![]() |
modificari Laguna 2.0T?
Am de un an si jumatate o Laguna 2.0T si as vrea sa aflu parerile voastre referitor la un eventual tuning.
Motorul dezvolta o putere de 170cp la 5000rpm si cuplu de 270Nm la 3250rpm. Ce firma de tuning pentru motor imi recomandati?Daca imi recomandati... |
Re: Laguna 2.0T
Daca pe e benzina un chiptuning e aproape egal cu zero.Ai putea schimba galeria de evacuare sau sa-ti pui o turbina(costisitor si complicat).Ca si tuning exterior faci schite,desene si gasesti pe cineva sa ti le modeleze...daca ai bani si timp totul se rezolva
|
Quote:
|
chiar nu am stiut ca exista asa ceva: 2 litri turbo benzina si doar 170cp?(clio sport N/A - 172 hp)
sfatul meu este sa pui o evacuare mai buna facuta aici la noi in caz ca nu se fac pentru masina asta, un filtru de aer(k&n, green, etc..) si o resoftare. cam atat zic eu ca e suficient daca mergi cu ea zi de zi. |
Da,doar 170,e motor care se fabrica de aproape 2 ani,in vest mai e unul de 205 cp care nu se importa insa.
Pentru 2004-2005 avea ceva performante,insa si acum e suficient de puternic.Ma gindeam ca e cu potential fiind turbo. Pentru resoftare optez,restul nu ma intereseaza.Se pot obtine 205-210cp si 325-335 Nm in varianta normala.Mai e o varianta race dar nu e pentru mine. |
pai daca tot sti despre ceea ce vrei de ce mai intrebi??
|
2 Attachment(s)
Stiu ce se poate obtine insa nu stiu daca e bine...nu vreau sa afectez fiabilitatea.
Am intrebat in ideea in care si altii au mai facut asa ceva la motoare pe benzina turbo. M-ar interesa un set de jante pe 17" numite Drenalic. Uitati in atasament: |
foarte marfa masina conduc destul de des asa ceva ... recomand insa schimbarea suspensiei care creeaza pe acceleratii senzatia de mic vapor ...
|
Daca drumurile patriei ar fi ca-n vest poate ma gindesc si la suspensie mai rigida pe linga jante/anvelope pe 17".
Ansamblul ambreiaj/cutie de viteze rezista la un cuplu de 340Nm?Cod cutie:PK6 003.Prin tuning se pot obtine 325-330Nm in varianta normala. |
Quote:
|
Jantele se comercializeaza doar pentru varianta GT de pe laguna,cea de 205cp.Nu avut unde sa apara pina acum...
|
Jante rial modelul porto pe 16 nu te intereseaza?
|
La ora actuala nu ma mai intereseaza nici un model de janta.
Cele pe care le doream sint prea scumpe si totodata rare.Iar pe 16 am si eu. Am un zgomot care apare cind motorul e cald,maneta la punctul mort...ca un cloncanit. Dispare la apasarea pedalei de ambreiaj.Ce poate fi? |
dc tot intrebi de chip...tu ai turbo...si-ti da destui cai....nu stiu sigur dar cred ca o duci la 200...fa un drum pana in Bucuresti la obdtuning si cu un soft dimsport micutz :D o urci frumos...cam 350 euro o sa te coste dar sigur merita ...multa bft
|
Ce firme de tuning motor imi recomandati?
|
Re: modificari Laguna 2.0T?
Punei o trurbina mai mare si un Engine Management System... O sa ai cai cati nu poti duce ;)...du-te si u la mastertuner in bucuresti daca chiar vrei...
|
Re: modificari Laguna 2.0T?
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning