![]() |
Concurs Tuning Machete AutoArt!
Votati cea mai frumos modificata macheta! Spuneti-va parerile si impresiile!
Totusi castigatorul va primi un premiu oferit de de www.AUTOart.ro si poate fi vazut aici : http://www.autoart.ro/pd-305485619.htm?categoryId=2 Concurs sponsorizat de AUTOart |
3 Attachment(s)
Mercedes 600 SEL (negru)
-vopsit negru (culoare initiala: gri) -jante cromate -interor alb -fusta pe fata -praguri -2 tobe -Nos -2 difuri -faruri transparente. |
4 Attachment(s)
Smart Roadster
Lista cu modificari: - Roti mai late / jante vopsite (provenind de la un Ford SVT F150 Lightning) - Eleron (Lamborghini Diablo) - Insertie capota carbon (sticker imitatie carbon) - Logo-uri \"X\" pe praguri |
6 Attachment(s)
VW Golf
-spoiler:-fatza -spate -eleron -bancheta expediata si adaugat platforma cu boxele -vopsit bord si scaune si interior in general -led rosu sus pe lumina interioara -si pleoapa aia de pe faruri -geamurile fumurii -tzevile de esapament -vinilul de pe capota -lumina sub masina |
1 Attachment(s)
VW Beetle
-vopsit in Candy Blue -interior galben -2 scaune de curse -3 buteli Nos -4 difuzoare -2 tobe -jante cromate -prelungire la spoiler pe fatza -eliminat stalp lateral -usile se deschid invers in stil \"suicide doors\" |
3 Attachment(s)
Peugeot 206
--> Exterior: -faruri cu lupe, -oglinzi exter si cea interioara de BMW M5, -stopuri tip Lexus, antena de Peugeot 206 S16, -esapament Devil, -plasa de aluminiu in prizele de aer, -grila spoiler modificata (crom), -jante Ferrari Modena 17\", -vopsea Standox cupru tip Subaru Impreza. -->Motor: -bara stabiliz intre amortizoare inscriptionata OMP, -joja ulei, filtru aer K&N, baterie cu borne si cablaj, -capota motor capitonata. -->Interior: -volan micsorat, -cadrane 2FAST/2 FURIOUS, -consola centrala, -bancheta spate si panouri usi construite integral de la zero, -pedale cu sprijin stanga, -maneta vtz cu husa piele alcantara, -scaunele, -podeaua si panourile imbracate in piele alcantara, -detalii crom in jurul manetei de vtz, aeratoare, manere usi, blocaje usi, etc, climatronic, DVD player construite integral, CD/TV/NAVI tuner cu ecran rabatabil construit dupa model Clarion, pavilion capitonat + plafoniere construite, parasolare imbracate in piele alcantara si construite integral. -->Audio: -boxe usi, cheson portbagaj imbracat in alcantara cu 2 subwoofere, statie si oglinzi pt efect. Pacat ca sunt pozele neclare... isi diminueaza foarte mult din sanse |
6 Attachment(s)
Mercedes C 220 (gri)
-capota imitatie carbon -geamuri negre -garda lasata -eleron pe usa de la portbagaj -prelungire spoiler spate -4 tevi de esapament (2 in fiecare parte) -triple gri (in ton cu caroseria) -doua dungi pe masina -parasolar parbriz -vinil \"toyo\" pe luneta -4 difuzoare sub luneta -subwoofer portbagaj -lumina verde sub masina |
sal.mijto machete...dar am o intrebare :D la peugeot s-a lucrat asa mult?sau doar mici retusuri?! is curios..oricum am votat cu S-Klass :D :)
bafta la concurs :wink: |
si eu tot cu s-klasse am votat :D
|
peugeot :D da , cine o facut machetele ?
oricum se vede ca is facute in romania. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Se voteaza pana pe 2o martie
|
nice cars dar.... multe din ele le-atzi lasat asa cum le-atzi luat din magazin.. peugeotul si smartul..... so....... in fine.......votatzi
|
sorry cam am uitat sa mentzionez la vw golf al meu am pus si stopuri transparente :D :twisted:
|
a... da si soundul este functzional;) :D :twisted:
|
Bafata !!!
Golfu' ii super tare...are o linie mishto 8) asta e parerea mea...se vede k ii lucrata...si din cate vad io alea is boxe functionale :shock: sau numa mi se pare :?: ... oricum eleron,spoilere,stopuri transparente,neon,stickere...chiar pare mishto :lol: as vrea sa o vad in realitate :wink: ... succes in continuare la toti in special la cel cu golfu'
|
peugeotul e foarte modificat din cate stiu eu, doar ca nu ne-a transmis ce sa scriem, dupa parerea mea are tot interiorul modificat
|
si eu am ceva machetuta tunata ... nu ma mai pot inscrie sau nu vor mai exista concursuri de genu asta :?: o sa lucrez inca ceva la ea si o sa va trimit ceva poze ... de aici am furat umpicutz de meserie si ma voi mai apuca de inca una :twisted: sper sa mai organizati asa ceva cat d curand :D bafta in continuare si is curios cine castiga :?: :?: :?:
|
Peugeot 206 pare foarte bine facut... dar poze este neclara... clar nu cred ca asa a cumparat-o... este f. modificata... ar trebui ceva poze mai clare ca sa ne lamurim...
dar io nu inteleg care-i treaba cu concursu asta daca nu apar si concurentii sa ne spuna ceva despre ce au facut p'acolo ? |
da...CRISTIAN.... ce ai vrea sa afli?.... :D golful este al meu...;)
|
Am ales sa nu spun numele concurentilor pana la sfarsitul concursului... Concusul dureaza 10 zile dupa care vor fi afisate si numele concurentilor!
|
Bv baietzi ati facut nishte masini frumoase :P
Nu va spun pe cine am votat ;) |
Eu stiu cu cine ai votat! :wink:
|
super machetele.....vreau shi yo macheta cu vw golf :D...e marfa :lalala: :peace:
|
SORRY tot-BOD trebuia sa imi spui ca nu ziceam nimic... scuze again :oops:
|
golfu` e cel mai tare :peace: !! oq a lucrat foarte mult la el si ii apreciez efortul (atat fizic cat si material)..hai ardeleanule :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:)) merci mult donhacker ;) maersi de aprecieri ;)
|
1 Attachment(s)
Smart-ul e al meu, dar daca as vota, tot S-Klasse ar fi preferatul :) E ala facut de Maisto? Misto jate, in genul alora de la MAE.
Mica curiozitate: Golful trebuie sa reprezinte efectele unui incendiu asupra masinii, sau era in faza de finisare cand i-ai facut pozele? :wink: PS - sa fie asta Peugeot-ul in varianta originala (facut de Solido)? |
poi golgul nu este vopsit si nu ii chiar gata de finisat pt ca imi trebuia un material pe care taicameu trebuie sa mi-l faca rost si apoi numai vine vopsit;)
|
Re:
prietene oq,golful tau e o mare caricatura.daca o sa castigi inseamna ca e un mare blat. peugeotul e lucrat manual,piesa cu piesa,ea insasi e varianta originala.apropo,nu ti-a fost jena sa apari cu golful ala mucificat?
|
Din lipsa de ocupatie la serviciu, tocmai mi-a bubuit o intrebare de etica: ce ne impiedica sa ne punem toate neamurile computerizate sa ne voteze (asta in ideea ca l-ar lovi pe careva o obsesie bolnavicoasa de a castiga)?
|
Re:
Quote:
|
O sa-l rog pe Gratian sa verifice voturile si daca sunt date de pe acelasi I.P. va fi eliminat! Asa se va intampla cu fiecare participant! Momentan continuati sa votati ce va place!
|
no offence...ce o modificat tipu la peugeotu ala...ca sa mor io ala pare prea perfect facut...asa din curiozitate...dak poti raspunde-mi si mie la intrebare...chiar is curios :?:
ma oq zi-le si tu la prietenii tai sa-si faca useri sa te sustina ... k vad ca unii asa fak ... se logheaza azi si azi deja direct aici vin la comentat ... nu zic ca io is de mai mult timp da totusi sa te loghezi azi si sa incepi deja sa faci legea mi se pare cam ciudat ... succes la toti in continuare ... javascript:emoticon(':burn:')[/b] |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Practic:nu e prea frumos dak a facut asa..ca vrem o intrecere CORECTA..nu 'masluita' :lol: :lol: ip`uri prietene , nu id`uri :) :) , EvLSant0s :P |
p.s.se pare ca nu numai oq si-a adus prietenii....de lil nu zice nimeni nimic ??
|
ce ti se pare in neregulla cu lil? chiar daca poate a exagerat putin in privinta varstei, aparent e ok.. :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning