Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Accident Paul Walker (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/395993-accident-paul-walker.html)

alynex 01-12-13 09:47

Accident Paul Walker

2 Attachment(s)
Actorul Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolul sau din „The Fast and The Furious”, a murit sambata dupa-amiaza intr-un accident de masina, potrivit TMZ.

Paul Walker, in varsta de 40 de ani, era pasager intr-un autoturism Porsche condus de catre un prieten al actorului.
Soferul a pierdut controlul autovehiculului si a iesit de pe carosabil in Santa Clarita, in nordului orasului Los Angeles.

Potrivit site-ului TMZ, masina a lovit un copac, apoi a explodat. Politia locala a declarat ca viteza a fost una dintre cauzele accidentului.

Dupa moartea lui Paul Walker, TMZ a facut public un clip cu actorul, surprins cu 30 de minute inaintea accidentului, chiar langa masina in care si-a gasit sfarsitul, un Porsche Carrera GT, din 2005.
Clipul a fost facut la un eveniment auto, organizat de Walker in scop caritabil, prin origanizatia Reach Out Worldwide, pe care o patrona. El incerca sa stranga fonduri pentru victimele taifunului care a lovit statul Filipine.

Ironic cum si-a petrecut viata tot pe langa masini si a ajuns sa sfarseasca in una...

Surse

AndreiHTX 01-12-13 09:58

Re: Accident Paul Walker

Nu stiu altora dar mie tot nu-mi vine sa cred..

adrian_drift_king 01-12-13 10:19

Am si acum un gol in stomac de cand am vazut prima stire.
Pacat era prea tanar.

R.I.P.

lovenady 01-12-13 10:40

1 Attachment(s)
cm spune si andrei ,nici mie nu imi vine sa cred ca a murit , a fost unul dintre actorii care m-au influentat ,el ,van diesel , jason sthaton . Pacat ,pacat si de urmatoarele fast and furious . :sad:

Express 01-12-13 11:04

Cred ca mare parte din forumul asta, si nu puteti sa ma contraziceti, si-au inceput pasiunea pentru tuningul auto din cauza filmelor in care Paul juca. Actorul acesta cred ca ne-a influentat pe toti intr-un mod pozitiv. Ironic modul in care a murit, iar eu, sincer, cred ca seria Fast and Furious nu va mai continua fara el. Din cate am inteles, la FF7, filmarile nu s-au incheiat, deci va fi ultimul film in care il vom putea vedea, macar pentru o scurta parte.

Il admir nu numai din cauza seriei FF, ci si el ca om, citind interviuri de-a lungul anilor am ajuns la concluzia ca era un om asemanator unui inger.

Dumnezeu sa te odihneasca, iar asa cum spunea un bun prieten, Cel de Sus a avut nevoie de un sofer!

dilimakess 01-12-13 12:28

R.I.P Paul Walker

1 Attachment(s)
R.I.P Paul Walker Fast and Furious series will not be the same without you

alynex 01-12-13 12:32

Cum spune si Express, si pe mine m-a influentat mult.De la el am invatat cei Skyline si pasiunea pentru masinile japoneze tot de la el am prinso.

Odihneasca-se in pace.

3-DB4421 01-12-13 13:17

1 Attachment(s)
R.I.P Paul Walker.

fazekasnfs 01-12-13 14:03

R.I.P BRAIEN :((

ViorelP 01-12-13 14:36

R.I.P. Frumos ar fi sa ne strangem toti zilele acestea sa aprindem o lumanare. Cu totii am invatat multe de la el. Nici nu stiam ce e skyline pana sa apara furios si iute.

radu715 01-12-13 14:38

R.I.P. Brian O'Conner

JDV 01-12-13 14:56

Macar a murit fericit...voi ce ati alege...sa muriti la 220 la ora...sau macinati de cancer pe un pat de spital?

ViorelP 01-12-13 15:01

Da omule dar nu la 40 de ani !!!...Mai avea multe lucruri de aratat :sad:

Budy_ 02-12-13 21:21

Eu sunt de parere ca nu a murit intamplator.
Sigur s a vrut moartea lui.
Prima impoteza spune ca au pierdut lichidul de la servo si nu a mai putut fi controlata..dar cel care o conducea era pilot profesionist..stia cum sa o redreseze si sa opreasca. In fine.
R.I.P

Alex30 03-12-13 09:12

Nu inteleg de ce dar totusi incerc...toata lumea il plange pe Paul si toata lumea RIP Paul dar de prietenul lui din masina nu a specificat nimeni nimic. Asta e popularitatea, esti faimos,esti vorbit...nu esti faimos...pa.Urat din punctul asta de vedere...

Sa le fie tarana usoara la amandoi si Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

Budy_ 03-12-13 10:18

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 5624314)
Nu inteleg de ce dar totusi incerc...toata lumea il plange pe Paul si toata lumea RIP Paul dar de prietenul lui din masina nu a specificat nimeni nimic. Asta e popularitatea, esti faimos,esti vorbit...nu esti faimos...pa.Urat din punctul asta de vedere...

Sa le fie tarana usoara la amandoi si Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!

Pai daca nu a auzit nimeni de el,ce vrei? Tu daca nu ai auzit niciodata de X ... vorbesti de el ?

JDV 03-12-13 10:48

Carrera....nu are sasiu si caroserie de carton.....e totusi conceputa pt circuit, asa ca nu se dezintegreaza asa usor.....si la cum arata masina...cred ca avea pe putin un 180-200...

phaeton 03-12-13 11:04

Un sofer bun, profesionist, care a mers si poate sa mearga pe circuit la orice ora vrea el, nu ar trebui cumva sa fie caracterizat prin faptul ca nu merge ca un inconstient pe un drum public ?

Unde sunt replicile de la celelalte accidente, daca era un copil/baba/caine/musca/masina langa acel copac ?

Alex30 03-12-13 13:06

Quote:

Originally Posted by Budy_ (Post 5624378)
Pai daca nu a auzit nimeni de el,ce vrei? Tu daca nu ai auzit niciodata de X ... vorbesti de el ?

Cum sa nu se auda de el ? Era PILOT la formula sau la curse din ce am auzit eu...Si odata ce el a fost la volan si nu Paul e clar ca ati auzit de el,nu ? Adica asta era 100% sigur ca Paul nu era singur in masina...

ReleaseD 03-12-13 13:16

Da-o naibii de treaba....era sau nu era cunoscut...ce mai conteaza. Odihneasca-se in pace amandoi.
Cat despre Paul un singur cuvant am de spus: Păcat!

All times are GMT +2. The time now is 10:07.

- Copyright 2026 4Tuning