![]() |
Omor deosebit de grav
|
Re: Omor deosebit de grav, infaptuit de un/fost membru 4tuning, crazy drivers
da.. ii stiam pe amandoi ba chiar pe valdut si prietena lui i`am adus eu inapoi cu mashina mea de la 4tuning day bacau ... poate ma linsau si pe mine
|
Bai frate bai...e de speriat!
Alex....nu trebuia ma sa te bagi in asa ceva...! Doamne fereste`ne! |
Doamne fereste! Nici nu stii peste cine dai! Sper sa nu faca reclama negativa 4tuning-ului!
|
si cand te gandesti ca in acest timp au postat pe forum! am o intrebare pentru cei care i-au cunoscut: vi se pareau niste persoane normale? ROG RASPUNS!
|
Quote:
|
Quote:
au fost faze cand am incercat sa ii ajutam... dar am vazut k nu se merita.. asadar.. ce au facut ei.. tine doar de comportamentul lor..si de atitudinea lor fatza de societatea noastra...si in nici un caz de 4tuning.. cei care vin la intalniri stiu la ce ma refer... atunci cand vedeam anumite personaje..ma feream.. nu stiu de ce.. dar.. pur si simplu... incercam sa nu ma bag in vb cu ei... se vedea oricum k nu sunt.. normali... si ma refer la cel mai serios mod posibil... :| in fine.. nu stiu nici cat de adevarata e kestia.. de la pro TV.. (k de obicei gafeaza baietii.. ) dar totusi.. keep tha' distance... nu ne opreshte nimeni.. . numai bine oameni... aveti grija cu cine si e unde umblati... salutari..cu respect. slip |
Quote:
Si cand te gandesti ca erau toti studenti...ba chiar unul in penultimul an la UMF....asta ar trebui sa fie un mare semn de intrebare pt multi...mai ales pt unii parinti care judeca dupa premiza...< vai..e la facultate,e baiat bun> |
Re: Omor deosebit de grav
Deci mie nu-mi vine sa cred de ce au fost instare baetii erau ei cu gura mare si vb numai prostii dar sa ajunga in halu asta e nasol tare de tot acum nu are rost sa ne gandim ca o mers cu mine sau cu altu si puteau sa face asta la oricare dintre noi.... o fost ceva de moment probabil si baut ca sa isi faca curaj mai mult casigur si asta o fost dar ..... nush chiar am ramas fara cuvinte in orice caz speram sa nu avem si noi proble cu.......la cat de vorbaret e bio vom vedea.......:peace:
|
Am intrat pe forum in dimineata aceasta pt ca mama mea mia zis ca la vazut la stiri pe Vladutz si am ramas shokat..........nu merita acuzat de noi in halul asta baiatul acesta......kallisto, bine zis cu excesul de gelozie, vad ca nimeni nu sia pus problema asta si ca POATE ca oricare dintre noi am face LA FEL. Mihaela e tovarasha lui Vladutz, un baiat super de treaba si cu care ma cunosc. IN VIATA MEA NU L`as FI CREZUT IN STARE DE ASA CEVA, nu era omul, intotdeauna a venit la intalniri, munceste, incearca sa faca si el un ban cinstit, avea o multime de idei in cap, avea carnetul suspendat,se pare ca mihaela asta l-a inshelat... p&^a mea iar el intr`un exces de gelozie sa dus la ala si la mierlit dupa care la ingropat intro padure in Suceava, de unde era dansul de drept, asta e, imi pare rau pt el si pt mine pt ca era un preten bun la care as fi putut apela oricand, si el la mine. asta e. FEMEILE ASTEA de la ele pleaca totul
|
Quote:
nu a avut carnet niciodata nu ca la avut suspendat |
hmmm... tot ce`i posibil, mam gandit si la varianta asta, oricum imi pare rau pt dansul, ma intreb cu pontiacul ala cea mai facut? tot in paragina e?
|
Quote:
imi pun problema in felul urmator.. dom'le.. de ce sa imi distrug viata pentru nimic? dak ea face asa ceva inseamna k nu o interseaza persoana mea deci nu se merita.. FETE SUNT slava domnului... deci putina ratiune.. nu strica... acuma nu are rost sa vb despre ce a fost.. a fost..s-a terminat.. asta este.. incercam sa ne traim viata tot inainte si sa avem mare grija cu cine umblam si in cine sa ne incredem.. intr-adevar de la femei pleaca totul... inclusiv noi.. ele ne dau viata ... stii?? dar cand e vb de o gafa de genul asta.. baga-ti picioru.. NU SE MERITA ! cat despre pontiacul ala.. nici nu mai stiu ce sa zic.. niciodata nu a avut keile la el.. niciodata nu a dat o explicatie buna..numai minciuni./..si totusi l-am ajutat cum am putut si am incercat sa vb cu el sa facem ceva din tancul ala de masina.. Astia care par cuminti.. astia fac multe.. ceilalti..doar vb..dar nu sunt in stare pt k mai si gandesc inainte.. 4tuning nu are absolut nimic de pierdut aici... si nu e afectata nici imaginea pt k nu facea parte integranta din comunitate..ba chiar am fost exclus din cllubul din care facea parte si a incercat si 4tuning-ul cu minciunile lui..dar l-am iertat... salut lumea de pe 4tuning... si aveti grija cu cine umblati... (stii vb aia... : pazeste-ma doamne de prieteni k de dusmani ma feresc singur) |
cum oare de a putut face asa ceva?
ce exces de gelozie ... asta e nebunie curata ! nu am avut ocazia sa-l cunosc pe respectivul si tare ma bucur ca s-a intamplat asa !!! |
DAMN MAN, ce psycho sunt unii oameni:shock: , nu s-a gandit daca ala avea copii..:???: familie PLM
|
|
WOW , nimeni nu cred ca se astepta :| ....... hai ca de mincinos mare stiu ca era..... dar chiar sa omoare p cnv :| ......... pacat de viata lui acum....... si cik ar fi facuto din gelozie si pt ca ii vroia masina (audi a4 2002) ... cik aia o vanduse la interlopi cu 900 de euro si aia o vanduse la alti 8 pana a ajuns la ct unde au gasito si le-a fost firul (am citit monitorul :D) ...... dumnezeu sa-l ierte pe cel omorat!! totusi nu avea ce cauta acolo .... WTF avea familie acasa ........
|
Am editat eu... CRyS` e mai bine pt integritatea si libertatea ta...daca ma intelegi!
|
au fost si baieti din suceava ,din cate am inteles, care ar fi fost rugati de vlad...sa faca niste modificari ale unor contracte..sau ceva.. dar nu s-a bagat nimeni..
cel putin... nimeni din cei care au recunoscut.. e cu substrat treaba.. si totusi ..erau anchetati de joi si au fost vineri la intalnire.. si au vb cu noi k si cum.. nu se intamplase nimic.. ma miram d c de la o vreme umbla toti 3 numai impreuna..dar.. nu puteam sa banuiesc nici in ruptul capului k sub nasul nostru...se intampla asa ceva.. :| oribil... nu le doresc multi ani de inchisoare.. pt k si asa si-au ratat viata.. si de acuma..ce o fi o fi.. Pentru mine nu mai exista.. si nici nu ii cunosc.. nici din ziar nici de nicaieri.. nu iti da nimeni dreptul sa iei viata cuiva.. fie el si cel mai mare criminal din lume.. o sa il pedepseasca soarta... nu mana omului... grija mare la "oameni" ... nu stii care si cum se deosebesc de animale.. |
Quote:
dap... vraghiile :D ...slip |
Ba, nu ii putem judeca noi acu pentru ce'au facut iei,inteleg va dati voi cu parerea da....exista un Dumnnezeu sus si... vor plati.
|
ba ii putem judeca. Nu e vorba de preferinte personale aici, sa spui ca nu se discuta gusturile, ci despre o CRIMA...
Am auzit aici vorbindu-se despre gelozia tipului. Nu stiu daca e cazul... din cate am inteles, tipa a aflat ca "amantul" are nevasta si copchil, si ca razbunare probabil a planuit sa-l omoare, impreuna cu prietenul ei. Daca prietenul ei era gelos, cred ca acum era si ea in groapa respectiva, alaturi de nefericitul ala.... Imi miroase a crima premeditata, nu "pasionala".... |
Quote:
Voi incerca sa`l sustin pe Alex ... ! Nu voi intelege niciodata cum de Alex a ajuns in preajma celor 3 bestii pe care inca de la inceput nu mi-au placut! |
Din cate stiu eu pt complicitate la crima se ia 5-10. Imi pare rau si'a distrus viata pentru un nimic....
|
Incepand de ieri de la ora 19.00, cand a fost jurnalul ProTv, am dat la oparte 4 cunostinte...cunosteam persoanele implicate,si cel putin la unul din ei, respectiv alex stan, nu m`as fi asteptat nici 1secunda sa fie capabil de asa ceva, dar se pare ca viata bate filmul, si iata`i pe cei 4 "prieteni buni" cum erau in ultima vreme, in spatele gratiilor.NU le iau apararea, sa raspunda drept, si cu privirea inainte pentru faptele comise, la fel ca in momentul infaptuirii lor.Dumnezeu fie cu voi....in spatele gratiilor e greu...
Fiti tari, cu capul pe umeri(chiar daca e tarziu) adunati`va mintile, cu gandul ca, veti iesi, si veti fi alti oameni, mai buni, mai cumpatati.Si nu uitati sa va rugati in fiecare seara pentru familia care ati distrus`o, pentru ca ea, n`are nici o vina... |
Quote:
|
mda,,, vb lui :))
|
vladutz... nu te du la ei... sa nu ii vizitezi :D dak te iau si pe tine acolo? :lol:
stai calm acasa... oricum nu intereseaza pe nimeni ce se intampla cu ei... dupa tot ce au facut... si incercati sa postati mai mult asupra subiectului... nu asupra parerilor de rau spune cu un titlu informativ k de ziar... (adevaru k ai un stil ... sa mor io.. parca scrii articole in ziar.. :))) ) hai ..bafta |
doamne, citesc si recitesc toate articolele despre ei, si nu-mi vine sa cred...
e vladut, prietenul nostru, e mihaela, prietena lui, cum de au facut EI asa ceva? vorbisem acum cateva zile la telefon cu vlacut, era totul ok, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat... eu nu pot sa imi inchipui ce a fost in capul lor, pare totul o gluma proasta... |
Partea ascunsa a crimei
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...ei_142993.html http://www.ziaruldeiasi.ro/files/cms...ribunal611.jpg ...am zis eu de prima oara de cand lam vazut ca asta nu e intreg la cap |
adevaru-i ca omul nu pare in toate mintile
|
la ce fata are si cum arata numai criminal nu pare....
|
el doar a ajutat la carat si curatat urmele....
|
Precum stiti ...Vlad Scurtu a fost excls din Clubul Crazy Drivers acu cateva luni din motive de neincredere si lipsas de judecata ....
Multe persoane ce lau cunoscut ...chiar mai bine decat unii dinttre voi stiu ce fel de om este ...si poate pt unii nu a fost un soc atat d mare ...nu ma refer k ar fi crezut k poate sa faca asa ceva....ci unii care ii recunosteau starea psihica instabila ...Omul este paranoic iar minciunile care lea zis dealungul timpului nu au avut nici un efect asupra lui deodata ce au fost demascate....deci ....tragetzi concluzia ....el e un fel d Alice in tara minunilor... Cei doi complici nu cred k au avut vreo treaba ....sau ...cine jtie ...dar...ideea e k ei nu trebuie sa plateasca pt inconstientza altora ... Sper k multi dintre noi sa ii ajutam pe cei 2 " complici " sa scape cu basmaua curata de la acest incident neplacut ... Imi pare rau pt familia ce a lasato in urma acel om ....Condoleantze pt rudele sale ... Respect ...si numai bine ... Si mai rog pe cei care posteaza aici ...sa aiba grija ce posteaza ...nici nu stiti ce mica e lumea :) |
Lumea oricum e mika...si cred ca toti cei care am postat aici suntem cat se poate de constienti ca s-ar putea ca insasi...domnishora care umbla in continuare libera ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat poate sa citeasca bine merci tot ce scriem aici.Oricum in mare parte povestea asta pare cusuta cu atza alba...insasi nevasta raposatului...nu a parut prea socata de faptul ca barbatusu' avea o relatie extraconjungala :!: Si avand in vedere ca relatia celor 2 cika era de aproape un an....e cam greu de crezut ca Vlad...nu stia ca il inseala prietena cu spor.Cat despre masina......hai sa fim seriosi...kiar si fara acte...si cu pete de sange..nu dadeau ei masina aia cu numai cu 900 de euro ( mai ales ca a fost vanduta initial unor pers din lumea interlopa )....o fi fost Vlad mincinos...dar totusi...de la minciuni si pana la a comite o crima...:|
Din pct meu de vedere si cei 2 complici care au ajutat la trasportarea cadavrului sunt la fel de vinovati ( nu le-a pus nimeni pistolul la cap ca sa ia parte la asa ceva...au avut de facut o alegere...si au facut-o....e firesc sa suporte acum consecintele ) |
Quote:
"I-am bagat cutitul in git si l-am rasucit, pentru ca ma deranja ca horcaia" vi se pare normala replica asta? |
Quote:
|
Quote:
O mai zic inca odata...ce cauta Alex cu ei!!?! Asta nu voi intelege niciodata! |
Precum stii draga Crys ....Alex...era in unele relatii bune cu Vladutz ...acum nush cat d bune sau d imp erau relatiile cu Vladutz...dar...cert e k se intelegeau bine ....
Oricum ....cat despre ce am zis ....k lumea e mik ....nu ma refeream la Mihaela ......si nici la alte persoane din lumea interlopa sau orice alti smecheri :|.....Ma refeream la persoane ce fac parte din familia inculpatului :| ....ink nu jtiu sigur toate datele ...sau dak e bine sau nu sa ma pronuntz cu certitudine ...dar ...unele chestii sunt concludente ....atat am de zis ... |
cam trista treaba oricum sunt niste lucruri care nu se leaga aici ...
-de ce peste tot se vb numai de ea si de el mai nimik daca se zice ca ea e mai putin vinovata -faza cu pamantul de flori adus de la iasi e chiar tare de parca aia in suceava nu aveau pamant sau trbuia neaparat sa fie de flori -masina a fost vanduta cu 900 de euro lucru care este foarte putin credibil ...si cica cumparatorii au vazut ca avea sange pe portiera... si din cauza asta iar fi santajat si leau dat pretul acesta - cand a fost gasita masina la agigea mai avea urme de sange pe ea cu toate ca trecuse prin 8 maini .. chiar daca o puneau ei la nush de teste nu cred ca mai gaseau ei mare lucru ca doar masina aia era spalata si aranjata mai ales ca se stia de pe unde provine ... -si multe alte chestii in fine eu nu lam cunoscut pe vlad foarte aproape doar cand am fost la iasi si era cu renault ul ala si cu pretena aia blonda care mi se parea cam intepata prea vb... si mia cam atras atentia ... dar de acum asta e s-a intamplat si astept sa vad cum se rezolva treaba ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning