![]() |
my car ....din "79
8 Attachment(s)
Astept pareri despre ea si poate unele sugestii de imbunatatire:-)
|
Re: my car ....din "79
arata bine mashina,da pleoapele alea de la faruri jos presupun k sunt din izolir , in rest pastreaz-o asa simpla k arata f bine
|
in primu rand schimba volanu, punei niste spoilare,praguri si un eleron, jante.... sau daca nu fao k aia de la avatar... succes...
|
Parerea mea.
Masinutza e ok, dar incearca sa o pastrezi asa ca la mama ei, pune-i oglinzile originale nichelate, niste jante old style, coboara suspensia, scoate barile ca negre nu prea mere,la interior e super dar te rog yo sa nu o impodobesti cu toate prostiile de prin targuri laso asa simpla ca ii sta bine.Incearca si vei vedea. Multa bafta |
Quote:
|
fiecare cu ideile lui,nu??????????????????
|
vorba lu' Sarris, las-o cat mai originala, si nishte jante si lasata toata....o sa arate bine bine....
|
Quote:
lord hades....vezi wrc...daca o scoti asemanatoare esti tatic |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
1300...nu:?: :?: :?: si chiar le sta bine..
|
dacia rosie e facuta simplu si de gust chiar f reusita :-) in schimb dacia ia (DVD) nu e dacie 1310?:???: si parca e si incarcata ;)
|
Quote:
|
asa, cel mai bine e simpla
|
Quote:
|
Gordini sayle
|
Quote:
PS:dar mie tot gordini style imi place mai mult pe o dacie 1300:wink: |
Parerea mea e sa lasi masina cum e! tzine-o curata si sanatate! Ce sa investesti in ea..ca nu ai nici ce..si nici de ce! du-o la remat si incearca sa-ti iei alta noua,apoi vorbim!aaa si scapa de abtzipildele alea stupide,dupa volan..si in spate la luneta..si de pe ea!
|
Quote:
PS:slabe sanse sa vada rematul masina asta ;) |
e si asta o varianta,dar nu mai ii dati omului motive de gandire,cum ar putea sa o tuneze:| Nu se merita si gata! :)
|
priviti partea buna a stilului de gordini...arata mult mai bine decat una cu spoilere, si in loc sa dai bani pe neshte fibre care daca iei un maidanez sau ceva se fac bucati...investesti banii in partea tehnica si ai o dacie din 79 mai sigura decat una din '9+, si mai vitezomana :)
|
Quote:
|
Yea man Gordini ... keep'it real
|
multi nu inteleg modelul 1300. astea nu prea merg incarcate cu stikere si tot felul de plastice. 1300 trebuie foarte putin modificat pentru a-si pune in evidenta originalitatea. iar pt dacia ta....... no comment! nota 10
|
pai da la un 1300 i sta bine coborata , cu niste jante faine , si o vopsea faina , cat mai curata si ingrijita
|
1 Attachment(s)
de unde se poate face rost de oglinzi ca si alea din poza:blink: (de la dacia crem cu numere de arad) ?
|
Opel Manta, Pontiac Trans-Am pana in '81 :wink:
|
ms..........:D
|
faina mashina ai patroane :D ...nu-i lsa sa te supere .....(ex B-61-KYS) :)) fa-o cum iti palce tzie :D
|
fa-o exact ca cea din avatarul tau, si nu-ti mai trebuie nimic!
|
parerea mea ar fi so lasi asa cum este ea sau mai mult sa mergi pe mina celor ce a construito simpla si so faci cumeste ea din n fabrica poate cu mult nichel pe ea sa fie mai originala ar fi mai bine asa decit sa pui pe ea eleron sau nu stiu ce alceva ar fi mai adevarata tipul ala original
|
oricum ideea e sa o las cat mai simpla ,si oricum eleron pt ce dracu sa ii pun ca nu e avion :lol: si nici nu da bine ... tot ce as vrea pe ea sunt niste cauciuguri mai late si un pic mai culcata :D
|
Jos pleoapele de pe faruri si cauta niste oglinzi originale si bare nichelate;)
Daca vrei iti pot lasa un nr de tel de unde iti poti procura multe accesorii originale..in rest masina e ok:-) |
salut imi place masinutza ta ... e misto interioru ... bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
[QUOTE=Nastase Bogdan;1108808]...... cauta niste oglinzi originale si bare nichelate;)
:D oglinzile le-am schimbat deja cu cele cromate care erau inainte ,acuma urmeaza barile sa le cromez sau daca as gasi cromate in stare buna :???: dar nu prea cred. si pleoapele nu prea le mai pot da jos :cry: ca le-am prins mai demult f bine ,dar mie imi plac cum da pe ea si nu ma influenteaza negativ noaptea ;) |
depinde cat ai da pe niste bare din ~'80, masina are max 35-40.000km, a stat numai in garaj. Din pacate proprietarul(care e si primul...si nici nu are carnet)...n-a vrut sa mi-o vanda la pretul cat i l-am oferit(avea nr vechi..nemiscata de peste 15 ani) si a radiat-o la domiciliu...k asa e el..mai dus cu pluta, vrea sa scoata mai mult...deci dk t intere niste bare BUNE(asa mi le amintesc) fa-mi o oferta maxima pe PM, ii zic la om(...e vecin la sat cu tata-miu) si poate le vinde...DK nu i se pare cumva k poate nici astea nu merita chinul..k asa face si cu animalele...nu le da pe nimic..da' le face de sute de kg :lol:...off..prostia omeneasca :oops:
|
dar daca nu vrea sa o vanda .. atunci o dezmembreaza :???: ms pt informatie :D
|
de unde ai luat capacele metalice pt roti? ca eu am cautat .... :sad: si nu am gasit nicaieri. sau poate stie vreunul unde se pot gasi de cumparat noi
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning