Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Matiz (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/39750-daewoo-matiz.html)

B 79 D X R 28-04-07 20:01

Daewoo Matiz

7 Attachment(s)
Sunt curios daca va place...

quick_5hifter 29-04-07 15:53

Re: Daewoo Matiz

Salut, masinuta e OK, imi place, insa nu incepe sa faci prostii cu ea (de ex. triple afumate erc...); deja vad ca ai inceput sa aluneci pe cai gresite, cu literele alea chinezesti...nu vrei sa renunti la ele? oricum, foarte probabil sa nici nu stii ce reprezinta :rolleyes2
(nu ca as sti eu....dar am mai auzit de unul care si-a facut tatuaj cu o litera chinezeasca, si dupa ceva timp a aflat ca litera aia era traducerea la conserva de carne :shock: )
Multa bafta la urmatoarele modificari, si SA-TI TRAIASCA JANTELE!

B 79 D X R 29-04-07 16:26

Le voi da jos in cel mai scurt timp pentru ca nici mie nu-mi mai plac... Nu inseamna nimic... (sau cine stie...) pentru ca le-am inversat eu cand le-am pus. Mersi de urari.

tavisor 29-04-07 22:13

arata super masinutza ta bafta in continuare:D

PH-04-WPD 03-05-07 01:29

tare cu tatuajul quick_shifter :))

Sindrom 03-05-07 11:05

misto buburuzoiu....mai urmeaza si altceva???
de unde ti-ai cumparat jentile???

mad_mario 03-05-07 19:47

salut masina e destul de interesanta ...jentile sunt crima...vad eu la interior nijte huse vitan racing ....da-le jos si kuta originale pe negru o sa dea bine;) spor la treaba in continuare

B 79 D X R 05-05-07 20:24

Huse originale negre de Matiz??? De unde???

mad_mario 06-05-07 12:02

:))...gasesti la orice magazin daewoo...cum ar fi ala din muncii sau mai e unu pe la unirii cum vi din spre klarasi ;)...magzine sunt o groaza dak vrei gasesti ...au din piele d-alea dupa rxm.ro
Ti-am vazut masina vineri ,si arata frumos tare de tot ...ar mai trebui putin lasta ...parerea mea.

B 79 D X R 06-05-07 16:10

Asta e si intentia mea... Vreau s-o mai las putin... Vazusem la un moment dat un anunt; cineva aducea parca din Olanda kit suspensie sport de Matiz... Trebuie sa mai caut... Cat despre interior... Ma gandeam decat sa-mi iau huse din comert sa ma duc la un tapiter... Imbracam si panourile usilor... Ar arata altfel... Vopseam si o anumita parte din bord... De idei nu duc lipsa, cu finantarea stau mai prost... Mai e si Twingo... Vreau sa-i iau stopuri luna asta...

nick_nasta 09-05-07 23:49

jentile sunt super?sunt tot pe 13"/4x114.3 ?cat te-au costat?
paravanturile alea nu prea imi plac.mai degraba alea care se prind in culisa geamului.

DACIA-Wrc 10-05-07 09:46

dadada eu stiu alta varianta
ca cica merge un tip tatuat pe strada si 2 tipe chinezoaice incep sa rada.
asta ajunge langa ele si intreaba de ce rad.
si ii zic ca de ce scrie pe tatuaj...eu stiam ca`i carne tocata.
oricum umpic de sambure de adevar tot este pe aici.

acuma sa revenim. foarte frumos matizul.
imi place mai ales ca`i alb(mor dupa masinile albe :P )

B 79 D X R 10-05-07 18:20

Jantele sunt pe 14" cu anvelope 195/45... M-au costat 105 euro/bucata fara cauciuc... Autocolantele chinezesti au fost date jos...:D

bullet21 18-05-07 14:20

frumoasa masina... si eu am unul rosu dar din pacate ink mai trebuie sa astept pana sa am permis insa pana atunci as vrea sa fac cateva modificari pe ea.. ma poate ajuta cineva cu idei...?

nookie 08-06-07 11:45

pana acum nimic deosebit, daca ar fi masina mea as renunta la huse si as vopsi bara spate si masca in alb.

numai bine, bafta

B 79 D X R 05-03-08 21:26

10 Attachment(s)
Hai sa va mai arat ce am mai facut pe la masina...

-folie autorizata 3M pe cele 4 geamuri laterale
-am adaugat lumini cu leduri albe sub bord stg+dr si sub scaunele fata; sunt legate la plafoniera deci se aprind cand se aprinde si aceasta
-sistem Cold Air Intake Simota pentru Matiz 0.8L
-am vopsit cateva elemente din bord
-schimbat iluminarea bordului si a consolei de climatizare

Dr3adLorD 05-03-08 21:50

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 1403035)
Hai sa va mai arat ce am mai facut pe la masina...

-folie autorizata 3M pe cele 4 geamuri laterale
-am adaugat lumini cu leduri albe sub bord stg+dr si sub scaunele fata; sunt legate la plafoniera deci se aprind cand se aprinde si aceasta
-sistem Cold Air Intake Simota pentru Matiz 0.8L
-am vopsit cateva elemente din bord
-schimbat iluminarea bordului si a consolei de climatizare

salut. unde ti-ai schimbat lumina din bord si cat te-a costat ? si sitemul Simota cat a fost ?

Mustang 05-03-08 22:06

Si eu cu o intrebare ...
Jantele pe care le ai, nu iti distrug in timp rulmentii ?
Am inteles ca la jantele originale de Daewoo se duc in timp si sunt curios sa aflu daca la alte jante se petrece aceeasi minunatie.

B 79 D X R 05-03-08 22:56

Chestia cu jantele care strica rulmentii nu am stiut-o. am sa ma interesez, dar pana la urma asta e o sa schimb rulmentii mai des daca se strica. asta sa fie singura problema. stii cum e cu tipele care poarta tocuri inalte le cam dor picioarele dar ca sa arate bine tot poarta tocuri.

Scoop 07-03-08 11:19

Sistemu de admisie simota de unde si cati lei a fost pls detalii

George_P. 11-03-08 00:47

Imi place super mult si tin sa te felicit :D

Am luat si eu saptamana trecuta un matiz si cam aceleasi chestii in privinta admisiei, suspensiei, rotilor vreau sa si eu sa fac...

Cat te-a costat admisia ?? Si daca i-ai pus conic si ai eliminat carcasa originala de filtru, nu-ti sta ceck-u in bord aprins mereu ??

B 79 D X R 11-03-08 12:38

Sistemul de admisie a costat 80 de euro incluzand transportul din Germania. L-am comandat de pe e-bay. Nu-mi sta aprins "check-ul". In schimb are alt demaraj masina si un sunet mai placut...

Snapy_xxl 11-03-08 13:58

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 1416390)
Sistemul de admisie a costat 80 de euro incluzand transportul din Germania. L-am comandat de pe e-bay. Nu-mi sta aprins "check-ul". In schimb are alt demaraj masina si un sunet mai placut...

Sigur nu e efectul Placebo?

WOLFI3 11-03-08 21:30

Foarte frumos Matizu...vad ca ai lucrat la ea destul de mult....chestiile care m-ar interesa sunt ledurile de sub bord si scaune...ledurile au 3 volt?? sau ai din acelea de 12 volti? cume leai prins si cate ai?? Is tare pasionat sa fac si io chestia acesta...si in bord, la kilometraj...ai pus albastre vad...numa becurila acelea mari leai schimbat? sau si acelea mai micute? Scz ca pun atatea intrebari...dar la altcineva nu am vazut asa frumos facute!!! Spor la treaba.....TUNING by WOLFI3

George_P. 12-03-08 13:28

Cum ai reusit sa-ti pui antena pe plafon ??

Eu am "chestie" deaia lipita de parbriz...

B 79 D X R 14-03-08 17:52

Ledurile: Sunt niste placute rotunde cu cate 9 leduri direct la 12V le-am conectat. Am pus cate o chestie din asta lipita cu banda dublu adeziva sub fiecare scaun din fata si sub bord stg + dr. Se gasesc pe la Ikea si nu sunt prea ieftine...

Antena: S-a gaurit plafonul. A fost montata la un service unde s-a montat alarma, inchiderea centralizata, proiectoarele si muzica. Si folia de pe geamurile laterale.

George_P. 19-03-08 18:15

si proiectoarele le-ai pus pe poziti sau ai schimbat si "joystick-u" ala cu unu de SE ??

B 79 D X R 19-03-08 18:26

Proiectoarele sunt legate direct pe contact, cand pun contactul se aprind si ele. Au si un intrerupator pe undeva pe sub bord pentru orice eventualitate, dar in general merg cu ele aprinse... Chiar vreau sa ma ocup sa pun un buton in bord in locul celui pe care scrie "security"...

B 79 D X R 29-03-08 15:00

Vreau stopuri ca cele din My photos din profilul meu... Nu gasesc nicaieri... Nici pe afara...

topser 29-03-08 18:17

1 Attachment(s)
te pot ajuta doar cu cele rosu/alb.

cele total transparente sunt facute custom.

cele alb/rosu sunt HELLA

ps. asa ceva..

B 79 D X R 30-03-08 10:13

Pai zi-mi un pret la astea alb rosii... Un timp de livrare... Astept o veste de la tine... Arcuri sport mai caut... tot pentru Matiz.

WOLFI3 30-03-08 17:48

Chiar ca sunt fainutze stopurile acelea, oricum defera de cele stock....si se observa diferenta pe loc!!! Ai primit vreo informatie despre ele? Un pret sau cv.?
Spor la lucru in continuare B 79 DXR

Dr3adLorD 05-04-08 14:32

spune-mi si mie te rog ce ai facut cu senzorul care intra in cutia originala a filtrului de aer ? mufa aia. l-ai lasat pe afara?

B 79 D X R 06-04-08 00:29

Vorbesti de furtunasul care uneste cutia originala a filtrului si cotul de cauciuc?

morpheusmaster 06-04-08 01:34

Super fain matiz ai omule!!!! Sa il conduci si sa te duca la destinatii sanatos!!!

Dr3adLorD 06-04-08 06:02

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 1468123)
Vorbesti de furtunasul care uneste cutia originala a filtrului si cotul de cauciuc?

nu. vorbesc de o mufa care intra in cutia unde e filtrul

B 79 D X R 06-04-08 12:21

Nu am avut asa ceva... Am sa ma uit cu atentie dar masina merge ok... Nu cred ca as fi putut sa-mi scape din vedere mufa respectiva... Al meu e euro3... Al tau???

George_P. 06-04-08 12:55

doar alea euro2 ce scrie m-tec pe ele au mufa respectiva la filtru, la cele euro3 nu exista mufa aceea, deaia am intrebat si eu mai demult daca-i sta checku aprins...

Mustang 06-04-08 13:08

Checkul se poate anula.
Mai tarziu ma informez cum se poate face asta. ;)

Dr3adLorD 06-04-08 15:58

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 1468640)
doar alea euro2 ce scrie m-tec pe ele au mufa respectiva la filtru, la cele euro3 nu exista mufa aceea, deaia am intrebat si eu mai demult daca-i sta checku aprins...

da al meu e m-tec si nu stiu ce sa fac cu mufa aia k am avut filtru sport si am lasat-o pe afara si imi consuma o gramda.

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning