![]() |
Paul Walker Tematic
dp cm spune si numele topicului , propun un battle pe tema Paul Walker
in ce va consta? fiecare trb sa vina cu o masina vt care sa fie reprezentativa pt brian. Ori eclipsele din prima parte , ori toyota supra ,ori mitsu lancer din partea a 2 ,ori subaru impreza din 4 , ori cea albastra din partea a 6 , VA UITATI PE net ce masini a condus in seria fast and furious si va alegeti . Deadline: 16 decembrie ora 23:59 Va rog sa respectati tema . Rip Paul Walker |
Re: Paul Walker Tematic
1 Attachment(s)
Asta este .. nu este perfecta dar merge ...
|
posteaza si baza te rog
|
deadline se modifica ,deadline nou va fii pana de craciun
|
voi face acest tematic cu cea mai mare atentie si in semn de respect pt tot ceea ce a insemnat Paul Walker ; Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tarana usoara ... sincer nu am vrut sa cred cand am aflat tragica veste, mi-as fi dorit sa fiu acolo si sa ii spun "nu te urca in masina" dar cine credea ca va urma un accident . el a fost unul din actorii mei favoriti ai seriei F&F si va ramane mereu in amintirea mea. R.I.P Paul Walker AND RESPECT :((
|
Ma bag.
|
eu propun o chestie: nu stiu daca ve-ti fi de acord...sa respectam si doliul :( o dunga neagra pe coltul pozei, oricum cei pozelor care nu vor avea doliu le voi pune eu. RIP P. Walker.
|
De acord cu Reme RIP for my name brother :(
|
ma bag si eu...la mine o sa incerc sa fie ceva simplu.
RiP Paul Walker! in legatura cu dunga neagra din coltul pozei,la asta ma gandeam si eu in ziua in care m-a sunat "Capitanul" (cristi95)...deci da,sunt de acord |
1 Attachment(s)
cum merge Tematicul?
...masina cu cuke cu doliu pe poza... |
2 Attachment(s)
iO atata am facut..
|
1 Attachment(s)
Eclipse...
|
1 Attachment(s)
Am si eu un wip ( nu prea ma inteleg cu timpul :lol: )
|
Quote:
|
Pai mai e pana la termenul.
Eu m-am apucat de lucru, sper sa termin. |
o sa ma apuc si eu.fac C/P deci nu dureaza foarte mult la mine.
|
deabia acm ma apuc si eu de brush , am asamblat masina cu elementele de caroserie de am mult de munca . DeadLINE 25 DECEMBRIE , canon poti sa mai lucrezi la masina
|
Quote:
|
Quote:
Puteti sa inchideti daca vreti. Nu am timp si nici motivatia necesar sa fac. Am un proiect bun dar nu am timp sa fac cevapana la termen. Avand in vedere ca este in memoria lui Paul Walker pentru care eu am respect vreau sa iasa un lucru pe masura, de calitate. Nu vreau sa ma grabesc absolut deloc. Asa ca, o s-o termin, cand o s-o termin. |
treceti si peste mine.faceti poll-ul
|
ba voi macar cititi ce scriu eu mai sus ,am zis ca deadline e pe 25 , era prea din scurt data de 17 , nu se face nici un poll ,eu inca lucrez la ea
|
Quote:
|
Quote:
|
si uitate dupa mai jos ca am zis ca modificam deadline fiindca e prea aproape
|
eu ies din concurs din lipsa de idei,initial am avut ceva idei,dar pe parcurs s-a dovedit ca nu prea sunt realizabile pt nivelul meu de incepator :(.
o poza comemorativa (daca pot spune asa),am sa fac si o sa o pun la mine pe topic :). Multa bafta celor ramasi in concurs! |
1 Attachment(s)
momentan vin cu asta, are greseli ,nu am apucat sa termin brushul ,si am multe detalii la ea , are greseli destul de mari ,dar momentan ramane asta
|
pana la ora 23:59 mai aveti timp...
|
1 Attachment(s)
hop si eu cu una mai slaba...
|
2 Attachment(s)
eu nu mai am timp sa o termin uitati ce voiam sa fac pt tematicul acesta...
voi posta vt-ul atunci cand va fi gata la mine pe topic :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning