandeam sa fac oglinzile albe,dar parca ceva ma retine..as pastra linia asta intunecata :D
|
ar merge oglinzile si jantele albe, dar eu nu as face asta :) etrierii merita vopsiti si un eleron RS si masina se transforma.
|
etrierii sunt un albastru deschis spre turcoaz.Ma gandeam sa ii vopsesc in culoarea caroseriei sau negru lucios.La un eleron ma gandeam si eu,daca gasesc ceva in limita bugetului o sa cumpar
|
2 Attachment(s)
doua poze de la o intalnire in Suceava
|
trebuie sa o lasi putin mai jos, in rest este frumoasa foc
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning