![]() |
Pleoape 307 2006
Aveti idee unde pot gasi asa cva? ca am cautat de mi-a venit rau..si nimik..:(
|
Re: Pleoape 307 2006
cred ca te pot ajuta eu;)
|
:D spune tot :)
|
asteapta si tu un pic ...;)
|
Astept..:D
|
da-mi un model pe kre ai vrea sa il faci si se rezolva...;)
|
daca ai originale vreau si eu
|
1 Attachment(s)
Pe modelul asta de faruri.
|
si eu tot modelul asta vreau,dar daca am inteles eu bine rakmad face el nu are originale deci nu are rost sa sticam masina cu imitatii
|
Dar originale de unde? N-am gasit nicaeri...la noi..
|
pai decit imitatii mai bine astept.stiu ca nu exista dar vor aparea
|
Quote:
|
asteptam pozele
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 267300 Attachment 267301 |
sunt ca lumea dar la 307 asta cum avem noi pleoapele ar trebui sa fie gen 407 u un cot,deci mult mai complicate pt ca sticla farului nu e plata
|
Quote:
|
poate nu stiu cum arata fibra dar daca tu numesti banda aia care ai facut-o mare lucratura....
|
Quote:
|
Eu chiar as fi interesat daca imi dai un pret...bun te pun la munca :)
|
nu vreau sa ma umflu cu un 307 stai linistit dar eu cred ca tre sa inveti sa respecti orice parere.spre curiozitatea ta eu caut toate accesoriile pt 307 pt ca vreau sa o fac complet,deocamdata sunt la jumate tin sa te anunt,dar ca sa-mi fac masina cu lucruri de bazar...e departe de mine gindul.frate daca intrati pe forumurile astea vindeti macar lucruri ca lumea.numai la noi la romani vezi toate porcariile astea si mai mult de atit iti mai sustii si atat de tare parerea ta.
|
[QUOTE=rhadoo_307;899249]nu vreau sa ma umflu cu un 307 stai linistit dar eu cred ca tre sa inveti sa respecti orice parere.spre curiozitatea ta eu caut toate accesoriile pt 307 pt ca vreau sa o fac complet,deocamdata sunt la jumate tin sa te anunt,dar ca sa-mi fac masina cu lucruri de bazar...e departe de mine gindul.frate daca intrati pe forumurile astea vindeti macar lucruri ca lumea.numai la noi la romani vezi toate porcariile astea si mai mult de atit iti mai sustii si atat de tare parerea ta.acum 7 ani cind mi-am luat permisu am avut o dacia nova.pe aia am facut-o tuning cu accesorii din astea de care faci tu acum.deci tine minte.....acum 7 ani puna lumea din astea pe masina si pe dacii tata
|
1 Attachment(s)
model de pleoape :P
|
imi plac pleoapele taff dar cred cda ar trebui sa fie o idee mai inguste,nu?
|
Taff da-ne detalii pret de unde? Arata ok :D
|
Quote:
|
Quote:
|
hai tafff da-ne mai multe detalii
|
mai multe detalii va dau sambata..... deocamdata sry... :|
|
azi am terminat niste pleoape la un 407 care urca peste umflatura farurilor. miine o sa pun poze sa vedeti, cit despre ''originale'' (care inseamna ca sint facute de producator) eu le maninc bucata cu bucata, daca Peugeot face pleoape de far...
|
nu peugeot,ci firmele care lucreaza in colaborare cu peugeot.asteptam pozele
|
Taff ne-ai uitat? Preturi detalii te rugam :)
|
taff azi e luni.ne mai tii mult in suspans?
|
7 Attachment(s)
cam asa arata pleoapele de 407 dar inca nu sint vopsite.Chestia aia de pe luneta(nu stiu cum sa-i zic) e gata deja si daca vreti mai pun niste poze dupa vopsire.
A, era sa uit, barile sint in constructie... |
Da-ne si tu detalii pret...unde? :(
|
Bai nene va-ti dat toti loviti...
|
pai... ce detalii sa-ti dau? vi tu la satu mare pentru niste pleoape?
|
Nu dar daca exista...se pot trimite...
|
bai voi aia care ati pus poze cu pleoape...masinile sunt ale voastre?da-ti frate un nr de tel,un semn.ce mai puneti poze pe forum daca sunteti vai capu vostru.uita-te in dictionar ce insemna forum.lumea mai discuta,se mai ajuta...buni baieti
|
bai nene esti deplorabil!ai dat o replica superinteligenta, si iti multumim ca te-ai coborit pina la nivelul nostru umil.
Daca aveai ocazia sa pui mina pe un dictionar sa citesti ce e ala un forum acolo aflai ca forumul e un loc unde se schimba impresii, comenteaza sau fac publicitate UN ANUMIT SEGMENT DE USERI care au in comun ceva.Tu ai ceva in comun cu masinile?Daca citeai in continuare aflai ca reclamele care au ca efect fapte de comert SE DISCUTA IN PM. Eu am pus poze cu pleoapele pe care le-am facut iar daca cineva e interesat sa-i fac ma contacteaza civilizat in PM, nu umple serverul 4tuning cu replici inculte ca ale tale. Sa nu ma intelegi gresit, nu am nimic cu persoana ta pentru ca nici nu te cunosc si nu pot afirma nimic despre calitatile/defectele pe care le-ai avea, dar postul tau a fost unul RUSINOS, de uzura, cu alte cuvinte ai spus si tu ceva ca sa-ti creasca countul de posturi. Nu stiu ce inseamna pentru tine ''vai de capul vostru'' dar daca ai afirmat asta inseamna ca de capul tau e ceva, deci esti superior noua. Acuma am sa te las pentru ca nu vreau sa-ti expun studiile pe care le-am facut eu si nici nu vreau sa-ti arat ce am realizat pina acum pentru ca ai avea un sentiment de frustrare si ai avea cosmaruri nopti la rind mai ales ca e si canicula. numai bine! |
bai e clar cu tine si cu realizarile tale.ti-ai pus niste pleoape ca de e tuning si nu vrei sa te mai copie nimeni.eu nu vad detaliile de care spui tu,vad doar ca shaid-kid te intreba de citeva ori,iar tu cu studiile tale superiore ii dai un raspuns pe masura studiilor"vii tu la satu-mare dupa ele?".eu nu am nimic cu tine dar daca ai pus o poza si poti sa ajuti macar da-ne un nr de tel sa te cautam si nu e nici cea mai mica problema,sau ne poti spune sa ne vdm de treaba si iarasi nu e nici o problema
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning