![]() |
VW Golf III - Proprietari
1 Attachment(s)
Am vazut k exista u topic asemanator pt golf2 si sunt curios ce golfuri3 mai sunt prin tzara.
|
Re: Proprietari de golf 3, aratatzi-va masinile
4 Attachment(s)
Hop si eu ...
|
3 Attachment(s)
bag shi io
|
4 Attachment(s)
ceva poze cu masina mea..
|
6 Attachment(s)
chiar daca nu e din Ro , .. one of my old cars :
|
Quote:
Tocmai am mai achizitionat un golf 3 si are motor de 1,4...cam fasneatza masinutza...nu ma asteptam. O sa postez si niste poze cu amandoua jucarii...:) |
Quote:
pot sa spun cu mana pe inima una dintre cele mai bune masini care le-am avut , nici o problema cu el! |
Quote:
|
Re: Proprietari de golf 3,aratatzi-va masinile
8 Attachment(s)
hop si eu. acu e mai aranjata un pic. am reusit sa vopsesc barele. cauciucuri noi: good year eagle f1.
|
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea ca nu bat bine pa masina
acum fara suparare asta e parerea mea renunta la ele sau incearca ceva alta culoare ca rosu cu alba..... dar cel mai bine ar fi sa renunt la ele sa fie masina cat mai curata si atunci vezi ca o sa arete si mai bine ca asa bate catre kitch acum tu stii tie trebuie sa iti placa ,repet eu ti-am dat o parere |
Quote:
Nu tot eticetati masinile ca fiind chicioase Cand au aparut dungile pe masini toata lume aintorcea capul , acum deja sunt chicioase ? sageata daca esti multumit de masina si de cum arata , jos palaria , atentie insa la condus & provocari Sa revenim la topic |
1 Attachment(s)
hai sa bag si eu...
|
4 Attachment(s)
asta e muschiulosul meu ! :D
|
Quote:
Ai idee de unde pot cumpara proiectoare ca ale tale ? |
hai si eu daca tot sunteti totii pasionatii aici ...Eu mai am de modificat la ea :D usor, cu sfaturi si idei de la voi il "imbrac" si pe golfache al meu.https://forum.4tuning.ro/vbimghost.ph...img&imgid=8298
|
Quote:
|
pai cam tot ....kit faruri triple...dar in timp pt ca se cam simte cand cumperi cate ceva.:D Momentan vreau sa ii prelungesc capota bad look si grila sa i-o schimb.Si marea mea dilema e daca sa vopsesc sau sa pun colant pe capota.Care crezi ca e mai indicat?
|
Quote:
acum tu stii cum vrei eu nu am vrut sa sudez pe masina chiar daca il sudau cu argon se gasesc prelungiri diferite modele ce vine montat pe capota parerea mea sa fie masina cat mai curata fara tot feluri lipite pe el golf 3-ul este o masina ce se poate modifica f usor si se si gasesc o gramada de elemente de tuning eventual uitat-te si la un bodykit cam la ce pret ar veni oricum majoritatea utilizatorilor de pe forum cu timpul isi pun unele altele pe masina pt ca costa asa ca stai felexat ca sunt putin care isi fac masina dintr-o lovitura toate cele bune si bafta sa ne tii la curent cu modificarile si cu ideile eventual iti dau ceva site-uri unde te poti uita dupa elemente |
un tip mi-a spus ca mi-o face cu fibra de sticla si m-a incantat ideea.Sunt perfect deacord cu tine.Daca tii la masina nu umblii cu sudura pe ea ca e pacat.Ce e drept ca arata foarte tare cu prelungire si grila schimbata.Sunt bine venite site-urile unde gasesc elemente.Nici mie nu imi place "sorcova" masina.E mult mai aspectoasa cu un kit fara prea multe bling blinguri :D.
Ms mult pt ajutor.bafta |
apropo maine mergeti la ploiesti la tuning show?:D poate ne vedem p'acolo :D
|
Quote:
pererea mea e sa cumperi un bodykit gata facut pt golf si o sa vezi ca potirveste la fix si nu o sa iasa mai stramb intr-o parte si asa mai departe si e m-am hotarat ca imi cumpar la vento spolier de la rieger tuning gata facut pt vento desi costa 450 de euro numa spoileru spate am vazut kit-uri pe la 300 de euro pt golf 3 si in cazul in care il faci la cineva pretul no o sa fie cu mult mai mic mai bine cumperi unul gata facut pt golf3 , am cautat sapt asta pt ventoul meu dar nu prea am gasit dar pt golf 3 am gasit o gramada o sa iti trimit pe P.M situri unde sa cauti de la firme de tuning |
si pot face comanda direct eu ?Sau trebuie sa merg la distribuitori ....Si eu iti dau dreptate pentru ca ce e facut anume pentru se potriveste perfect.O sa caut si o sa te tin la curent.:P
|
Quote:
e mult mai usor ..asa fac si eu;) te uiti acolo in catalog sau ii zici sa iti arete mai multe modele de la mai multe firme acum sunt convis ca sunt destule magazine in buc baietii de acolo te pot ajuta mai mult |
mda....o sa merg la niste magazine pe care le stiu sa imi arate cataloagele si eventual sa le arat si eu ce am gasit la firmele de afara si sa imi comande....acum trebuie doar sa imi strang buzunarul :P
|
Quote:
ai P.M |
4 Attachment(s)
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaa Nyccccceeeee
|
4 Attachment(s)
nu ii cine stie ce da ii a mea:D
|
3 Attachment(s)
Se poate ca asta ati mai vazut.
|
2 Attachment(s)
Intru si eu.....
Prelungirea e de la Blondu ....vopsita acum neagra...:D |
frumoase masinile....o sa o bag si eu pe a mea sa o vedeti dupa ce termin
o sa va placa sigur.Hai bafta si spor la tunat |
apropo si eu am rude in buzau si vin p'acolo destul de des.poate ne intalnim si mai schimbam o parere ceva.hai noroc.pentru bz77amc e mesajul.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:Dnu are mai nimic modificat da e destul de ingrijita
|
8 Attachment(s)
frumoase masini aveti baieti! aveti grija de ele si incercati sa faceti lucrari cat mai calitative!!! mai bine mai putine si bne decat multe si proaste si de multe ori varianta ieftina e cea mai proasta.
eu unul am patito si nu o sa mai fac nici un compromis. pun si eu poze cu fosta masina. |
Re: VW Golf III - proprietari, aratati-va masinile
4 Attachment(s)
pun si eu poze cu masinutza mea :D
|
Re: VW Golf III - proprietari, aratati-va masinile
2 Attachment(s)
mai bag si eu cateva poze inainte de vopsire....
|
poze golf III
in aceasta arie se vor atasa poze cu modelul vw golf 3.este interzis orice comentariu sau atasarea altor poze in afara de acest model...
incep eu primul..... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning