![]() |
Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
M-am gandint la topicul asta pt ca cel putin din propie exp, am cautat mult o spalatorie de calitate...prea multe nasoale in cluj...Daca stiti adrese va rog faceti-le cunoscute si noua aici :).
|
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
la mercur spala bine sau pe marinescu, dar cel mai loc ii sa iti cumperi pompa de aia si sa ti-o speli acasa ;-)
|
Si sa lasati si un pret daca tot e vorba...
Eu in general le spal acasa ca am loc si imi face placere... dar este aproape de mine o spalatorie nou deschisa par destul de seriosi tipii.. adica cand m-am dus dupa ce a terminat-o baiatul care a spalat-o era foarte amabil si ma tot intreba daca e bine... |
la astea doua de care ziceam e pana in 250.000, depinde de preferintele tale.
pai toti te intreba dak le dai ceva inainte si dak is multumiti de cat le-ai dat. dak nu le dai nimik stai linistit ca ti-o fuseresc daca nu esti cu ochii pe ei. |
Spalatoria G94 in Zorilor langa profi :) eu stau vizavi si e plin tot timpul deci banuiesc ca fac treaba buna :D as spala si eu daca as avea ce :p
|
Quote:
|
strada ce duce de la intervisat spre albac.
12ron exteriorul. mergi, lasi masina faci ce ai de facut si vi dupa ea. nu arunca nimic din masina. fac curat, ce ai in ea iti returneaza in plasa. eu o duc dimineata si ma intor dupamasa dupa ea. sunt foarte multumit. daca-ti faci rezervare si esti la fix ai intrat, daca ai intarziat 5 minute baga alta masina si tu esti urmatorul interir, exterior, porbagaj, motor, silocon gemuri , tot tot in afara de tapiterie 47 ron.+ ca beik si o cafea din parte firmei. eu de 2 ani ma duc la ei sunt multumit si am incredere. daca nu vreau sa ma duc acolo cu masina dau telefon, mi-o ridica din fata casei si mi-o aduc curata.(costa intre 5 si 10 ron treaba asta) |
pe str Meteor in Zorilor , "GINO", 10 ron exterior ( iti spala presurile si pragurile) si parca 8-9 RON interior.
foarte seriosi , dar nu au decat o boxa, asa ca e aglomeratie, dar fac programari |
parerea o are si taicamio.
da masina trebuie spalata pentru ca reprezinta omul. la fel si pantofii si dinti. fa tu taxi cu o masina murdara, se urca cineva? nu mai bine te simti cand ai masina curata decat atunci cand ii plina de noroi? |
Quote:
|
Quote:
|
exact...sincer spala bine si intrarea e relativ lejera deci nu sunt borduri si denivelari 1 !!
|
la g 94 au un sistem de *** dupa ce o spala "sterg" apa cu un stergator de parbriz......
la selgros in parcare e ok...o sa deschida si la cora la mercur am mai spalat o ....in rest o spal acasa ...spuma activa e cam aiurea ...tot buretele e baza ... |
A mai fost cineva la spalatoria de pe taietura turcului? Mi se pare ca lucreaza bine.
|
Quote:
dar acolo lucrez langa ei si am vazut ca vin o gramada de oameni cu pretenti si cum masini adevarate la ei sa spele masina in rest nu stiu |
Quote:
|
este super ok pe taietura turcului, eu am spalat`o si am fost multumit.
mercurul este non-stop.(nu a fost precizat)... ps: noaptea mergi la intelegere cu angajatii nu mergi pe tarif fix |
bine spala si la Aqua in capat la manastur inainte de pod!
|
mai spala bine(azi am fost) la intrare unde-i scoala alfa, de deasupra cartodromului. nu`i scump ai masa unde sa bei ceva, scaune, umbrele sa nu mori de cald....ii ok, mi`o placut.
|
poi mai stiu si eu una unde spalau bine cel putin in toamna,ca mai nou sapal la mercur si io.......aaaa tot in gheorgheni in capat la 32 barat.....cu mergi pe varianta......spre turzii....e spalau oki acum nu stiu.........
|
la capatul lui3 s-a desachis de ceva vreme o spalatorie noua. spala bine baietii de acolo doar ca au "farduri" tare naspa si dupa ce se usuca e tot o urma e masina :) ....... deci spalatoria asta e pe lista neagra !
|
Quote:
|
ai dreptate,spala bine si in capt la 32 barat, imediat dupa banca transilvania pe brancus, dar e cam stram acolo si nu prea ai unde parca dak e aglomerat si trebuie sa astepti
|
totusi de ce ii asa de important topicu astaincat sa-l puneti sticky ?????????????
|
pt mine cel putin e important... nu am adesea bani sa platesc de 2 ori un spalat...........
|
dezamagit de spalatoria de la omv cluj....nesimtire si indiferenta fata de o masina venita din alt oras
|
Quote:
|
Quote:
eu am fost acolo imediat dupa ce s-a deschis....am facut scandal urat de tot...am spalat int + ext iar la 50 de m dupa ce am plecat mam oprit sa imi aranjez presurile, cand...surpriza...tot nisipul era maturat sub presuri facut gramada...era si patronul acolo, care mi s-a parut un capsunar...nu a parut deloc interesat de ceea ce a facut angajatul lui si de faptul ca eram super crizat si se uitau toti clientii la mine...a zis ca :"daca nu iti place mergi in alta parte"....meserie...va dati seama ca nu am mai dat pe acolo In plus intrarea ii super nasoala, daca ai un spoiler mai jos combinat cu o garda la sol mai scazuta risti sa rupi spoileru |
@ vali_cd
se poate, nu zic nu, dar eu am fost multumit de fiecare data si imi place ca patronul ii tot timpul acolo, si baietii aia nu prea isi permit sa lucreze de mantuiala. In legatura cu bordura e adevarat ca e cam maricica dar mai nou de cand au asfaltat strada e mai bine |
eu spal masinile la spalatoria de pe Gheorghieni..capat 32, ii spune Clean Car si sunt f multumit.
Lasi masina si cand e gata te suna sa vi dupa ea. daca vrei poti face si contract. te trece in caiet si platesti odata pe luna sau cum vrei. Masinile de curse sau motocicletele sunt moca (cel putin ptr mine) :) |
mai este o spalatorie pe fosta Cehoslovaciei(Teodor Mihali),cum mergi spre podu ala mare,chiar inainte de intersectia cu dorobantilor,pe partea stanga,intr-o curte.Este afara un banner mare,se numeste Rafa parca.Spala f.bine acolo,eu tot acolo imi spal masina si sunt f.multumit
|
Atentie la spalatoria "Tip-Top" de pe langa biserica Sf.Mihail, ca au obiceiul sa zgarie masinile...creka cu terminatia de la jet(a patit un prieten cu o Fabia:x ) si deobicei curatza interiorul la fel cum era cand ai intrat cu ea in spalatorie:???: (patit eu).TAke care la jet!!!
|
este vreo spalatorie in cluj care foloseste buretele si nu spuma activa?
|
este....la WSW cum cobori pe varianta zorilor-manastur...jos,inainte de sensu giratoriu pe partea stanga......ii si vulcanizare acolo...alta nu stiu daca mai este
|
Quote:
|
i f bine plasata aia ( exact langa unde stateam eu) .. sefu vostru i un om chiar de treaba si o stiut cum sa-si investeasca banu ca sa produca .
Serviciul este super. |
Quote:
|
parerea mea :da sant de acord cu voii anul trecut doar acolo spalam masina...chiar ii cea mai buna spalatorie,dar in primavara a cam dat chix cu niste copii pe care i a angajat....dar shi au revenit...shi mai e o spalatorie pe fabricii d zahar...ceva mai sus d camine,intr o curte,numai cu programare...e ceva mai scump dar curata tot ce tine d masina,un spalat complect e 40ron ....
|
ce mai tare spalarori e in Ghiorgeni acolo la mercur da sa deschis si una in Plopilor u baetii fac treaba.............
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning