![]() |
nu mai este valabil. se poate sterge
nu mai este valabil
|
Re: Masina de fitze
Mai... Obi_One...in primul rand spune si tu despre ce masina este vorba,din ce an este,si un pret.....
In poze vad o Dacia...dar poate e Renault 12...... |
Re: Masina de fitze
Eeeee ai ghicit. este:oops: o Dacie Coupe de prin `89..si pretul incepe sa coboare de la 2300 euroi in jos.....
greseala mea ca nu am zis de prima data soryy me.....acu impuscati-ma.ca nu prea le am pe astea cu anunturile . |
Re: Vand Dacia Sport(coupe) frumoasa
nu vrei un motor destept pentru bestia aia a ta????1.8L...carburatie....90cp stock
|
vreau eu bass-ul GBL si farurile xenon de rezerva
|
Imi pare rau dar nu o descompletez....
UP UP. oferta inca valabila...discutam de la 2100 eur. |
kenobi pune si tu daca vrei o poza cu farurile XENON ca nu am mai vazut pana acu faruri xenon la o dacie......DE ABIA ASTEPT ....... pls pls pls pls
|
de fapt nici macar nu e coupe, e Sport(berlina)..atata :-P
dacii coupe inca nu avem...de uzina cel putin :0 pune-i 1.8-le...sa vezi cum zboara..la propriu si figurat :wink: |
Quote:
|
sincer mi se pare ciudat...dar posibil la noi :lol: knd de fapt Sport-ul e clar berlina cu 2 usi :wink:
|
Adevarul asta este mai florine am avutr si eu o daciue sport si intradevar in talon asa scre dacia 1410 coupe sau ceva de genu nu mai9 tzin minte
|
Quote:
Taticu.. daca nu ai vazut niciodata cum arata un talon de dacie sport. atunci nu mai posta doar asa sa nu zici si tu ca nu ai postat.caroseria e "coupe cu 2 usi" si nici de cum "berlina cu 2 usi" cum zici tu. iar daca tu nu poti sa faci deosebirea dintre o "dacie sport" adica "coupe" si o "berlina" atunci lasa-te. Scuze daca te deranjeaza dar esti praf in materie auto. oferta inca valabila la pretul de 2000 eur negocialbili. |
esti u mai habarnist decat pari ..sa stii :lol:
Mustang MK I coupe are de fapt caroserie berlina in 3 volume...dar Ford a denumit-o "COUPE", acelasi lucru e si cu Dacia Sport..sincer n-am vazut un talon... desi as fi vrut sa vad cat de destepti au fost cei de la Colibasi, incat au denumit o Berlina, drept Coupe. bafta la vanzare...nu intentionam sa iasa asa urat o remarca..dar acum e cam tarziu pt remuscari..scuze oricum..pt k n-ai facut decat sa sustii ce "zice" talonul :wink: |
[QUOTE=florin_cars;890090]esti u mai habarnist decat pari ..sa stii :lol:
Mustang MK I coupe are de fapt caroserie berlina in 3 volume...dar Ford a denumit-o "COUPE", acelasi lucru e si cu Dacia Sport..sincer n-am vazut un talon... desi as fi vrut sa vad cat de destepti au fost cei de la Colibasi, incat au denumit o Berlina, drept Coupe. orice masina care are 2usi se numeste coupe indiferent k este dacia sau ferrari si sportul nu-i facut la colibasi este facut la cimpu lung:rolleyes2 |
sportu e aro???:)) si suna penibil coupe la o dacie...degeaba te zbati ca masina arata aiurea...e urcata in corcodus...vopsea data aiurea pe ea...poate o vinzi dar nu la pretul tau
|
Quote:
mai mare prostie n-ai putut spune.. :lol: :oops: vaii kinderii ashtia stiu totul despre masini. mai invata omule..si revino. Sa nu-mi spui k tu crezi k, Oltcitul, Golful, Astra F, Civic-urile dupa 94-95, Polo, etc...toate sunt Coupe..k ma pis pe mine de ras..alaturi de restul forumistilor :oops: EXEMPLU: GRANADA MK I sunt 2 tipuri de caroserii cu 2 usi..de ce? pt k ambele sunt coupe..fabricate in aceeasi perioada doar asa..de florile marului? GRANADA MK II este si cu 2 usi..dar e berlina, Astra G la fel are 2 usi.dar 2 variante diferite..si Mustangu' MK I este Fastback(adevaratul Coupe) si Coupe(berlina in 3 volume)..sunt fabricate toate in aceeasi ani..au 2 usi..si sunt COUPE? fii serios..si scoate odata capu' din tzarana..fi destept..sau incearca macar sa inveti de la cei care mai stiu cate ceva..de aia intram toti pe aici..sa invatam...noi..sau la randul nostru pe altii :wink: |
up up up
vad ca nu se ingramadeste lumea.:x doar cativa care suna si din aia doar 2 care au venit sa o vada.:rolleyes2 LUMEEE hai ca vreau sa imi iau motocicleta si nu am alt fel cum sa fac rost de bani.:sad: :sad: ..si pt asta sunt nevoit sa fac un discount 1800 euro si mai discuta ceva la fata locului. |
up up up nasina este inca de vanzare iar pretul nu mai scade sub 1800
|
1 Attachment(s)
Kenobi scz si bafta la vanzare~~~
Florine explica mai clar sa inteleaga toata lumea nu cu masini care nu prea se vad la noi pe strazi(mai deloc) un bmw coupe este coupe sau nu??Masina asta este coupe??Daca se poate explica cu poze!!:twisted: |
asta este berlina in 3 volume...chiar dk BMW o denumeste COUPE...dar nu este un COUPE adevarat in termeni tehnici :wink:
nici seria 3 Compact nu e Coupe..este berlina in 2 volume jumate. scuze de OFF-topic Coupe este Ford Capri, VW Scirocco, Opel Monza, Opel Rekord B/C Sprint, Opel Kadett C GT/E.. |
VW Corrado, Opel Manta doar cel cu haion etc..gasesti pinet poze de lamurire.
scuze kenobi :-P |
deci toate masinile in 2 usi si cu haion(adica in 3 volume) sunt COUPE???
|
ai PM.........
|
Lol... nu prea am mai auzit-o p-asta cu coupe. nu inseamna ca orice masina in 2 usi e coupe, dar bmw-ul acela rosu din poza... chiar este un coupe. in caz ca nu stiai ... bmw-urile acelea incepand de la pisicutza sunt spre exemplu 320Ci ... C = coupe. Nu cred ca bmw denumea o masina coupe ca asa ar vrea ei sa fie...
|
ai si tu PM :wink:
Cauta, documenteaza-te..apoi vorbeste :D |
foarte tare frate. Da omu un anunt ca isi vinde masina si uite catamai discutia sa iscat aici.. ca aia e coupe ca ailalta nu e.. mai fratilor in talonul meu scrie coupe?? deci e coupe ..
hai up ca anuntul e unca valabil up up up |
Scuze de offtopic. Pt dicutia cu coupeul, intrati aici daca stiti putina engleza si va lamuriti.
p.s. Au existat coupe-uri si cu 4 usi :) |
ce frumos link :oops:
|
Mda, nu-mi mai aduc aminte daca l-am pus si l-a sters cineva sau nu l-am pus deloc. Daca a fost sters pt ca deranjeaza, imi cer scuze si rog sa fie sters inca odata.
http://en.wikipedia.org/wiki/Coup%C3%A9 |
hai UP ca vad ca nu e lume interesata........
UP UP UP |
he he he greu mai frate greu.
up up up Saptamana asta pret promotional de 1500 euro. doar saptamana asta adica pana duminica seara ...:twisted: :twisted: :twisted: |
gata a expirat promotia. incepand de azi revenim la pretul ei de 1800. se asteapta confirmare la o oferta ce pare mai serioasa.
|
bleaht Up Up Up
|
frumoasa masina......bafta la vanzare, cum ai facut ceasurile si ce lumina au?
|
facute de mine. Albastra. vrei?? si tu ?
|
Mai e de vanzare?
|
mamaaaaaa ce taranoi esti bai baiatule :)))))))))))))))))))) da-ti-l afara de pe forum pe gutza asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning