![]() |
My Baby Skoda O2 ;))
:D:D:D:D:D
|
Re: My Baby Skoda O2 ;))
ce nu-mi place: nu-mi plac aparatorile de noroi de pe spate tre sa le dai jos ca nu dau bine, si ca nu ai ionizat si pe fata geamurile........in rest masina e ok poate ne faci niste poze cu stroboscoapele in functiune;).......:)
|
cum ai vopsit bandourile? ;)
|
arata super bine masina...mai ales cu bandourile vopsite...si capacele dau mult mai bine decat orice capace de la skoda...bravo..
p.s. ar da bine niste jante pe ea |
ff bine arata masinutza, imi place ce i-ai facut. capacele sunt tari de tot, f faine:) poate pui si niste poze cu interioru' sa-l vedem si pe el:D
felicitari si sa o stapanesti sanatos:) |
intrebare: ce chestia aia langa butonu de ASR ??
|
presupun ca ar fi butonul pt.blitzuri
|
melcule e misto masina imi place dar tre sa dai aparatorile alea de noroi de pe spate jos si masina e perfecta oricum imi place
PS: te astept pe la mine prin thread sa imi spui daca iti place skodita mea.... la sectiunea Octavia 2 tunata... te astept acolo..... |
melcoooo:))))) ai ajuns si aici frate...credeti ma tine mult la ea....198km/h pe campina si 4 oameni:) pleoapele o sa urmeze destul de repede dak e cuminte:P....poate stopurile o sa mai urmeze putin lucrate....
|
fff fain si interiorul, imi place e cu stil:)
sa ai grija de masinutza si tine-o tot asa ca e bine;) bafta incontinuare:) |
salut...cum ai vopsit bandourile?...o sa o modific si eu pe a mea dar m-au tinut jantele in loc, a fost prima investitie in ea 8) o sa pun si poze cu jantele in curand....
|
ff gri... ff simpla si cu gust apreciez asta
|
poate urcata pe elevator
|
eu ti-am zis...tot nu cred...si consumu doar 8.5l/100 tot nu cred :-P
|
si eu zic k este pe elevator ..sa iti zic si dc
ai sa vezi k s-a aprins pe bord un martor .. kre spune k masina aluneca..asta apare knd ai rotile spate blocate sau esti pe banc(vezi autotest vitan sau faze d-astea..esp-ul si /TC-ul fac urat)..asa k lasa-ne cu vrajeala d-asta k nu punem botu asa usor si ai grija de masina si te mai prostii cu d-astea k nu impresionezi pe nimeni |
la martoru de ASR are dreptate melcu...ala apare cand dezactivezi ASR-u...
|
inainte sa postati aiurea mai bine cititi niste carti ca vad ca sunt destui paraleli cu tot ce inseamna lumea masinilor.....respect melcoole...lasai sa vb ....200 cu 4 in masina de la campina si nu poate 240 solo?
|
Quote:
deci tu ai prins mai mult, dar ai mai deccelerat sa faci poza :))) hai mah..las-o draq ! deci ti-am zis si pe topicul cu viteze maxime la skoda... 1.9 TDI, 1.05 cai. ~1400 de kg, si cutia stock....nu vede ea 240 !!! iti garantez eu. imi iau masina si merg in spatele tau!! |
Quote:
1. Nu ai destula putere.Eu cu 140 cp cat avea inainte abia i-am dat 225-230. Acum am 180cp si abia daca ating 240 (am jante de 17 cu anvelope de 225\45r17) 2. SI CEL MAI IMPORTANT.NU TE TINE TRANSMISIA.Ai 5 trepte.La viteza aia tre sa ai peste 4500 ture.Tu ai puterea maxima la 4000 rpm.Dupa 4000 scade serios puterea. Dovada :https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/29541-skoda-octavia-2-tdi-105cp-stock-unichip.html Eu am masurat masina mea pe dinamometru pe treapta 5 si la 4446 ture aveam 207 km\h.Mai exista posibilitatea sa ai erori f mari la kilometraj...dar nu cred ca sunt atat de mari ASA CA TERMINA CU PROSTIILE!!! In rest frumoasa masina...un aspect curat si elegant.Felicitari |
Pana la urma ce e gaura aia de langa butonu Asr ?? Input ceva??
a si apropo intrebare catre proprietaru masinii- Cum e confortu,ai spatiu in ea ? Valabil si pt locurile din spate. |
prietene cu octavia...masina mea cand era stock (130cp) d-abia vedea 220...am luat doar de cateva ori 220 pt ca de cele mai multe ori mai mult de 215 nu vroia...dupa ce i-am pus soft (maxim 170cp) a mers 235km/h tot cu greu...acum la peste 200cp am mers aproape 250...iar tu sa mergi 240 cu 105cp si apropo in cate trepte e cutia ta?
lasa-neeeee |
e noul DSG in 7 trepte... cu soft schimbat
|
nunu,n-aveti dreptate, l-am vazut eu la 250 trecea de un porsche,deh era limitat electronic.Mai informati-va
PS:ce dreaq va puneti la mintea lui ma,damn noob! |
Melcule,ce vrăjeală ai în tine.
|
deci sa inteleg ca dak i-am dat la bora mea de 90CP 220 si la noi e imposibil a ?! ce tare
|
nici eu nu cred. fara suparare. da nu prinde passatu de 2 litri cu 150 de cai 240 de cai, si prinde asta cu 105:D nu prea cred, pe bord da real poate 220
|
m-am incurcat un pic:D deci nu prinde passatu 240 de km/h cu 150 de cai si prinde asta cu 105?
asta am vrut sa spun. numa bine si bafta:D |
Quote:
2. vrei niste angel eyes? 250 RON fara montaj ;) alright.. nu prinde BMW-ul meu mai mult de 215 la ora, cu evacuare REMUS ( totul facut la Hamann ) .. si prinde o skoda de 105 cp viteza de 240 la ora, careia i-am dat clasa cu un 1.7 dti !??! :lol: duuuude get a life Quote:
PS: nu inteleg .. din nou.. cum ai facut tu hyundai coupe ( 140 ), bmw 318 ... trebuiau sa te rrrrupa alea daca intr-adevar ai 105 cp TDI ! ce imi place la ea : e bine ca ti-ai vopsit tot ce era negru la exterior, o idee buna ai avut cu strobo ce nu imi place: grila e prea kitsch .. tiganie curata ( scuze .. dar e parerea mea ! ), innegreala de pe stopuri ( serious, ai avut bani sa iti iei o masina asa scumpa si nu ai avut 450 RON pentru un set de triple ? ) .. si mai ales lipsa jantelor de aliaj, si nu imi mai place lauda ta ca ai facut atatea masini si ca fuge si ca drege ;) |
melcul da-mi pm si iti dau eu de bifat un ford focus 1.8 diesel break .. poate imi fac drum la pl sapt asta . Masina ta mai mult de 210 real ( si asa cu o indulgenta dusa la extremis ) nu poate iti garantez . Astept pm sa stabilim ce si cum!!
|
Melcule explica-mi si mie ca la prosti de ce era decuplat ASR?
|
ca era masina ridicata si patinau rotile.... :))) si de ce e poza asa clara?
daca tot sunteti amandoi din PL...de ce nu va vedeti putin la un suc sa stati de vorba...si vin si eu... |
ma prezint si eu cu furia mica si va arat cum ii fac skoda aia cu tot cu 105 cp :lol:
Quote:
Quote:
eu ti-am zis parerea mea... un sfat de al meu ! |
uitati aici date tehnice octavia 1.9 tdi
ENGINE: 4-S Wet sumped SOHC 2 valves per cylinder Bore x stroke: 79.50 mm. × 95.50 mm. Bore / stroke ratio: 0.83 Displacement: 1896 cc 115.70 cu in Compression: 19 Fuel system: direct diesel injection Aspiration: Turbo D. Catalytic Converter: Y Max. output: 105.4 PS (104 bph) (77.5 kW) @ 4000 rpm Max. torque: 250 Nm (184.4 lbft) (25.4 kgm) @ 1900 rpm Coolant: Water Specific torque: N/A Performance 0-100km/h: 11.8 s Top speed: 192 Fuel consumption: 6.3/4.1/4.9 l/100km urban/extra-urban/combined CO2 emissions: 132 g/km DECI VITEZA MAXIMA 192 REALA!!! numa bine;) si fara suparare:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite o poza cu un kilometraj de O2 de 140 CP ... şi viteza asta destul de chinuit ...
Poate ţi-au pus ăştia de la Skoda motorul de pe RS pe masina şi nu ştii tu :lol: :lol: :lol: . |
Quote:
|
Quote:
answer: Sistemul de reglare a tractiunii ASR aduce pentru tractiunea fata mai mult confort si siguranta in domeniul vitezei printr-o tractiune mai buna pe toate suprafetele de rulare. Patinarea rotilor pe carosabil alunecos esta impiedicata, fiind astfel posibila o accelerare armonioasa. ASR ofera in curbe o siguranta activa si actioneaza impotriva subvirarii. Tinuta de drum ramane stabila si previzibila, iar autovehiculul manevrabil. concluzie: nu vad ce legatura sa aiba cu motorina mai multa :lol: .. duuuuuuude |
Quote:
|
nu-i nimic! se mai intampla! si eu facusem odata greseala mare ( sa cred mai multi ) ca 320 D nu are turbo ;) Dar mi-a fost aratata trb :D cat traim invatam !
|
nu se poate , sorry!!! viseeeee!!!
am O2 180cp TDi jante 17' si maximummmmm este 235-240 cand turbina a intra in protectie si toate martoriii au aparut instant pe bord . totul se intimpla la a-6-A 4200rpm!!!! daca tu ai doar 5 viteze imi pare rau de tine.. daca ridici masina pa elevator ai grija ca o sa calezi motorul pt ca nu ai ungere in motor ca in mers.... te astept la o liniuta |
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning