Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   asta e a mea... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39704-mea.html)

ady m 28-04-07 09:36

asta e a mea...

8 Attachment(s)
Dupa ce am tot citit pe forum mult timp, m-am gandit sa va arat si mandria mea:-) ............si apropo e de vanzare.

vlad_VSV 28-04-07 09:54

Re: asta e a mea...

super dacia.....super bine ingrijita...bv,bv,bv....pe asta ar merge niste jante frumoase,lasata mai jos,geamuri fumurii,asa mafia style:lol:

ps:de ce o vinzi?

ady m 28-04-07 09:57

geamuri fumurii am avut vara trecuta numai pe spate si nu mi-a placut ...si o vand ca vreau ceva mai nou

vlad_VSV 28-04-07 09:59

pacat....mai rar gasesti asa dacie "conservata"....

B-11-AYG 28-04-07 10:51

frumoasa... mai ales culoarea..

B28ANB 28-04-07 13:42

ce curata e :D .... bv ... daca merge la fel de bine pe cat e de curata o dai repede :)

vlad_VSV 28-04-07 13:57

cat ceri pe ea? :lol:.....de curiozitate...ca arata super bine la varsta ei

ady m 28-04-07 15:37

Haideti ca nu e chiar asa veche.Masina e din '90, dar n-a trecut inca de 42000km, reali pentru ca masina a fost in familie inca de noua.

D.K.Smoke 30-04-07 01:51

Si cat ceri pe ea ????

Sarris 30-04-07 12:31

Felicitari pentru masinutza se vede ca ai grija de ea aici avem ceva in comun.
Am si eu una la fel numai ca rosie mare pacat ca o dai, eu nu ma despart de ea nici in ruptul capului.
Multa bafta si repet mai bine gandestete si nu o da ar putea fi o masina buna inca ceva ani de acum incolo, parerea mea.

ady m 30-04-07 19:02

Sincer inca nu sunt tare hotarat, dar stiu ca as vrea ceva mai "comod" la condus, ca sa zic asa.
Am si retineri pt ca mi-am dorit intotdeuna masina asta sa o conduc si pana acuma nu m-a dezamagit.
Exista insa si varianta in care sa mai investesc niste bani in ea si atunci clar ca nu o mai vand. Acum e stock, e asa cum a iesit din fabrica aproape.E asa in primul rand fiindca masina pana in 2005 era inscrisa in circulatie cu talon si numere vechi.Trebuie sa specific ca intre 2000-2005 masina a stat in garaj, nu s-a umblat deloc cu ea.
Cand a trebuit sa o duc la verificare si RAR am incercat sa fie conform cu specificatiile din fabrica, asa ca nu am pus nici macar cauciucuri mai late.
Va dati seama ca daca totusi o pastrez toate astea se vor schimba, mai ales interiorul.
Nu sunt tare vorbaret dn fire asa ca daca vrei sa mai aflati ceva legat de masina mai bine ma intrebati voi.
Pt cei din Cluj, care dintre voi stie unde as gasi niste jante frumoase pt mandria mea?:)

vlad_VSV 30-04-07 19:20

Quote:

Originally Posted by ady m (Post 877966)
Pt cei din Cluj, care dintre voi stie unde as gasi niste jante frumoase pt mandria mea?:)

deci nu o mai dai??:dance: :dance: :dance:...n-o da ca ii pacat de ea...ajunge cine stie pe ce mana...sau la carat cartofi :evil: :evil:

ady m 30-04-07 19:27

Ma crezi ca nu stiu?:).Cu cat stau mai mult pe forum, ma apuca mai mul tunatul:) si pofta de a face ceva simplu si frumos.Stii ceva de niste jante? Cel mai bine ar fi cu 3 prezoane sa n-am de modificat.Am vazut ceva fain de Renault 5. Ar arata super mai ales daca o si las mai joasa.Nu exclud varianta de a intoarce cele care le am acum.Stii pe cineva?Cat e de riscant?
Daca o las mai jos e suficient sa tai din arcuri?

vlad_VSV 30-04-07 19:56

daca o lasi mai jos trebe sa tai din arcuri si sa modifici si telescoapele....este pe gh. dima un nene...care modifica telescoapele si le intareste

despre jante nush ce sa zic in trei prezoane....cms,de aro 10...da is naspa...ai putea sa le intorci pe astea...asta daca nu vrei complicatii la prezoane....daca nu flanse de trecere de la 3 la 4 prez(sau punte de renault 18 pe spate si fuzete pe fata) si acolo ii lumea jantelor...ai de unde alege in 4 prezoane

D.K.Smoke 30-04-07 22:00

Da Vlad asa e dar nu uita ca nenea militian se leaga de noi ca de ce avem flanse daca nu le omologhezi sau iti cumperi direct omologate. Nu stiu ce sa zic intradevar ar arata foarte frumos lasta mai jos si incaltata cu niste jenti dragute in 4 prezoane

ady m 30-04-07 22:14

Stiu ca trecerea la 4 prezoane m-ar face sa aleg intre multe modele de jante.As prefera sa nu ma apuc totusi de schimbat punte spate si pus flase si alea , alea ca nu-s prea sigure si foarte probabil sa trebuiasca sa umblu la tablarie , mai ales pe spate.N-as vrea ca probleme cu rugina n-am avut inca .Jantele de aro 10 din cate am inteles is prea grele iar cms-ul o da prea tare in kitch(nu stiu de ce , dar asa mi-au parut intotdeuna).Oricum daca e sa-i mai fac ceva la exterior cam asta ar fi: jante si lasata mai jos.Restul la interior...
Daca aflati ceva , lasa-ti un mesaj pe pm si vorbim...

apline5 30-04-07 23:20

ffff frumoasa mashina. nu o vinde k nu merita poate plangi mai incolo dupa ea .

vlad_VSV 30-04-07 23:22

las ca nu o vinde ....sa speram....:lol:

apline5 01-05-07 00:58

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 877985)
deci nu o mai dai??:dance: :dance: :dance:...n-o da ca ii pacat de ea...ajunge cine stie pe ce mana...sau la carat cartofi :evil: :evil:

good point. si asa nu mai sunt multe dacii frumoase asa stock .si ar fi pacat sa ajunga la un taran care o tine pe post de tractor si caruta

FIGHET 01-05-07 01:01

asai are dreptate la carat cartofiiiii

lord_hades 03-05-07 10:02

nu cred ca o mai vinde (mai ales daca s-a atasat de ea :joy:) ,spor la ea ;)

ICE-M@N 03-05-07 16:52

deci la dacia asta niste geamuri fumurii ar fi super mai ales ca e neagra

ady m 03-05-07 19:23

Aveti idee cat m-ar costa asa o distractie?Adica sa-i fac fumurii toate geamurile in afara de parbriz, dar totul cu acte in regula.

dooms 03-05-07 20:45

o mai vinzi????
vb serios, as fi interesat.....

ICE-M@N 03-05-07 21:11

Quote:

Originally Posted by ady m (Post 882776)
Aveti idee cat m-ar costa asa o distractie?Adica sa-i fac fumurii toate geamurile in afara de parbriz, dar totul cu acte in regula.

am inteles ca la sebes banuiesc ca stii unde e ca nu e departe de crluj e undeva in jur de 3.5 milioane sa le ionizezi , stiu ca o facut un prieten de al meu la logan tot in afara de parbriz

ady m 03-05-07 21:19

Ok,chiar cunosc pe cineva de acolo si am sa iau legatura sa vedem cum s-ar putea face.
Intrebare:cam cum ati vedea voi pregatita masina asta?Clasica stock , gen Gordini dar mult mai enigmatica din cauza culorii sau un tuning de sa nu mai stii ce-a fost?
.....si da e posibil sa o vand dar inainte tre sa gasesc si o inlocuitoare sa nu raman pieton.

ICE-M@N 04-05-07 15:17

las-o mah cat mai clasica nu-i pune spoilare si toate zorzoanele las-o asa , fai geamurile fumurii pune-i jante si laso mai jos sa vezi ce bine o sa arate de o sa vrea toti sa aiba masina ca a ta , si inca ceva tine-o cat mai curata si cat mai multa ceara sal

ICE-M@N 04-05-07 15:19

a si inca ceva daca faci rost de o lama deaia care vine sub bara din fata gen cum are sarris ar arata belea

ady m 04-05-07 19:38

Pfai ma.....bine ca mi-ai adus aminte .Anul asta inca n-am da cu ceara pe ea,dar anul trecut am facut-o de 2 ori.

ICE-M@N 04-05-07 19:53

pai mai trebuie din cand in cand nu:))

vlad_VSV 04-05-07 20:34

1 Attachment(s)
m-am jucat oleac' :D

canny 04-05-07 21:48

te joci te joci, ma fi si tu mai realist !!!!!
!!!

vlad_VSV 04-05-07 21:54

ehh nah acuma.....am exagerat cu jante putin....freaca la aripa :lol:

ICE-M@N 04-05-07 23:23

da un pic exagerate jantele da ceva in genu i-ar sat bine la masina asta

ady m 16-05-07 21:18

A iesit bine de tot,jantele nu pot fi asa mari ca nu le duce motorul:))

giany_TM 18-05-07 22:05

Bai cand am vazut masina asta, jur ca mam gandit la securisti de pe timpu lu Ciasca :)))! exact asa veau masinile de armata si securitate :o ... Pff mam speriat ma gangsterule :P

ICE-M@N 19-05-07 09:43

da si daca mai avea si nr galbene cum erau pe vremuri chiar ca era securist

ady m 28-05-07 22:41

Giany TM, nu sunt deloc modest daca iti spun ca am scapat de multe amenzi si controale in trafic datorita culorii masini si nr de inmatriculare, pe care multi il asociaza cu ceva legat de administratie/administrativ.De ex. la Alba Iulia de 1 dec din greseala am ajuns sa parchez, pur si simplu nu mai erau locuri de parcare, langa masinile delegatiilor din consiliul local si care mai erau p-acolo dar nu m-a luat nimeni la intrebari desi era zona restrictionata:D

B 16 K U L 03-06-07 16:38

Bravo .simpla si curata

bo$$u 03-06-07 18:56

mijto masinutza, dar vara nu as vrea sa fiu in ea cand arde soarele....

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning