Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Twingo Expression (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/39847-renault-twingo-expression.html)

B 79 D X R 29-04-07 19:49

Renault Twingo Expression

6 Attachment(s)
Hai sa va arat si Twingo-ul meu.....
Masina e din 2003, eu o am din septembrie 2006...
Urmeaza un eleron si o pereche de stopuri clare...

PYT 02-05-07 17:43

Re: Renault Twingo Expression

1 Attachment(s)
frumoasa buburuza, s-o conduci sanatos. ar prinde-o super niste stopuri k in poza atasata. PS: ai vreo afinitate pt combinatia negru-galben? :-)

B 79 D X R 05-05-07 20:28

1 Attachment(s)
Vreau sa-i pun stopuri, dar ca astea...

® Al3cS ® 09-05-07 22:45

A dat domnu` sa vad si un twingo pe aici ... sa il stapanesti sanatos :)poti sa imi zici si mie mai multe detalii ?
P.S Sunt mai frumoase stopurile pus de PYT dar... fiecare cu gusturile lui ;)

B 79 D X R 10-05-07 23:50

Ce sa-ti zic... Initial plecasem dupa un Golf 3 dar cand am vazut Twingo-ul mi-a placut asa de mult incat l-am luat...Ca optiuni are geamuri electrice; oglinzi electrice; servo directie; 4 airbaguri; inchidere centralizata; ABS; trapa; suspensie sport; jante aliaj; evacuare Sebring. Masina a venit din Germania asa cum se vede... Eu nu i-am pus decat paravanturile... Si mai vreau un eleron, stopuri si muzica...

® Al3cS ® 11-05-07 22:04

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 895313)
Ce sa-ti zic... Initial plecasem dupa un Golf 3 dar cand am vazut Twingo-ul mi-a placut asa de mult incat l-am luat...Ca optiuni are geamuri electrice; oglinzi electrice; servo directie; 4 airbaguri; inchidere centralizata; ABS; trapa; suspensie sport; jante aliaj; evacuare Sebring. Masina a venit din Germania asa cum se vede... Eu nu i-am pus decat paravanturile... Si mai vreau un eleron, stopuri si muzica...

Imi poti spune si mie cat te-a ajuns masina acolo ? ...

B 79 D X R 16-05-07 19:55

4800 euro in Romania...

PH86MIN 20-05-07 14:24

avem noi una in Ploiesti destul de frumoasa,exact k asta,neagra cu combinatii de galben si coborata grav,am vazut o de vreo 3-4 ori dak apuc o sa i fac si poze :D

B 79 D X R 26-05-07 18:45

Poate eram eu... Am fost prin Ploiesti acum vreo luna...:D

PH86MIN 26-05-07 18:48

nu cred k erai u k l am vazut pana acum de vreo 4 ori dar nu am apucat sa l pozez k eram cu masina si ultima oara l am vazut acum cel mult o sapt :P

B 79 D X R 28-03-08 20:25

7 Attachment(s)
Am inceput sa mai fac una alta pe la masinuta mea:

- schimbat stopurile cu unele clare de la FK;
- schimbat semnalele laterale cu unele cristal smoked;
- vopsit in negru anumite portiuni la interior;
- schimbat iluminatul afisajului central de la verde la rosu;
- instalat mp3 player panasonic + 4 boxe noi blaupunkt;

Vreau sa pun un filtru de aer sport si sa imbrac volanul in piele...

kapa_krs88 29-03-08 13:04

frumoasa masina....e km mica, dar arata bine

B 79 D X R 29-03-08 13:56

Desi pare mica din exterior, la interior este foarte spatioasa. Are doar 4 locuri. Dar in spate un prieten care are 1,90 si vreo 100kg sta bine. Asa zice el... :-)

tng 29-03-08 17:06

frumos, sa-l stapanesti sanatos

zici ca are suspensie sport?
arata mai bine daca cobora putin garda :???:

ce motorizare e?

B 79 D X R 30-03-08 20:16

Multumesc mult de aprecieri... Motorul e de 1200cmc... Merge si mai coborata garda dar si asa am probleme ca atinge pe dedesubt... Circul prin Bucuresti si asta imi ocupa tot timpul...:D...

kapa_krs88 22-04-08 18:08

de unde ai luat semnalele laterale? ce pret?

B 79 D X R 24-04-08 20:02

le-am luat din Germania... Vreo 30 de euro...

edy77_driver 14-05-08 08:53

cam cat te-a costat adusul ei din germania pana in ro ...nu m aintereseaza pretul de achizitie,doar taxele de drumuri si asigurari sau ce se mai plateste...vreau sa merg si eu luna viitoare tot dupa o astfel de masina.

mersi mult anticipat

B 79 D X R 21-05-08 12:57

Ti-am trimis un PM.

morpheusmaster 06-07-08 00:24

Ce tare poate sa arate!!! Eu personal nu prea sunt un fan al twingoului...mi se pare asa ca un rinocer in miniatura :D...ceva gandit mare dar construit mic ca sa fie small car :)...e fain tare al tau, imi place cum se vede in noapte si stopurile clare si evacuarea. App...pune un filmulet cu evacuarea...la 1200cmc si 16v trebuie sa se auda pretty good cred...ma subscriu ;) raman pe frecventa d acum

B 79 D X R 08-07-08 20:27

3 Attachment(s)
Nici mie nu imi placea Twingo inainte, de fapt Twingo stock nu-mi place nici acum, dar asa arata altfel... O sa fac si un filmulet, dar deocamdata niste poze cu noile pleoape...

morpheusmaster 08-07-08 21:54

He He He, is hoatze...si serios...twingo pe negru si cum arata al tau ;) arata bine :D...nici mie nu mia placut Seicentoul la inceput...dar cand lam condus a fost love@first sight :D...si de atunci a inceput nebuneala. Multa bafta in continuare

LUCI BV 89 WRC 17-08-08 18:59

super belea Twingo,sa il folosesti sanatos,este unul dintre putinele twingo care pot spune ca chiar imi plac,alea stock dupa cum ai mentionat si tu chiar nu imi plac,acesta este cu totul special!!!!felicitarile mele este bestial
am o intrebare,jante ca ale tale unde pot gasi?am cautat la un moment dat si nu am gasit pe nicaieri ...ms

B 79 D X R 19-08-08 20:49

Mersi mult de aprecieri... Cu jantele astea am cumparat masina... Cica sunt "jante speciale sport"... Asa zicea tipul de la care am luat-o... Erau la un moment dat unele de vanzare la Bursa cu tot cu gume... In Germania gasesti sigur dar nu stiu pretul...

B 79 D X R 25-10-08 17:27

Renault Twingo Expression

4 Attachment(s)
Cateva poze noi cu bubu al meu :D

PYT 26-10-08 17:34

ce s-a intamplat cu folia?
edit: mergeau niste pleoape mai "suparate"...

Reme 27-10-08 12:14

am vazut gandacul asta intr-o zii prin vitan, mai exact la piata bobocica langa REAL! nu era el? dupa jante, culoare si toba! caterinca masinutza! misto! sa ai grija de ea! si multa bafta!

B 79 D X R 02-11-08 11:27

@PYT: Folia este la locul ei doar ca nu se prea vede in pozele astea. S-a mai si decolorat in timp probabil... Iar pleoapele sunt cele mai "rele" pe care le-am gasit...
@REME: E posibil sa fi fost eu ca trec destul de des prin zona aia... Mersi mult de aprecieri...

Miez 09-11-08 09:30

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.

am si eu o rugaminte, poti te rog sa masori trapa ?
ma bate gandu sa tai mai mult plafonul si sunt curios dc ar merge... ms mult :)

B 79 D X R 25-12-08 15:12

Am dat folia jos. Vreau sa pun cu omologare ca am patit-o cu masina de serviciu si mi-a ajuns... Filtrul de aer e pe drum... A ramas Mosul blocat in trafic zilele astea... Ce sa mai zic... Si doua boxe noi sunt pe drum...

TZG@ 26-12-08 15:53

cum e motorul la twingo? ma intreb daca seamana cu cel de r5... poate ii faci o marire de cilindree,pui pistoane si camasi de 1,4 l...

nospherat 29-12-08 03:56

bha...ce idei ai si u...frate...exista twingo RS..:)

TZG@ 29-12-08 15:16

si ce daca? al lui nu e... si o conversie n-ar fi scumpa... :D

B 79 D X R 30-01-09 11:04

3 Attachment(s)
Am pus filtru de aer sport la Twingo...

thehuhu 30-01-09 18:51

daca trage prea mult aer cald nu e bine

iulianr26 30-01-09 20:09

Marfa masina cred ca se aude super cu filtru ala sport cand trage aer sa ii pui niste faruri mai marfa sa arate complet

B 79 D X R 07-02-09 11:51

De auzit se aude intr-adevar bine mai ales in combinatie si cu esapamentul... La faruri ma gandeam si eu, dar cele care sunt pe piata sunt pentru modelul anterior de Twingo, 93-98, care nu avea reglaj electric pe inaltime, deci pierd reglajul, si in plus calitatea fabricatiei cred ca e indoielnica, mi-e frica sa nu bata prost sa nu mai vad pe unde merg. Mai bine as pune un kit xenon cu lupe care se ridica la aceeasi valoare cu farurile... Stiu pe cineva care si-a pus pe un Mitsubishi L200 faruri din alea tuning si nu mai vedea nimic in fata, dar arata masina bine...

kapa_krs88 07-02-09 12:54

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 2045519)
Stiu pe cineva care si-a pus pe un Mitsubishi L200 faruri din alea tuning si nu mai vedea nimic in fata, dar arata masina bine...

Acelas lucru se intampla si cu farurile de logan

B 79 D X R 23-02-09 13:17

Vineri am fost cu masina la o mica revizie: s-au schimbat flansele la amortizoarele fata, bieletele antiruliu, placutele, ulei+filtru ulei, s-au verificat restul elementelor de articulatie si directie... Total piese si manopera 700 ron...

B 79 D X R 31-03-09 22:24

6 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa montez eleronul... Ce ziceti...? Arata bine...?

All times are GMT +2. The time now is 06:36.

- Copyright 2026 4Tuning