![]() |
Spalatorii auto in Craiova
pe care o preferati si daca se da pe undeva masina cu ceara solida, un salon ceva.
|
Re: Spalatorii auto in Craiova
singura spalatorie preferata de mine si de care sunt multumit este prima de pe colt de la bacriz cea cu 2 intrari !!
|
The BEST in town... spalatoria BEST - Rocada! zona Transformatoare!
|
Cu cea mai mare sinceritate vă spun că incă nu s-a deschis spălătoria care să-mi satisfacă standardele. Toate spală la fel de prost, cu aceeaşi angajaţi apatici şi cu ochii numai după bacşişuri. Nu-i nimic de capul lor.
|
Direct varza la capitolul spalatorii . Acum 2-3 luni am fost in craiova si aveam masina plina de namol pt ca fusesem la pescuit. Mi-a luat bani in plus pe motiv ca : domne masina e prea murdara .... oricum la cita rautate e in orasul ala o sa ajungeti departe :)
|
asa e la olteni.:D
cea mai buna cred ca e best-ul de pe rocada. |
Eu merg la Fhl si pot spune ca sunt relativ multumit. Exteriorul iese bine cam la orice spalatorie, la interior apar problemele. Cam toti fac treaba asta de mantuiala.
Quote:
|
la o spalatorie de indieni de pe canal ..... era ceva de genul 100 de mii pt jeep si a cerut 150 :)) bine ca au spalat-o parca aveau 2 boschetari de suflau apa pe jetul ala ... ca numai jet nu era
|
Quote:
acuma sincer, cu toate ca spal masina foarte rar, niciodata nu merg la spalatorie. de fiecare data cand am mers, am gasit ori zoaie in partea de jos, ori praful sters incomplet in interior, ori netras pe sub scaune, si asa mai departe, ca sa nu mai spun de zgarieturi. vorba lui lao, inca nu s-a inventat "spalatorie" la noi. am patit si eu faza cu domne e prea murdara si costa extra, si chiar la cea de la bacriz pe care o laudati voi, si in plus nici nu au facut cum trebuie. mai bine ma lipsesc si merg cu ea asa :( |
poate o sa-mi fac eu o spalatorie anul viitor ... m-a batut gindul anul asta dar deja se terminase vara si nu gasisem loc foarte bun.... sa aiba si fratemiu ce sa produca :)
|
pe canal la DIANA spala super bine dar se intra greu acolo...treb sa urci o bordura
|
in craiovita e o spalatorie buna si ieftina...la 3 zile le fac cate o vizita....mie unu imi place cum o spala
|
Votez pentru Best de pe rocada.
|
o spalatorie buna e si aia de la peco LUKOIL{ZONA SEGARCEA}
|
AUTOSERVIRE LA PETROM !!! Nu exista spalatorie sa t satisfaca complet,mkr la autoservire ai satisfactia k ti-o speli singur ...
|
zi-mi si mie unde e spalatoria asta cu autoservire...k sunt f curios... :p...spalatorie buna ... kre imi place e cea din capat dp canal...viperr nush cum...spala f bine acolo ....Si cea a lu Sorin International....
|
Quote:
|
acum inteleg ce face toata lumea acolo de sta cu orele.:lol:
|
eu raman tot la spalatoria de la peco LUKOIL{ZONA SEGARCEA}
|
Diana De Lux pe canal
P.s au rezolvat intrarea cu bordura e mai "moale" urcarea:P |
hmm...Spalatoria Ecologica(in parcare la Kaufland`ul dp Calea Buc.) sau la FHL ca e peste strada de mine...iar cand am ocazia ma ocup personal si imi iasa excelent.
|
nu stiu cum e cu spalarea asta ecologica fara apa da dupa mine in timp se zgarie vopseaua,ei sterg si ramane nisipu si prafu pe carpa aia...
|
pe Râului capat cu Brestei sau la Best acolo in Cornitzoiu..spala bine !
apropo, stiti unde pot sa spal si eu tapitzeria la masina? pe canal mi-au cerut 300 lei |
Eu am spalat de fiecare data masina in craiova vizavi de spitalul nr.1 . Iese super bine, nu mai stiu parca e 24 d lei tot tacamul fara tapiterie, oricum a iesit tipla tot timpul. Chiar recomand
|
mai e o spalatorie foarte buna langa popoveni, pe strada aia "super buna" care duce spre romanesti. e o statie gpl in fata, iar in spatele buteliei e cabina de spalat. acolo mi-o spal de obicei cand nu am eu chef sa o frec e vreo 20 de lei interior exterior si spala foarte foarte bine.
la diana de lux am spalat masina o perioada buna de timp, spalau bine si erau si patronii oameni calumea, dar de la un timp angajatii nu mai faceau treaba in randul lumii si m-am lasat de sportul asta. cel mai bine scot furtunul la poarta si mi-o spal singur, sau daca ma apuca noaptea, ma duc in petromul de la ciuperca ( mai e si la omv-ul de la real o spalatorie manuala dar nu au niciodata spuma sau ceara sau aditiv de uscare defapt nu au decat apa) |
Quote:
|
du-te la ala de la gpl. tata a facut tapiteria la un sprinter si i-a iesit foarte bine. pretul nu il stiu dar oricum e mult mai ieftin de 3 mil. sau cel mai bine iei o sticla de biocarpet un burte sau o laveta si ti-o faci singur, ca practic aia la spalatorie asta fac.
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci si in concluzie ca sa zic asa, nu are nimeni aparat de curatat tapiterii (cu vapori sau cu ce o fi)?
|
pe mine m-au aburit ca dau cu nu stiu ce aspirator ca trage tot si mai ramane tapiteria cam 10% umeda.
|
Quote:
|
Quote:
|
pt cafea cumpara niste glicerina si incalzesteo putin si freaca pe pata cu o carpa cu glicerina aia apoi cu carpa umeda.
|
Quote:
|
Quote:
|
Spalatoria Auto 11- preturi avantajoase si calitate garantata!
10 lei spalare exterior,10 lei spalare interior,20 lei spalare interior+exterior+ceruire gratis taximetrele si scolile de soferi beneficiaza de tarif special! Ne puteti gasi pe strada Dimitrie Gerota Nr 18(langa confectii) in fiecare zi de la 08:00-21:00. Telefon 0747867269 |
este foarte buna si cea de langa depoul de tramvaie,din cv9;)
|
Quote:
|
Quote:
am spalat ieri acolo si am fost foarte multumit.sa vedem cat ii tine asa.. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning