![]() |
NeedForSpeed Underground 2 vs MidNight Club II
YO am jucat ambele jocuri si le am.
Mi sa parut ca Nfsu2 e mai complex Iar e MIdNight e mai greu Astept parerile voastre a celor care lau jucat |
:tenisclap inca un topic aiurea :bored:
cele 2 jocuri n-au termen de comparatie. MNC 2 ii aiurea rau de tot |
Yo am crezut ca e cat de cat bun
Dar oricum e mai bun nfsu2 LA MNCL2 am facut 30 % din cateva curse La nfsu2 am facut 30 % ff greu ( intr-un timp mai lung) Stiu ca nfsu2 are grafica mai buna si ca poti sa iti \"prepari\" masina Dar la MCN2 iti da masina modificata si ai si motocilete mai mult nos poti sa mergi in 2 roti.MNC2 ar fi calumea daca ar avea grafica mai buna Oricum mi se pare destul de interesant |
NFSund 2 ... io zic k e cel mai joc :) .. si primu rulz da in al 2`lea s`au intrecut p ei ...
|
La MNC 2 grafica lasa de dorit. Mie mi se vede rau de tot [ asa mi se pare mie ] , asa ca am incetat sa joc MNC 2 .
La NFS U 2 totul este ok . Se vede bine , merge bine [ cateodata merge de *** astfel nici nu poti sa mergi in cursa , iti faci la nervi :twisted: ] si are sunet frumos . Mie mi se pare mai greu NFS U 2 , mult mai greu . Partea cea mai atractiva este tuningul , ca iti faci tu masina cum vrei :D . |
Ce mia placut mie la MNC2 era ca aveai mai multe tuburi de nitro si un fel de turbo.Si nitro cand il dadeai te duciai ca in 2f2f.
Daca avea O grafica mai buna parerea mea ca era destul de bun |
mie mi se pare mult mai marpha underground2
parerea mea |
Re:
Quote:
|
Ar fi calumea da nu sa o strici si sa dai r si so ai inapoi
Sa iti faci tu alta Si la nitro sa il dai tot o data nu cate putin Sau mai kalumea daca apare nfsu3 sa poti sa faci si tuning interior nu cool Abia astept pace :peace: |
www.nfs.ro ............ nex nfs ....... most wanted ...... vedeti acolo mai multe detalii :P .............. Underground 2 mai tare ca Midnight club 2 de 100000 ori :D ......... oricum nu cu MNC 2 il pui in comparatie, ci cu Midnight Club 3 .......... care si asta e belea ........ www.midnightclub3.com ... ;)
|
Re:
Quote:
Nu lam jucat asa ca nush nimic Spune tu daca ai juat care e mai kalumea |
Re: NeedForSpeed Underground 2 vs MidNight Club II
nfsu2 e mai tare
|
Daca puneai NFSU2 vs Midnight Club 3 Dub atunci era clar, MC3... dar momentan trebuie sa zic NFSu2
|
Midnight club 3 e doar pt console din pacate..
acesta a iesit in 2005 si se numeste DUB Edition.. si a mai iesit inca unu dupa el.. DUB Edition Remix :lol: |
NFS UG 2... CLAR ! De ce sa le comparam ?
|
repet.. pacat ca nu e Midnight Club 3 si pt pc ..
daca aveti timp faceti un click catre DUB Edition Remix |
midnight club 3 e cel mai tare impreuna cu los angeles is cele mai complexe nu stiti cand apar pe pc?
|
Need For Speed Underground 2.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:23. |
- Copyright 2026 4Tuning