![]() |
DoBRe.
1 Attachment(s)
Salut. Nu am mai postat de mult si am zis sa ma apuc iar de VT. Astept pareri.
|
Re: DoBRe.
Quote:
Selectiile sunt ok realizate, vopseaua e ok realizata, insa rotile alea sunt blurry rau de tot. O alta chestie care mie nu imi prea place este acel inscris de pe prag cu STANCE :D |
mda,cm spune si reme,dar nu crd ca esti de intermediar momentan
|
teoretic regulile sunt in felul urmator, feicare fie ca e incepator, mediu sau avansat pune topicul la incepatori, dupa care daca exista o evolutie in lucrari acesta promoveaza. Chiar daca ai lucrat in trecut exista posibilitatea ca skillul sa-ti fi iesit din mana. Deci topicul tau sper ca va fi urmarit si de un moderator ca il va muta la incepatori.
|
1 Attachment(s)
Astept sa ma mute un administrator.
Pana atunci.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
downgrade, sorry
|
2 Attachment(s)
MK3...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am ales sa nu ii fac un tuning foarte strident.
|
8 Attachment(s)
Sunt puse in odrine. Astept pareri.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un bembeu rosu,fa.
|
2 Attachment(s)
Scirocco.
Stiu ca am gresit la geam pentru ca trebuia sa se vada graff-ul si prin el.. |
din pacate BMW-ul nu prea ti-a iesit, sa iti enumar cateva greseli:
- botul de urs pe E28, este pus stramb si nu da bine deloc -> daca vroiai faruri hella negre de ce nu ai ales doar farurile :D - bandourile barilor si de pe usi sunt vopsite in rosu, insa culoarea rezultata este total ireala - priza de aer de pe usa spate este total gresit facuta, mai bine nu o mai puneai - acoperirea luminilor din bara a fost o alegerea gresita, se vede negru pe care l-ai pus peste. - reflexia geamurilor, din pacate prin geamurile tale nu se vede backgroundul nou, ci se observa cel vechi. + rotile sunt bine alese, cu 5 prezoane ca pe modelul originala, dau foarte bine + ai scos bine manerul usii spate, de ce nu l-ai scos si pe cel de pe cea din fata? |
la volkswagen ai lucrat muult mai bine ca la BMW, insa si aici ai cateva greseli, dar e mult mai bine!
- cand ai decupat masina ai decupat-o la 2px si se vad marginile decuparii, sau ai taiat din masina :lol: - roata spate stiu ca e pusa peste cea veche, dar puteai gandii o pozitie in care sa vina pt un mai mare efect de stance :D - prin geamurile masinii se vede background-ul vechi...atentie la acest lucru, mai bine nu mai schimbi bg si lasi in bg original si bagi cateva efecte pe poza per ansamblu la final. - carenajele rotilor sunt colturoase in partea inferioara la prag. - diferenta culoare intre parg si restul masinii si intre bara fata si restul masinii + imi place body kitt-ul ales + imi plac jantele + ideea cu capota neagra e foarte buna |
Mersi Reme pentru ca mi-ai aratat unde si ce greseli am avut. O sa incerc sa le diminuez cat se poate de mult. Stima.
|
2 Attachment(s)
Am incercat sa il "arhivez" putin asa ca l-am facut in 2 usi.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astept pareri.
|
de coborat ai coborat ok masina, folii pe toate geamurile, ok, pe parbriz nu e asa real, dar hai merge...insa jantele nu prea imi place cum cad, prinderea aia la bara la fel...
|
2 Attachment(s)
pareri.
|
jante plate, bara spate realizata cu multe defecte, toba e blurry, lipsa umbre, sunt multe greseli...
|
3 Attachment(s)
pareri.
multumesc Reme. incerc sa tai din greseli |
Quote:
Salut... imi plac lucrarile tale.. in special culoarea de pe Ford . imi poti spune si mie cum ai facut sa iti iasa cameleon, ca as vrea si eu sa incerc :) ms . |
Quote:
|
prizele de aer sunt total ireale, insa imi place cum arata in varianta mai deschisa. Cauta sa faci lucrari simple, clean si executa corect miscarile
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Passat 2003
|
in poza 2 arata cel mai bine :D
|
La aripa spate ai facut o linie neagra, parerea mea e ca nu isi avea rostul, dar daca tot o faci, e bine sa o faci cu Pen Tool, ca sa aibe o forma frumoasa.
|
2 Attachment(s)
Astept pareri
|
2 Attachment(s)
.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning