![]() |
Pasionati de motoare/motociclete /speed-uri
Topicul acesta este dedicat tuturor pasinatilor de motoare din Piatra Neamt si nu numai. Pentru ca am si eu cateva cunostinte prin comunitatea lor in plina ascensiune ...am zis ca ar fi frumos sa aiba si ei un loc aici printre noi.
Si cu ocazia asta sper sa legam o stransa colaborare daca pot spune asa intre cele doua comunitati astfel incat intalnirile saptamanale sa devina mai interesante si mai pline de "culoare". Asadar ii asteptam pe motociclisti sa se prezinte si ei si sa poarte discutii aici pe forum;) |
Re: Pasiunati de motoare/motociclete /speed-uri
foarte buna aceasta idee cu motoarele...
mai aflam si noi lucruri noi in acest domeniu...:D |
Re: Pasionati de motoare/motociclete /speed-uri
Vis-a-vis de comunitatea moto, ceea ce se incearca cu tuningul este in plina ascensiune. Exista club si intalniri moto, cu mult dinainte sa se gandeasca cineva sa faca asta si cu masinile. Ca sa nu mai zic de acea comuniune speciala dintre motocilisti, care ne face speciali si invidiati de altii. Nu vreau sa par rautacios la adresa pasionatilor de tuning, mai ales ca apartin si acestei categorii, dar as vrea sa vad mai multa prietenie si relaxare si in tabara auto, ca sa ma tenteze sa particip mai des.
|
Quote:
|
Quote:
|
is perfect de acord cu johnson.....are f mare dreptate!
|
Poate ne pun motociclistii si niste poze de pe drumetiile lor ...:D asa ca sa ne mai delectam putin
|
1 Attachment(s)
intalnire la varf, pe dealul Copoului. Membrii din Iasi, Roman si Piatra, bineinteles, acum 2 saptamani
|
Quote:
|
dac aveti poze cu ultimile aparitii in acest domeniu ... bagati`le pe forum sa mai vedem si noi :)
|
mda....as da si eu o tura cu un motor :D
|
poze de la expozitii nu prea am, ca nu ma duc acolo sa fac poze la fetite calare pe motoare. Sunt mii de fotografii pe siturile moto si de calitate, nu facute cu telefonul. De la iesirile noastre in schimb, am cu siguranta, dar daca nu ai fost prezent sa simti aventura calatoriei, par niste simple poze din parcare...
|
Frumos tare repsolu ... e 1000 RR ? :oops:
|
1000 rr repsol replica, e din Iasi baiatul
|
Primiti pe oricine in comunitate??adik ma refer chiar dak nu are masina da are motor sau scuter sau mai stiu eo ce...??
|
salut, vreau si eu sa imi cumpar o motocicleta RIEJU RS50, si as dori sa stiu daca este buna, sau daca se merita
|
Motocicleta e foarte pretentios spus, dupa nume nu cred ca are mai mult de 50 cmc si 2(doi) cai putere. Daca vrei intradevar motor, e posibil sa gasesti ceva japoneza la aceeasi bani, mai veche dar incomparabil mai buna. Cat costa asta?
|
2900...noua, si garantie
|
1 Attachment(s)
24.06.07 locatie Balea Lac. Asta da drumetie cu motorul
|
ce se merita , yamaha tzr 50 (500 km , 2007 , are 2 luni) cu 2100 euro sau rieju (care e facuta cik tot de yamaha ) nou nout , garantie 2 ani la el , cu 2900 euro??? plz:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Criminala poza ... speech less
|
1 Attachment(s)
Pt cine nu stia, asta e motorul meu, tot in Fagaras.
Am uitat sa-l intreb pe baiatul cu Rieju ce varsta are, pt ca pana in 18 ani asta e motorul pe care il poate conduce, din pacate >49cmc. Altfel la 3000 de euro gasesti super motoare de prin 99-2000. |
Quote:
|
Acest Ninja va participa cu mine la ghidon, impreuna cu un prieten de-al meu cu un gsx-r, in premiera pt Piatra Neamt(cred), la o cursa de viteza pe circuit in Grecia, la Serres. Acesta este si unul din motivele pt care am investit in performanta si se simt diferentele. Aceasta are loc in perioada 26-29 iulie si are sustinerea sponsorului principal, Cocktail Tuning. E primul anunt oficial pe care il fac in legatutra cu acest eveniment si nu e sub forma de lauda, consider ca e bine de notat ca incepe sa se miste ceva si in domeniul asta. Pana vom avea un adevarat club racing la noi in oras, e un inceput. Astept intrebari, la care voi raspunde cu cea mai mare placere
|
Quote:
Lasand gluma o parte ...e o treaba foarte buna participarea voastra la aceasta cursa...si sper io cu rezultate bune pt voi. Sa faceti o figura frumoasa acolo ;) |
Poate sa vina oricine are posibilitatea sa-si asigure transportul,cazare si masa, locul in care se desfasoara competitia oferind si multe variante de petrecere a unui concediu de neuitat. Un rezultat excelent ar fi si clasarea intr-o grupa superioara, acest lucru se face pe baza timpilor din calificari, iar la 60 de participanti inscrisi pana acum, multi din ei cu experienta mare pe circuit, nu visam sa venim cu vreo cupa acasa. Ca prima participare, ne intereseaza acumularea de experienta si daca nu ne facem ras, poate in viitor cu ajutorul mai multor sponsori, sa ne facem un obicei din participarea la curse
|
Quote:
Dar fiecare le stie pe ale lui ...io va urez succes!!! Si luati un cameraman ceva cu voi :) sau macar un fotograf... |
Deci tu esti tipu' cu 636-le .. frumos :)
Iar ptr drzvd_x2000 .. din cate stiu eu tre' sa ai vreo 2 ani experienta pe motor ca sa te lase astia sa treci la motoare mai mari de 600 cm3 ... anyway, cum zicea si johnson .. cu 3000 euroi iti iei motoare dragutse. Recomand www.pro-bike.ro/forums/ la vanzari |
Mai nou se pot achizitiona si de la mine motociclete din stoc sau pe comanda, cu posibilitate de rate cu avans 0. Teoretic asa e cu experienta, dar se face un curs cu pilot profesionist si cu licenta obtinuta poti conduce motor mai puternic de 34cp si de la 18 ani.
Fii sigur ca vom face filme si poze, avem cu noi echipa care se va ocupa special cu asa ceva, ca sa nu mai zic ca vor veni si cateva televiziuni, ziaristi si delegati ai revistelor moto. |
Quote:
|
Revistele o sa le am eu sigur, iar filmulete si poze o sa pun pe site, tot la rubrica asta. La tv, nu cred ca o sa stiu cand apare ceva. Pana plecam, mergem la Bacau pe circuit, mai bagam acolo ceva antrenamente, mai ales ca azi pun power comanderul si vreau sa vad ce diferente apar. Mai sunt 2 saptamani, deja am emotii...
|
Quote:
|
he he ...johnsone..da ce fain suna motoru` tau..vai vai...m`am speriat kn am l`am auzit joi la peco la bazar :D super sunet...o adevarata simfonie ...
A si ms pt gestu facut... ma stii din vedere?sau ...ai dat din kap pur si simplu?:)) |
Quote:
|
Am fost si la antrenamente si bine am facut, e totusi altceva pe circuit, fie el si de karting, decat pe strada... Au venit si baietii din Roman, Bacau, Iasi, era ceva de vazut, super senazatia cu genunchiul pe jos
Buddy lexx. ti-am vazut stickerul si din discutiile pe care le-am avut pe mess la un moment dat, am retinut fata ta din poze. Mi-ai trimis ca sa reusesc sa te identific, ca nu stiam cu cine vorbesc |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am si cateva poze cu baietii care au fost pe acolo.
Intr-una din poze, se poate vedea un Gsx-r albastru de 1000 cmc si vreo 180 cp, in care au fost bagati in jur de 10.000 euro, din care numai 3000 au fost jantele si discurile de frana. Pe cand vedem si la noi o masina, nu moto, cu jante de 3000 euro? |
Quote:
Cum se comporta motorul dupa ce s-a inst power commanderul? O sa mai treaca timp pana sa vedem masini cu jante de 3000 ...insa inainteam incet si sigur;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning